🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 175
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 405
  • в сърцето на един мъж...
От този епизод най-много ми хареса гривната и парка, в който бяха Васил и Ади.
Клаудия започва да ми прилича на домина - очаквам кожените дрехи и камшика. Виктор вместо да влиза от предаване в предаване, да иде на психолог и да си разгледа травмите, че връзка няма да завърже.
Косара вече се чуди от скука какво да измисли - търси си повод тя, видя, че не е първа и вече - шансове ще дава...

# 406
Много дълго продължи тая мъка с Виктор и Калудия. Тя е толкова обсебена от него, че започна и да се изразява като него: “Имам отговор за теб… отоговора ми е, че нямам отговор и утре на церемонията ще реша”.
Май в живота си никога не сте се срещали с обсебващи хора (за ваша радост). Те се тръшкат, реват, молят се за внимание. Правят интриги, опитват се да ви изолират. На тези момичета в къщата хич не им дреме. Навили са си на пръста да спечелят, после кой откъде.

# 407
  • София
Разбра ли се коя е забивката на Туджаров? И въобще вярно ли е или е някакъв лъжлив спойлер? 😉
Направи ми впечатление по-особеното му отношение към Брани при изпращането на тричките - Бранимира, Александра и Синтия😉

# 408
За Брана и за Косара се чу.

# 409
Бузара... Най-после пасна. Четох Козара, Косето,  Кошмара, ама Бузара е тамън.
Забрави Кринджара, Клошара, Кифляра, Клюкара.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 00:44 от Lilly_85

# 410
  • София /Абсурдистан
Аз гледах малко повърхностно и съм пропуснала историята за запора. Какво е станало, че са и запорирали сметките на Данка? Осъдена ли е?

# 411
Аз гледах малко повърхностно и съм пропуснала историята за запора. Какво е станало, че са и запорирали сметките на Данка? Осъдена ли е?
В промото за следващия епизод каза, че нещо станало с някакъв мъж и като го отрязала, я прецакал и ѝ запорирал сметките.

# 412
  • София /Абсурдистан
Благодря! Значи утре ще се изясни.

# 413
  • here and now
В промото за следващия епизод каза, че нещо станало с някакъв мъж и като го отрязала, я прецакал и ѝ запорирал сметките.
Как някой ще ти запорира сметките? Не се заяждам, аз само знам, че ако имаш дългове, които не погасяваш е възможен такъв вариант.

# 414
Най-често се случва като имате бизнес отношения и оправяте сметките кеш. Голяма грешка. За всичко трябва да има разписки, банкови документи, извлечения.

Но… Предстои да видим на Данка какъв точно ѝ е случаят.

# 415
  • Варна
Сега го гледам и след малко ще ви прочета.
Кло, 🌹 за теб.

# 416
  • Viena
Нов сериал, горката жена от филм в нов филм.😅😅😅😅

# 417
  • София /Абсурдистан
Нещо ще излъже, не очаквам да каже истината.

# 418
Костюмчето на Бубка е… майко мила. И на среща е облечена с него, и на вечеря, и на закуска…

Грозно, лелинско и не й стои добре. Толкова ли нямаше какво друго да облече? Това с гривната е супер скучно и излишно.

Люба и Бранимира винаги са облечени с Тему парцали,поръчани набързо за предаването.
Аз честно казано не съм видяла Люба никога,ама никога елегантно облечена в качествени дрехи.

Епизода - Ужасно скучен,добре,че беше куиза за Васко и Васко с Адри после,за да има забавен контент за гледане. Много си отиват,много ги харесвам заедно. Не мисля,че се харесват романтично,но им се получават срещите.
Косара - откакто си заминаха тройката й приятелки,Косара е различна. Изгуби мотивация да е там и много й личи. Не знам как така изведнъж започна да търси негативи у Васил,нещо се е случило,но не ни е показано.

Много измъчени срещи на Виктор и момичетата.
Според мен ще си тръгне сам и това му е била винаги цел №1. Или Бранимира (която гони 8 месеца преди снимките) или сам!
Ако продуцента обаче настоява да избере,все си мисля,че ще е Клаудия. Сякаш много бързо се дръпна от Люба.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 17:05 от Adoralova

# 419
  • София
Разкошни вили!

Виктор и Клаудия-на моменти Клаудия ми става грозновата, има нещо зловещо в излъчването и. Да си беше тръгнала с достойнство отдавна. Надявам се, че успя да си "извади уроци." Викторчо, милия, пак не бил взел решение, аман. Нищо не разбрах, нещо се бил притеснил, маже, суче. Просто не я харесва. Скучни са ми и двамата, така или иначе!

Толкова отегчителни разговори, че чак забравих за другите момичета и Д&М. Чак им се зарадвах. Grinning Злюбка пак го играе бяла и добра. Да се вземат с Козара, то целувки, то чудо, бляк.

Радвам се, че Козара не спИчели в опознавателния тест и стана още по-джиприсирана.

Виктор и Злюбка- супер скучни, Злюбка прави много гадни физиономии постоянно и ми е супер неприятна за гледане и слушане и просто ги пропуснах.

Ади и Васил май си изкараха добре, но не дадоха много от тяхната среща.

Чакам срещите с майките с интерес. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт