🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 217
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 255
Косара ще се пръсне от яд, че не печели Grinning
Добре е, че не спечелиха Ферай и Косара, там изобщо няма и минимален шанс да се получи нещо хубаво, с Косара само скандал може да стане, а с Ферай хапване и шегички.

# 256
A с Ади какво може да се получи... Да си плетат на една кука новата й блузка, че в София студено, докато му прави натална карта.

# 257
Много неориентиран и смотан тоя Вико, бе, леле...
Като имаш привличане, хващаш я, бате и на задна... Sweat Smile
Ама, айде не може сега, поне я хвани тая жена, не да я питаш, действаш, целуни я там, грабни, да не може да си поеме въздух...покажи "привличането", смях. Joy

Иначе тук е най-забавно из целия форум, и се смея с глас винаги, като имам време да хвърля поглед.

Не е смотан, тества ги. И двете ги обиди уж без да иска. Първо Любка, после Клаудия.
Сега ще види коя от двете ще остане. Така като гледам, Любка му прости вече, сега ще чакаме да видим дали и Клаудия ще му прости и ако не, воала, Любка пИчели. Но ако и Клаудия му прости, то тогава ще е онче бонче за Викторио. Той излезе по-голям играч и от бат Марто. Върти ги на малкия си пръст, а те му се връзват.

# 258
Този епизод е егати просията за ефирно време от страна на Клаудия. На всеки разговор казва, че има нужда да помисли още и другият път ще му каже.

# 259
A с Ади какво може да се получи... Да си плетат на една кука новата й блузка, че в София студено, докато му прави натална карта.
Поне нещо полезно да направят😆 Васил да се научи на нещо ново😁

# 260
Егати мъката, ма с тия слаби актьори толкоз…

# 261
Роси is the real deal. С всичките ѝ кусури.
Разбрахме поне, че Туджарката не е залитнал по нея иначе нямаше толкова кул да приема как някои участнички ѝ сипват.

# 262
Отдъхнах си, физиономията на Косатка накрая на играта- безценна, не й дреме ама не спечели тя и побесне:)
Адриана има чар и е усмихната с Васил, чудно на фона на другите са ми свежи даже.
Сега насаме като са и Виктор не е за гледане, не съм свикнала на такива мъже, да няма мнение, да няма видимост, да не знае какво иска, женско, женско.
А той кога е правил бижута ехеее, Любка тогава дограма е зачуквала милата...

# 263
Тази година Туджаров е истинския Ерген. Далеч по-интересно ни е на всичките коя е избрал той. .

# 264
Роси била the real deal? И с какво точно?
Васил няма никакво привличане към Адриана.

# 265
Ритуално ми иде да си излея смуЧито връз потнатото си изтерзано тЕло и мозък Head Band

Ама сабалям ще ви кажа дъл съм го ливнала.. иЛ не...трЕбе да помисля щото Joy

# 266
Роси is the real deal. С всичките ѝ кусури.
Разбрахме поне, че Туджарката не е залитнал по нея иначе нямаше толкова кул да приема как някои участнички ѝ сипват.
Според мен тя е от жените, които ако им се даде любов и внимание, ще ги връща двойно. И май е склонна да прояви най-много разбиране към мъжа до себе си, поне съдейки по това, което са показали досега.

# 267
Роси била the real deal? И с какво точно?
Умно момиче, скромно, симпатично. Според мен ще успее в кариерата си. Simple Smile

# 268
С Ади най-може да се получи нещо... ако и само заради това, че е по-традиционна.

Росица - психически лабилна, фестивална пеперуда
Косара - бъдеща тьотка, серт, мрази го
Ферай - залита по Даниела и Кобилкина, лешникотрошачка

# 269
Въх.
Много скучен епизод.
Направо си изчистих банята, докато ги гледам чак.
Виксъна няма да вземе ни Клауда, ни Люба – досадни са и двете.
Тая Ади е некъв розов балон под налягане. Роската 2 мм ѝ трябваха за срещата. Васко не искаше среща с Адка.
Косара с двете бузи е твърде глупава, но Васил нея си иска.

Общи условия

Активация на акаунт