🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 545
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 90
Очаквам срещите с родителите с нетърпение и много се надявам някой от Мартовите да влезе. Благодаря за темата 🙂

# 91
След всичките коментари за гърди, после що всички си слагали силикон... Grinning

# 92
https://www.youtube.com/watch?v=VyfKxrBbOWg    Туджаров зад кадър с Бранимира, Синтия и Александра

# 93
https://www.youtube.com/watch?v=VyfKxrBbOWg    Туджаров зад кадър с Бранимира, Синтия и Александра

Пускаха го вече в темата.

# 94
След всичките коментари за гърди, после що всички си слагали силикон... Grinning

По прицип е така, но в случая с Любомира и сутиен ще свърши работа.

# 95
  • гр.Пловдив
На мен Любомира дори ми е красива на моменти. Има хубаво тяло, прекрасни очи, гъста коса... Пък като се понагласи и гримира, още повече ми харесва.

Изобщо не ми харесва на мен-като веяна и съсухрена ми е ,изцъклена,невзрачна с тотална безвкусица от към облекло ,грим и прическа,а за гнусните орлови ноктаци съм без коментар..

# 96
Като веяна скумрия ми е на мен..любата. И като тапициран скелет също...

# 97
Благодаря за темата!
Харесват ми закачките между Даниела и Мартин, но ми е по-интересен той в ролята на психолог на момичетата. Удава му се. Да уволняват Маги, че е дразнеща и вредна!
За Васил е подходяща Ферай - да му цвърчи като пържена филийка, та да го размърда поне малко тоя сфинкс.
Виктор. Що го мъчат туй момче?! Добре че си тръгна мома Брнка, че едва я изтрайвах!

# 98
  • София /Абсурдистан
Благодаря за новата тема!
Аз допускам, че Мартин наистина харесва Данка. Сега, тя се цели по-нависоко, ама в момента това има и може да е решила да се пробва.

# 99
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Никой в никой не е влюбен.
Любомира и Виктор играят театър. Нали затова световно неизвестният режисьор Викто си извика няколко актриси,за да разиграват етюди на публиката.
Роси също в никой не е влюбена,но много иска да й се обръща внимание,няма значение от кой. И затова се разклаща и прави сцени,когато не й обръщат такова. Attention whore се казва.

От Ергените смятам,че Мартин има симпатии към Даниела и по-скоро сексуален апетит. Малко по малко я усеща и ако обърнете внимание, все по-рядко изглежда Уау-нат от нея, няма го този поглед на влюбен хлапак от училище.

Васил и Виктор са там по бизнес,да си приберат хонорара и чао. Единия особено много драпа за слава.

# 100
Аз пък не мисля, че се харесват. Играят театър, доста успешно. Мартин в ИВ, беше казал, че се е подготвил много за играта, гледал предишни сезони и т.н, игра добре и стигна доста далеч. Затова не ми се вярва, че ей така е влязъл в ергенът и е чакал случайно някаква "любоФ" да го тресне. Незнам дали са се познавали от преди с Данка, но вярвам, че има договорка между тях, какъв театър да играят. Вероятно и Мартина е разбрала, че е изкуствено между Данка и Марто и затова не си тръгваше, ами стоя докато я изгонят. Иначе на мен ми харесаха докато въртяха заведението и според мен няма да кажат нищо по въпроса за секса между тях. Предполага се, че всичко е било ок, след първата им нощ, защото нямаше сърдити, а закуски, закачки и те така...

# 101
На мен взе да ми доскучава, но ще избутам до финала, то не остана.

# 102
  • в сърцето на един мъж...
Скрит текст:
https://bg-mam.ma/p/1770917/49685344
Цитат
almadji

Въпросът с Роси е - такава ли си е отвеяна и дезориентирана или търси себе си, т.е. търси печелившия образ и поведение и така губи себе си

Реално всички са така. Ако вземат и си направят изводи кое трябва да променят в себе си, за да станат по-привлекателни за мъжете - това ще е най-гоялмата полза от участието им.

За жалост повечето ще си кажат "Каквато съм, такава. Който не ме харесва да си ходи" и ще си ходят недо...любени. Wink
Защото жените непременно трябва да се променят, за да се харесат на някой мъж. Целта на живота им, единственият смисъл от съществуването им. Wink

Ох, забравих, че жените сте родени перфектни и ако трябва да се променя някой, то това сме ние мъжете. Smiling Imp

Покорно моля да бъда извинен за недомислието ми. Wink

А не може ли да се напаснат един към друг, без да се променят ни едните, ни другите Simple Smile

# 103
За първи път чувам мъж да слага граници😅

# 104
  • Stockholm
Не сме избирали Мис и Мистър Ергенът 4.
Но като се замисля, няма участници, които покриват критериите Joy

Общи условия

Активация на акаунт