🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 222
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Въобще не намирам съвета на Мартин към Косара за подъл. Искат му мнението - дава го, при това казва самата истина.

# 391
  • София
Мода ли е да ходят с грозни чехли/джапанки като на Ферай?
Епизодът беше скучен

# 392
  • here and now
Tilda.M. съгласна съм с всичко, което написа, освен за Виктор. Ми голяма шматка е,. Верно, че и има и няколко адекватни включвания, но като цяло е много зле момчето... Но е млад още де, има време да се научи....

# 393
Аз не разбирам защо е целия хейт към Виктор. Да - не е порасъл, леко инфантилен, добър човек, който обаче от прекалено възпитание може да свърши големи беди. Първо той е зодия риби - познавам момчета/ мъже и са едно към едно с него, а са готини всъщност като хора. Освен това мисля, че Виктор въпреки, че е хубав и има очарование ... няма добро самочувствие за себе си изобщо. Това се обуславя и от семейна среда и от други фактори. Но това ми е по - симпатично от колкото някой нацепеняк, дето мисли, че е хванал господ за шлифера , а е пълен глупак.
Също така не разбирам и напористия хейт към външния вид на участниците или дрехите им. Естествените момичета, които са избрали да нямат корекции - какво? Трябва да са съвършенни по нечии безумни критерии ли? Мисля, че е обидно изобщо да се коментират с грозни думи гърдите на някой или, че не се облича според нечии представи за стил... Участниците в този сезон не разполагат с гардероб под наем, гримьори и фризьори... и да ви кажа това е супер! Щото има шанс да ги зърнем сравнително натурални без излишни финтифлюшки и камънаци по тях. Едва ли плюещите тук всеки ден са наконтени като за прием при английската кралица Simple Smile Единственото, което специално мен ме занимава е: даден участник читав човек ли е, има ли нещо в главата и сърцето, опитва ли се въпреки конфликтите да постъпва свестно или е в шоуто само от суета. Не ми допадат и размятаните идеологии възхваляващи безкрупулното консуматорство на мъже, пари, придобивки ...и да е само това. Толкоз. Ако се случи в предаването влюбване, ами чудесно. Ако - не: свят широк, хора много.
Напълно съм съгласна с това мнение. Също така смятам Клаудия за свястно момиче. Много прилича на Дакота Джонстън. И натурална е красива, а ако я нагласят за някой филм, направо ще е звезда.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 23:46 от KatyaS

# 394
Какво не му разбрахте на Виктор, прост е като боб чорба, всичко е ясно:
Наш Вико цял сезон обгражда Бранка, а кака му Любка е за алиби и безопасна игла плюс финалист две, който да изпедепца спокойно и с чиста съвест, преди  да падне на колене пред Брана. Обаче планът крашна. Брана взе, че отпраши с двеста и Любка рязко взима служебна победа. Това бива, ама налице е и Клаудия, която упорито крета по пистата.Вико не я е сметнал.Тя набра преднина, той осъзна, че сам е набутал за победител куцото конче втори номер и сега му скърца харда как да поправи ситуацията, щото Кло по-му валидира мъжката енергия. То момчето само и призна, че се е набутал с тая Любка, ма е късно...

# 395
Не знам защо го разтягат още тоз локум, ама и аз гледам...Joy Не може ли вече Викито да си избира, Бат Васко и той е ясен, и айде вече финална валидация и всеки да си ходи откъдето е дошъл, че да чуем най- сетне в касти и интервюта за Росините страдания, Мартиновите стратегии, Викторовите желания за известност, и колко Бат Васко е робот...Докато го гледах Виктор как се опитва да се обяснява на Клаудия, чак на мен ми стана неудобно...Единствено ми хареса парка Тарзан и как Бат Васко пак стъписа Косара с някои отговори...Btw, не знам дали сте коментирали, но Васил се познавал с ергена Алек (според Синтия)....а в Комеди каст коментираха, че се държал така спечено пред камера, понеже му било много жега в Шри Ланка...Stuck Out Tongue Winking Eye връщам се да ви чета....Flowers Hibiscus

# 396
И му е закъсняло Joy

# 397
Странна ми е Косара. Уж е овен, а не можа да познае отговорите на Васил. Като представител на същия вид, отговорите ми съвпадаха с неговите с едно изключение - желанието му за живеене в еко къща.

# 398
Какво ви става неудобно от Клаудия и поведението й тази вечер? Значи Данка била радетелка за женските права и хвалà, че казвала, че жените избират, а Клаудия като тропна по масата, да не я разиграват - не се гледало. Защо? Вие как ще реагирате, ако вечерта ви кажат, че избира другата, а на сутринта, че е объркан, много ви харесва и да останете. Е, няма ли да инициирате откровен разговор с картите на масата?

# 399
  • София
Това уби рибата 😂🔝

# 400
Вие как ще реагирате, ако вечерта ви кажат, че избира другата, а на сутринта, че е объркан, много ви харесва и да останете. Е, няма ли да инициирате откровен разговор с картите на масата?
Ще ми диша праха! Мъж, който се държи като жена, на никоя жена не ѝ е нужен.

# 401
  • София
Даниела си вкара автогол с обясненията за запора. По- добре беше да си мислим, че е заради непогасени кредити, докато се е правила на бизнес дама, отколкото как чичко- паричко е запорирал сметките на “независимата”си бивша.

# 402
Като се върне Даниела при него, ще вдигне запора. Възпитателна мярка срещу непослушни моми.

# 403
Btw, не знам дали сте коментирали, но Васил се познавал с ергена Алек (според Синтия)....
Васил и Алек се следват в ИГ доста преди първият да бъде обявен за ерген, така че явно наистина са приятели. Алек следва всичко на всичко 100 души.

# 404
Оф, Викторе, Викторе... Вече не мисля, че е смотан. Мисля, че е досадно безгръбначен. А тази Клаудия какво напира толкова за се@с и за какъв пожар се има това момиченце, мани... Изкефи ме, че Косара остана последната в играта. Адриана направо се потрисам вече като я видя и чуя. Нетърпима ми е през екрана, а се чудя какво е да изкараш цяло денонощие с нея. Доброто момиче с вид на стара мома и хиперекзалтиран тийн в едно. Днес май и изкусителка ще го раздава. Нищо де, Васил поне може да се държи естествено в нейната компания - като същи Тарзан.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 00:21 от FreakOnALeash

Общи условия

Активация на акаунт