🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 156
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 420
Даниела леко ми напомня на младата Емилия Радева.
Скрит текст:
Скрит текст:

След бащата бохем какви ли лъжи ще измисли Даниела за блокираните си сметки?

# 421
  • София
Калудия и Бузара много ми харесаха Simple Smile по принцип не обичам да ползвам прякори, но тези направо им лепнаха точно. Joy

# 422
  • here and now
На мен Даниела(каквато се е направила в момента) ми напомня само и единствено на предходен етап от еволюцията.

# 423
Играх играта заедно с момичетата и без да съм говорила с Васил познах на повечето въпроси. Просто избирах отговора, който ще го направи да изглежда най-добре. Нали Мартин каза, че той казва каквото мисли, че зрителите искат да чуят. А и въпросите бяха някакви генерални за взаимоотношения и ценности, които можеш да налучкаш. Да бяха питали неща от миналото му, хобита, интереси, които им е споделял. Да се види коя наистина е слушала.

# 424
  • София
2 часа, епизод от които близо 80 минути Виктор.
С какво заслужихме това наказание и тази мъка? 🥶😳🤪
Викито - нулева емоционална интелигентност. Незрял дори за детско ниво. Пълна карикатура.
Жалко, че Клаудия не прояви достойнство и не стана и не напусна формата. Дано на следващата церемония си тръгне и така за Виктор да не остане никой друг освен Бубчето.

Думи на Виктор пред Клаудия относно Любомира:
Не изпитва никакво сексуално влечение към нея. Не мисли и за това, че после това ще се гледа от нея и едва ли ще и стане приятно. Не че не го разбирам де...
И още към Клаудия. Ти нямаше да си тук/на тази среща ако Бранимира не си беше тръгнал. Класик!

Любомира - удобния пристан за момченцето.
Няма по-безумен ерген от този, няма и да има никога повече. Такова недоразумение рядко може да се види.

Виксата и Бубето - мъка за гледане и слушане. Загуба на време и убийство за милиони нервни клетки. 🥱😪😫

Най-накрая игра за момите. Кеф, че Козара загуби и започна да хвърля къчове.
Очаквах Ади да победи, защото се интересува най-много от Васил. Или победата. Все тая, но момичето прави каквото трябва без излишни драми.
Косара пак се намуси и нахрани Вачил. Кочарче, умрел е Васил за теб. Първо се научи да говориш и после с претенциите. Ясно е, че тя ще си тръгне. Все тая. Поредния разочаровал образ този сезон.

Васил и Адриана ми харесаха. Малко разтуха от изкуствените тъпотии. Дори и при тях да няма нищо, поне не стои идиотско и фалшиво.

# 425
Не ми допада как Клаудия постоянно хвърля камъни в градината на Любомира. Държанието и е много театрално.
Иначе за мен Виктор остана с двете най- некрасиви в сезона, но явно проблема е в моя телевизор, виждам че особено Клаудия се харесва на много хора.
И аз явно гледам на същият като твоя телевизор Grinning За мен Клаудия е особено НЕкрасива ,единствено Даниела ми е по-грозна, но то там положението е направо зловещо и няма стигане Joy

За мен най-грознички в сезона са избраните от ВикитУ - Бранимира, Любомира и Клаудия. Тук говоря само за външен вид.
Даниела повече ми харесва, въпреки корекциите.
Въпрос на вкус.

# 426
Аз гледах малко повърхностно и съм пропуснала историята за запора. Какво е станало, че са и запорирали сметките на Данка? Осъдена ли е?
В промото за следващия епизод каза, че нещо станало с някакъв мъж и като го отрязала, я прецакал и ѝ запорирал сметките.
Хайде бе, само тя е рязала мъж. Изобщо не й вярвам. Гнусно е как се прави на свръх оборотна, а е обикновенна махленка. С това ръгане в ребрата, много поевтинява. Единият път на Марти- парти направо му се изкриви физиономията - може да му е идвало да й шибне един 😂🤣

# 427
  • някъде другаде
Е това със запорираните сметки е направо смешно. То ако при спречкване всеки може да запорира сметки , що народ ще е потърпевш.

# 428
Е това със запорираните сметки е направо смешно. То ако при спречкване всеки може да запорира сметки , що народ ще е потърпевш.

Тук Потребител се беше опитал да каже, че едва ли не , Данка е набедена с тези запори, че може би Мартин щом е проучвал пет момичета и е избрал Нея, тя е умна, чиста и истинска. Но, не се уточнява какво и как е “ проучвал” Мартин и защо е избрал Избраната.

Не знам защо и с каква цел Даниела разказва за запорите си. 

Мартин все пак е юрист, но явно капацитетът на Авторката е твърде семпъл и ограничен, за да предвиди че освен за банкерите, запорите са прерогатив и за юристите. Особено за такива с майки Норариус😉….

# 429
Мисля, че продукцията са казали на Даниела, че вече навън се знае за запорите й и така уж случайно на края на предаването тя повдига въпроса. Изглежда, че един от бившите й (май не са един или двама от всичко чуто) не е бил съвсем будала. Давал й е пари, но и документално си е оформил какво й е давал. Няма как без доказателства като договори или др. да й направи запор. Щом има наложен запор, значи е осъдена от съда за конкретна сума. Интересно ми е тя как си е мислила, че ще взема стотици хиляди от гаджето и просто ще му бие шута, а той ще я изпрати по живо, по здраво. Все пак интересно ще е каква е нейната версия.
Да, поне това ще бъде интересно.

# 430
  • София
Хаааайде, почват приказките от 1001 нощ! Как някой ще ти направи запор на сметките, ако не дължиш нещо на някого?! И то този някой е в качеството на човек, с който имаш лични отношения.

Например, ако той е титуляр на сметките, с които е валидирал женската й енергия.

# 431
  • Бургас
Догледах снощния епизод:

Тамън Косара да бяха изпратили на аквапарк да развали на Васята кефа.
Както си и мислих не е стъпвала навън и тези фасони и претенции прикриват това, че всъщност е доста ограничена.

Определено за Люба беше по-романтично и значимо с този подарък. Отделно, че двамата са много по-отпуснати. Люба не го напряга.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 08:18 от Галчудо

# 432
Като влизаш в такива риалитита, трябва да ти дойде на акъла, че ще те разгледат под лупа, било от махленско любопитство, било с други мотиви. Даниела е разчитала да остане тайна, ама… Е, сега Мартин може да си отговори защо е влязла да търси спонсор.

# 433
Аз съм юрист-смека се запорира от ЧСИ, по искане на кредитор и наличен изпълнителен лист.
Много ми е чудно как бившия ще й запорира сметките от злоба.

# 434
Не че защитавам Даниела, но нали скоро даваха по тв за имотната мафия - как вземат имоти срещу издадени несъществуващи фактури.
Минават през арбитражен съд и готово.

Общи условия

Активация на акаунт