🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 790
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 2 010
То не остана до финала. Може би кулминацията ще е майката на Марто.

Вярвате, че майката на Марто ще се появи в ЕргенЯ? Joy

Майката на Марто не е ходила.

# 2 011
Наш’те ергенчета:
Единият е с несигурна ориентация, но със сигурност няма нищо в междуушието…
Вторият е жалък мухльо с живеца и харизмата на умрял кон…
Третият е чехльо-балък изпитващ истинска любов само към чашката и клюките….
Какво изобщо може да тръгне на опаки ?!

# 2 012
Васко изостана с изборите. Не знам кога и колко ще гонят от неговите..и днес ли ще е....и без церемония ли ще е....

# 2 013
Днеска няма епизод, не си пиеш джиприсанчити ти и глей как релапсваш начи💊. Взимай се у ръцѐ точно но финала!

Васко изостана с изборите. Не знам кога и колко ще гонят от неговите..и днес ли ще е....и без церемония ли ще е....

# 2 014
Някой има ли представа каква е идеята Мартин и Даниела да стоят до финала? Нещо ще има ли от тяхна страна? Другите ще казват дали и кого са избрали, тези двамата за какво са там?

# 2 015
  • Обран бостан ;)
Нещо ми се объркаха понятията.

Ако въпросния кредитодател на Диди е филантроп и инвестира само в "полезни за обществото проекти", излиза, че Диди е "полезна за обществото", така ли ? Rolling Eyes

п.п. Извинявам се за ОФФ-а.

# 2 016
Адриана е на езерото Комо, но би трябвало да е без Васил, защото той постваше от нощна София и някакъв фестивал, който се е състоял сега.
Мартин пък има стори с една роза в колата. Били са онази вечер в Джанъм, само Мартина не се беше маркирала рам, но може и да е нарочно.
А, Виктор и Любомира мисля, че също бяха заедно в някакъв клуб наскоро Simple Smile

# 2 017
До сега никога не са ми били по-скучни епизодите преди финала. Имаше драма, майки, бащи, стринки.. а сега едно голя.о нищо 🤣

# 2 018
До сега никога не са ми били по-скучни епизодите преди финала. Имаше драма, майки, бащи, стринки.. а сега едно голя.о нищо 🤣

Сега само ЧСИ липсва за невиждан финал на “различния сезон без простотии”.

# 2 019
Излязло е резюмето на епизодите тази седмица - явно са удължили сезона и финалът ще е другата. 🙄

Накратко - тази седмица ще гледаме скандал между Даниела и Мартин. Запознаваме се със сестрата на Даниела. Васил гони две момичета. Финалът на Виктор. Финалът на Мартин. За другата седмица остава Васята.

# 2 020
Аааааааааааааааа....как така ще удължават? Тия не са никакви професионалисти, мен ако питате...за продуЧентите говоря.

# 2 021
А стига, де ! Ще приготвям бялото кимоно значи (не това за сватба)💀. Може ли линк към резюмето!Благодаря Лили🥤🌸

Излязло е резюмето на епизодите тази седмица - явно са удължили сезона и финалът ще е другата. 🙄

Накратко - тази седмица ще гледаме скандал между Даниела и Мартин. Запознаваме се със сестрата на Даниела. Васил гони две момичета. Финалът на Виктор. Финалът на Мартин. За другата седмица остава Васята.

Последна редакция: пн, 12 май 2025, 14:02 от Labubu8

# 2 022
Алелуя!Най-накрая гръм в Рая.Прогледнал ли е Марто,това е въпроса?! Joy

# 2 023
А стига, де ! Ще приготвям бялото кимоно значи💀. Може ли линк към резюмето!Благодаря Лили🥤🌸
Заповядай - линк.

Тамън се бях настроила, че тази седмица мъката свършва. Толкова бозава история, че миналата седмица гледах само един епизод от три…

# 2 024
Благодаря, да и аз си мислех, че сме на финала на мъките. Нечовешко е вече! Жал нямат тези хора! Аз минах на хайлайтс , но и те не стават вече.
А стига, де ! Ще приготвям бялото кимоно значи💀. Може ли линк към резюмето!Благодаря Лили🥤🌸
Заповядай - https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/news/viktor-izbira-mezhdu- … genat-po-btv.html.

Тамън се бях настроила, че тази седмица мъката свършва. Толкова бозава история, че миналата седмица гледах само един епизод от три…

Общи условия

Активация на акаунт