🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 111 217
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 435
Корекциите на Даниела са много и струват пари, това първо. Бутиците в България не вървят кой знае колко добре - вървят, но само при страхотна реклама и когато имаш наистина отличителен стил. Има такива, въпреки това е трудно да се конкурираш с големите и бързи брандове. На Даниела магазина не е отличителен. Та - има ли изненадани, че Даниела е имала парични ( заемни) отношения с мъж? Ясно е, че е дължала, както е ясно, че често се случва при раздяла единият партньор да реши, че си иска парите, които примерно са вложени в ''общи''  бизнес начинения. Не казвам, че не е дължала, казвам, че и нейното може да е вярно - като го отрязва, той решава да си иска неговото. Случва се доста често.

# 436
И аз си мисля, че е възможно да е прецакана по този начин. Това, което главата ми не може да проумее обаче е, че все още настоява мъж да ѝ дава пари. Не си ли е взела поука вече? Ето какво става като зависиш финансово от някой. След някоя друга година пак ли запори, като си ядоса гаджето и той си поиска парите?

# 437
  • Обран бостан ;)
Коментар за снощния епизод на "Двама ергени и половина" Wink

Тегава първа част. Срещите за раздяла никога не са приятни. Бил съм и от едната и от другата страна. И в двата случая е гадно. Като цяло такива срещи са кратки, защото никак не са приятни. Колкото по-кратки са - толкова по-добре.
В този ред на мисли да изкараш цял ден на шуши-гуши и вечерта да сервираш "ами това е, повече няма да има", е меко казано садистично.
Реално Виктор нямаше правилен ход. Продукцията го задължава да прекара 24 часа с Клаудия, но в крайна сметка трябва да се раздели с нея.  
И пак неговото, хън,мън, отговори търся, искам да съм наясно, ама нали разбираш, че много те харесвам, ама няма как да стане.
Кажи го с 2 думи бре - искам те, ама само за секс. Толкова.  

Разбирам защо Клаудия реагира така. Даже доста се сдържа, ако питате мен. Нямаше да се учудя ако му беше нахлупила някоя чиния на главата. Така и така и мина апетита, поне да не стане зян порцията. Wink
По моя преценка, колкото преди го е харесвала Вико, толкова сега го мрази.
Не знам дали Вико си дава сметка какво и причинява. Отделно си призна грешката, която е направил с Гретхен. След време ще осъзнае и други грешки, ама файда йок.
Не ми се пише повече за това.

На този фон срещата с Люба започна, а и мина доста добре.
Непринуден разговор, на моменти тегав, но не и заради Люба. Виктор пак кара без конкретика. "Не беше това, което очаквах". Кое не беше ? Ако е имало секс и не е бил добър, пак не е това, което е очаквал. Да беше казал "спахме в отделни спални" и толкова.
Изработката на бижута беше оригинална идея. Ето, че Любка вече има гривна-уникат, единствена на света, направена от мъжа, който си е харесала.
Куин Диди никога няма да има такава. Wink

Консултацията на Косара с Марто ми дойде в повече. Знам, че е по сценарий, но някак прекаляват.

Конкурса за Васето си беше нагласация. Ако е тест - да е писмен с отговори черно на бяло. Иначе той може да си измисля всеки път.
Наум пак пречи. Сефте.
За сметка на това срещата ми хареса. Аквапарк, забавления, не са сами , а с други хора. Васето май се поотпусна, в смисъл, че показа някаква емоция, ама и Адрианка си е топ по бански. Миньонка, интелигентна, с хубави форми - дюшеш.
Скрит текст:
Има един виц:
- Защо мъжете предпочитат миньонки ?
- Защото е по-разумно от всички злини да предпочетат най-малката.

Поканата за обяд ми подсказва, че май ще имаме двойка в края на сезона.

Оффф, психУложката пак с нейните "любовни писма", че и анонимни.

Да не се наложи Наум пак да търси графолог. Wink

Струва ми се, че следващия епизод пак ще го гледам като филм на Чаплин.

Ще поживеем, ще видим.

# 438
  • София
За вчера:

Косара - ох, това мрънкало ми писна да го слушам. Не понасям хора, които постянно, за всичко мрънкат. Все нещо й прави лошо впИчИтление на нея, а не се замисля, че така тя прави най-лошо впечатление. То бива, бива, ама се чудя от луната ли пада, та си мисли, че има мъж на тази планета, който няма никакви кусури. Или го харесва или не. Ако не - да си тръгва. Вече е трудно да се определи тя или Бранимира печели наградата за най-голямо мрънкало за всички сезони.

Ади - много ми бяха сладки с Васил. Все повече ми харесват двамата и определено вече мисля, че те двамата си подхождат най-много. Могат да се забавляват, могат да си говорят и да се шегуват заедно, определено между тях нещата вървят много по-леко и приятно.

Виктор - срещата му с Любомира мина много приятно. С Клаудия беше мъка за гледане. Определено мисля, че с Любомира си подхождат повече.
п.п. Писна ми да слушам за неговото търсене на отговори. По 100 пъти на епизод го повтаря. Толкова пък неориентиран мъж не бях виждала до сега. То бива да не можеш да взимаш решения, ама чак пък толкова......  

