🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 743
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 2 070
Окей, поправих се, не съм се задълбочила в казуса. Та това ли е бившият?

В сферата на догадките е дали ѝ е бивш или не. Тя каза в ефир, че бившият ѝ е заел парите наужким. В ТР запорите са на негово име и отделно той написа във ФБ, че е много разочарован, че Сульо, Пульо и Даниела не му връщат дадените на заем пари. Никой не потвърждава, нито отрича казаното от нея.

# 2 071
Окей, поправих се, не съм се задълбочила в казуса. Та това ли е бившият?
Да, той е.
Даниела тогава е била на 23г., а той на 46г.

# 2 072
Иииииии...ще почна да пускам поезия ....на таткото....щом чуя запор. Head Band

# 2 073
Сега като се замисля за ФБ поста му и как е давал пари на някакви хора да поставят рекорди, може и на Даниела с тази цел да ги е дал - “Да изчезнеш с 60к за 60 сек” Joy

# 2 074
Иииииии...ще почна да пускам поезия ....на таткото....щом чуя запор. Head Band
Снимки пускай, не поезия Smile

# 2 075
Въпросният заемодател на Даниела - бизнесменът Димитър Димитров е пуснал много дълъг пост във фейсбук, в който (накратко) обяснява за разочарованието си от хората, на които е дал заем през годините, за да им помогне, а те не са ги връщали. Там споменава и името Даниела.
Може ли линк към профила на този Димитър Relaxed

# 2 076
  • София
Благодаря за отговорите, явно са спекулации донякъде тези неща за него и Даниела.

Гледах Синтия, харесва ми това момиче. Двете с Адриана са може би най-добре изразяващите се момичета в сезона. Интелигентна и свежа. Да, има самочувствие, но и се опита да е земна. Например каза, че е отхвърлила предразсъдъка си към жените с корекции и ги е видяла като хора, чула ги е, оценила ги е. В тази връзка се изказа мило за Ана-Мария и Мартина.

# 2 077
Уоу, бившият й я е споменал в публикация във фб.

"Чувството ми за справедливост ме изяжда всеки божи ден заради хора като Радослав, Томи, Ивайло Василев, Даниела, Денис, Никола, Сам и много други. Преди пет години изпратих един и същи въпрос до всичките си некоректни длъжници: "Ако детето ми се разболее и не ми достигнат пари за лечението, какво правим?". Никой не отговори."

"България е загубила един автобус млади, здрави и прави данъкоплатци само защото съм им дал назаем повече, отколкото те самите струват. И защото нямаме адекватни закони. Разбирам, че да дължат на някого, който е постигнал много повече от тях, не е мотивиращо да върнат и да излязат от ролята си на паразити спрямо обществото."

# 2 078
Не е Наемодател, а Заемодател.
Simple Smile
Не е изключено да е и наемодател. Може да си търси парите и за наема и консумативите.

# 2 079
Не наемо или заемодател.  На тва му се вика sugar daddy

# 2 080
Анонсът за тази седмица, радва. Satisfied
Васил, виждам, е изтеглил късата клечка. Ще го гледат изпитателно, не  две, а цели четири  майки...т.е. три и една сестра, а той трябва, мили Боже,  да я отваря тази уста. Положението ще е драматично. 

Надявам се, продукцията, този път,  навреме да е отрязала всички пътища за бягство, по суша, въздух и вода.Smiley

# 2 081
https://www.youtube.com/watch?v=ebhmLk-tcgA
МАРТИНА: Мартин е мъж на място и държи на думата си| НЕ СЪМ ТАКЪВ ЧОВЕК | ПОДКАСТ

# 2 082
https://www.youtube.com/watch?v=ebhmLk-tcgA
МАРТИНА: Мартин е мъж на място и държи на думата си| НЕ СЪМ ТАКЪВ ЧОВЕК | ПОДКАСТ
Негледаемо е, освен  на 1,5х-2.0х скорост или ако искате за заспите

# 2 083
Аз се надявам на финалът за Мартин да дойде бившият на Даниела с по-голям диамант и тя да хукне при него като в турските сериали.
За промяната на финалът- те така направиха и със старта на шоуто. Явно преписват програмата от Нова.

# 2 084
Аз се надявам на финалът за Мартин да дойде бившият на Даниела с по-голям диамант и тя да хукне при него като в турските сериали.
За промяната на финалът- те така направиха и със старта на шоуто. Явно преписват програмата от Нова.
А не, аз се надявам да дойде бившият да си търси заемите и да си прибере подарените дрънкулки.

Общи условия

Активация на акаунт