Единственото, което специално мен ме занимава е: даден участник читав човек ли е, има ли нещо в главата и сърцето, опитва ли се въпреки конфликтите да постъпва свестно или е в шоуто само от суета. Не ми допадат и размятаните идеологии възхваляващи безкрупулното консуматорство на мъже, пари, придобивки ...и да е само това. Толкоз. Ако се случи в предаването влюбване, ами чудесно. Ако - не: свят широк, хора много.
Не може ли вече Викито да си избира, Бат Васко и той е ясен, и айде вече финална валидация и всеки да си ходи откъдето е дошъл, че да чуем най- сетне в касти и интервюта за Росините страдания, Мартиновите стратегии, Викторовите желания за известност, и колко Бат Васко е робот...Докато го гледах Виктор как се опитва да се обяснява на Клаудия, чак на мен ми стана неудобно...Единствено ми хареса парка Тарзан и как Бат Васко пак стъписа Косара с някои отговори...Btw, не знам дали сте коментирали, но Васил се познавал с ергена Алек (според Синтия)....а в Комеди каст коментираха, че се държал така спечено пред камера, понеже му било много жега в Шри Ланка...
връщам се да ви чета....

Препоръчани теми