🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 193
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 375
  • here and now
Нещо ми липсваше в епизода и сега се сетих- светкавичните сръгвания в ребрата на Мартин Joy Според мен самата Маги е провела терапия и е спасила Мартинели от рентген.
По-верояно е МарЧин да ѝ е обещал герданче. Тя на това най-много кълве....

# 376
Как от продукцията са казали на Даниела какво се говори за нейните запори, нали това са предварително записани епизоди отпреди месеци назад и участниците към днешна дата са в България?

# 377
Напълно възможно е просто тези жени да не харесват Виктор толкова и в момента да впускат артистичните си умения, за да не прецакат финала. Все пак две му останаха само:) Аз не виждам тръпка, не виждам химия, а само едни приятелски отношения като между хора, които добре са купонясвали заедно.

# 378
  • България
Напълно възможно е просто тези жени да не харесват Виктор толкова и в момента да впускат артистичните си умения, за да не прецакат финала. Все пак две му останаха само:) Аз не виждам тръпка, не виждам химия, а само едни приятелски отношения като между хора, които добре са купонясвали заедно.
Вероятно са разбрали към този момент неговите наклонности.
Вики е много красив, но е много скучен. Предпочитам по-грозен мъж, но с характер и забавен.

# 379
  • here and now
Как от продукцията са казали на Даниела какво се говори за нейните запори, нали това са предварително записани епизоди отпреди месеци назад и участниците към днешна дата са в България?
Излъчването започна, преди да са приключили снимките изцяло. Така че е възможно.

# 380
За запорите на Даниела се разбра десетина дни максимум след старта на шоуто. Айде две седмици да бяха, много бързо. Още бяха там и снимаха.

# 381
Така като гледам, Викторио никоя не харесва достатъчно. То си беше ясно, че той иска Бранимира.
Всички други са му ерзац. Може и сам да си тръгне накрая, ама едва ли. Все ще избере някоя, заради продуцента.
Сгрешиха от екипа на предаването, че им дават да си вкарват познати.

# 382
  • София
Аз от тежките диалози на Вики и Клаудия почти нищо не разбрах, чак се зачудих в мен ли е проблемът. Той мрънка, тя уж категорично го отрязва, но после явно е имала разговори с продуцент и се смили да остане до финала. Представяте ли си иначе резил, без кандидатки за Ергеня в края?

Не знам защо трябваше да гледаме половин час как се мъчат с тази гривничка, можеше за пет минути да мине.

Мартин да не е чел тук (да, знам, че не пасва във времето Grinning ), та каза почти същите неща за Васил - че говори на всяка каквото иска да чуе? Много добре се вписа в кокошарника, по-добре от Налъм и бармана/фризьор.

# 383
  • София
На Даниела версиите и истините хич не ме вълнуват .
Мартин ми е извън зоната на живота. Да, става за тамада, да организира купони, но от него съвет - НЕ! Подло беше това за Васил.
Косара не го харесва, но иска да е избраната. Подозирам, че ще му бие шута накрая, за да му е гадно, но той си го заслужава, като се лепна за нея.
Между Клавдия и Виктор има химия, но Викито е голямо шубе 😂. А с Любомира му е комфортно, защото няма нищо 😜.
Росито - голяма бяла птица…

Косара не искала да спИчели, а в началото каза, че като овен винаги иска да пИчели. Ясно е, нали 😂😂😂

# 384
  • Stockholm
На момиче за милиони му запорирали сметките. В отговор написало книга Joy

# 385
Много гадно ще прозвучи, ама гледам я с това костюмчИ, тия нокти, тая коса, това лице и се питам... Днес дали се е сетила да се изкъпе.
Тцъ
Лъщи 🙄

# 386
  • here and now
На момиче за милиони му запорирали сметките. В отговор написало книга Joy
Аха и назидателно ѝ отношение "Мъжете, с които вие излизате"...

# 387
Това в следващия епизод с майките изглежда много като среща при психолог, някак стерилно. По-добре беше в предните сезони, когато момичетата го представяха на семействата си. Беше по-близо до истинския живот, по-леко и забавно.

# 388
Клаудия малко ми напомня на Весела Бабинова в профил.

# 389
Аз не разбирам защо е целия хейт към Виктор. Да - не е порасъл, леко инфантилен, добър човек, който обаче от прекалено възпитание може да свърши големи беди. Първо той е зодия риби - познавам момчета/ мъже и са едно към едно с него, а са готини всъщност като хора. Освен това мисля, че Виктор въпреки, че е хубав и има очарование ... няма добро самочувствие за себе си изобщо. Това се обуславя и от семейна среда и от други фактори. Но това ми е по - симпатично от колкото някой нацепеняк, дето мисли, че е хванал господ за шлифера , а е пълен глупак.
Също така не разбирам и напористия хейт към външния вид на участниците или дрехите им. Естествените момичета, които са избрали да нямат корекции - какво? Трябва да са съвършенни по нечии безумни критерии ли? Мисля, че е обидно изобщо да се коментират с грозни думи гърдите на някой или, че не се облича според нечии представи за стил... Участниците в този сезон не разполагат с гардероб под наем, гримьори и фризьори... и да ви кажа това е супер! Щото има шанс да ги зърнем сравнително натурални без излишни финтифлюшки и камънаци по тях. Едва ли плюещите тук всеки ден са наконтени като за прием при английската кралица Simple Smile Единственото, което специално мен ме занимава е: даден участник читав човек ли е, има ли нещо в главата и сърцето, опитва ли се въпреки конфликтите да постъпва свестно или е в шоуто само от суета. Не ми допадат и размятаните идеологии възхваляващи безкрупулното консуматорство на мъже, пари, придобивки ...и да е само това. Толкоз. Ако се случи в предаването влюбване, ами чудесно. Ако - не: свят широк, хора много.

Общи условия

Активация на акаунт