Връщам се да ви чета

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 09:08 от Lady Cassiopeia Duval

# 439
  • Варна
Под запориране на сметки Даниела може да има предвид, че й е спрял достъпа до неговите сметки... 😄

# 440
  • София
Аз гледах малко повърхностно и съм пропуснала историята за запора. Какво е станало, че са и запорирали сметките на Данка? Осъдена ли е?
В промото за следващия епизод каза, че нещо станало с някакъв мъж и като го отрязала, я прецакал и ѝ запорирал сметките.
Приказки под шипковия храст разказва тя. То така заради зарязване се запорират сметки. Явно е имало някакво дело срещу нея.
По-важното е, че балонът Даниела започна да се пука. Красива жена, хубава женска енергия, уют, любов ще дава, но под фасадата - просто и трябват много пари.

# 441
  • София
Аз съм юрист-смека се запорира от ЧСИ, по искане на кредитор и наличен изпълнителен лист.
Много ми е чудно как бившия ще й запорира сметките от злоба.
И на мен ми стана интересно, довечера ще видим нейната версия и пак ще обсъдим. Много невероятно ми се вижда от злоба да има такива последствия. От злоба - може да си иска подаръците обратно - коли, бижута, всичко.

Ади и Васята ми харесаха заедно, очаквах и там да има по-голяма близост, или може би са оставили за днешния епизод?

Любомира и Виктор не са ми интересни, то като цяло него не го виждам нито с едната, нито с другата. Самият каст, който направи, не му беше подходящ.

Като цяло слаб сезон, имаше периоди, в които се гледаше с интерес, но сега .. като фон по-скоро и помеждудругото.

Като влизаш в такива риалитита, трябва да ти дойде на акъла, че ще те разгледат под лупа, било от махленско любопитство, било с други мотиви. Даниела е разчитала да остане тайна, ама… Е, сега Мартин може да си отговори защо е влязла да търси спонсор.
Минимум има много информация преди да влезеш в риалити за какво да се подготвиш и какво да очакваш.

# 442
  • София
Под запориране на сметки Даниела може да има предвид, че й е спрял достъпа до неговите сметки... 😄
Най-вероятно е това, да. Тя просто няма езиковата култура да го изрази правилно.
А и човекът трябва да е луд, за да пълни нейните сметки, тя е абсолютен кърлеж.

# 443
  • София
Клаудия е яка мацка ама..само се хаби с Виктор. Във всеки случай сама няма да остане след предаването. Да предпочетеш Люба пред Клаудия е молоумна работа..просто това не е мъж. Ако беше нямаше изобщо да се колебае.

Виктор е изключително инфантилен, незрял, неадекватен и неориентиран. На него му трябва по-голяма жена, за да може да се лепне за нея и цял живот тя да му казва, какво да прави. Затова по-добре с Любомира. На Клаудия ще й виси, като воденичен камък на шията.

# 444

Най-вероятно точно за това става въпрос. “Нейните” сметки, всъщност са били на спонсора й. И когато на него му е писнало от енергията й, просто е врътнал кранчето.

Иначе е много удобна версията за ревнивеца, когото уж тя не била искала 😂
И хем не го иска, но пък иска да му ползва сметките 😂
Кой знае, може пък Пепи Еврото и Нотариуса да са му съдействали, за да блокира личните сметки на благородничката от Чепеларе 😁😅

# 445
  • SF
Жалко, че Косара се доверява на Мартин, който ще им развали отношенията с Васил.
Мартин се пази от момчета като Мартин. Мартин не ползва неговите прийоми, но разгадава ходовете му и Мартин предпочита Васил да не е сред приятелския му кръг.
Мартин също беше предупреждаван, че Даниела е една в къщата с момичетата и пред него става различна. Говори му това, което ще се хареса на Мартин и на камерите.
Мартин избра Даниела въпреки всичко.
Сега той прави същите приятелски предупреждения към Косара.
Но Косара може сляпо да се довери на Мартин и да се прецака.
А Васко да си избере Росица.

Адриана е симпатична, но ми е прекалено екзалтирано джудже.

# 446
И според мен е кърлеж. По-скоро бившите и не могат да се отърват от нея, а не обратното.

Това беше пост по повод всичките и бивши колко я глезели и как не можели да живеят без нея😂

Скрит текст:

# 447
  • София
Тази Клаудия ми се вижда по-тежък характер и от Бранимира. Не зная дали е страстна, но ми се вижда много студена жена. Тя е тип Хичкок, както ти се усмихва високомерно и...с ножа в банята....брррр, много ме страхува тази жена.

Съгласна съм. Всяка психопатска роля ще й лепне идеално, особено с тези големи, студени, безизразни очи. А и е красива, така че направо да я взима някой продуцент под крилото си. Идеална е за киното Grinning

# 448
Надявам се с майките да мине добре! Само сезон 2 съм гледала и там по линия на момите всички родители ми харесаха.

# 449
Даниела леко ми напомня на младата Емилия Радева.
Скрит текст:
Скрит текст:

След бащата бохем какви ли лъжи ще измисли Даниела за блокираните си сметки?
Е как какви - че е от чисто отмъщение на отритнатия любовник. Тук вече ще призная Мартин за глупак № 1 ако повярва, все пак е юрист.

Общи условия

Активация на акаунт