🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 417
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 495
Както някой каза, добре, че не отиде Косара на срещата в аквапарка, да вкисне цялата работа с претенции. Много е дразнеща Косара, видя, че вече не е на всяка цена на първо място за Васил и изведнъж сто кусура му намери.
Така и не видяхме какво е прословутото нещо, което предлага, ама разговора с нея най-трудно върви.
Мартин пък беше жалък. Не може да приеме, че тя не отиде в неговия лагер и нарежда Васил и само Мартин е алфа. Да се знае!
Виктор какво да прави горкият, като и двете не ги харесва достатъчно. Избраницата му си тръгна и оттам нататък не е ясно за него, защото е насилено, не му идва съвсем отвътре, затова е и толкова омотан в обяснения
Дано ако има друг сезон, ни спестят Маги. Ние се надявахме Наум да махнат, те докараха и бармана и Маги и вече да не знаем кой ни дразни най-много...
Алфа под чехъл.

Защо така? Сега гледам са доста аткуални костюмчетата с елеци и къси панталони.

Те са актуални, наистина, но на мен лично са ми много грозни. Както вчера мъжът ми каза - дрехи за млади бабки.
Абе, да облече такова една секси мацка с готино тяло и излъчване, пък нека е бабка. Просто на Любомира не й отиват повечето неща, които носи. Т.е., не й се получава стайлингът. А може и да се опитва да го докара на небрежна интелектуалка, само очилата без диоптър й липсваха.

# 496
На мен също ми допада по-естествения (ежедневен) вид на момичетата. Но, това не означава, че трябва да изглеждат все едно са си вкъщи и износват старите парцалки.
Вярно е, че са се записали за участие набързо и посред зима, ама все нещо по-подходящо можеха да си вземат.

# 497
Понеже не следя стриктно тоалетите на участниците, някой забелязал ли е някой да е бил облечен в скъпи, маркови дрехи? Имам чувството, че специално са ги накарали да си купят разни евтини дрешки без марки, за да не правят реклама. До сега не съм забелязала някой да е облечен в нещо, което наистина да грабва окото - все разни евтинджоси ми се привиждат. Сещам се за миналия сезон как постоянно се обсъждаха скъпите тоалети на Маги, а сега нито дума за някакви марки.

# 498
Любомира е може би прекалено слаба и повечето ѝ дрехи не подчертават тялото ѝ. Винаги сякаш са ѝ големи. Тя не е първа кокетка. Беше се обидила на някакъв коментар дали е поддържана жена и като го зададе на Виктор самия той отбегна отговора с някаква глупост, че я карал да яде, а не ядяла... Но факт, че с нея все пак му е най- комфортно, ама дали му стига и дали е това, което търси ..

# 499
  • София
Тоалетите им вярно не са хубави, толкова могли, не ги съдя. Но за ноктаците на едната и косичката на другата, няма извинение, тотални страстоубици. Майките на двечките дето ще ги видим довечера грам не си приличат с дъщерите.

Значи, който там е решил от продукцията, психоложката вероятно, че Виктор става за ерген, може директно да иде да се гръмне. Толкова ли при подбора не видяха, че този човек със спорна сексуална ориентация, не само че не става за тая работа, ами ще е нелеп и смешен. По-вероятно да са го знаели какъв е, но заради външния му вид да решили, че това ще компенсира липсата на мъжественост и опит. Но, грешка, седим ние пред тв и се мъчим да разберем защо ни се внушава, че имал той видите ли сексуално привличане към едната или другата, като той по-скоро има отвращение?!

# 500
С Любомира комуникацията му се получава лесно. Просто не го пали. Няма как да стане. Ако беше обигран като Мартин, щеше да ѝ предложи споразумение – тя е Избраната, победителката, тази, която е натрила носовете на другите жени, а той е чист пред НН, изиграл си е перфектно ролята.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 13:42 от Не се сърди, човече

# 501
  • София
Според мен не е гей Виктор, просто е дечко още, инфантилен и неопитен. На 25 години си е срамота това, но ...факт.
Има много такива млади хора и от двата пола, не умеят да контактуват, да флиртуват, да се оправят в трудни социални моменти. Отделно от това и момите му не са му баш на сърце, вижда се. С Бранимира нямаше как да станат нещата, тя не го харесва грам. Само си загубиха времето и двамата, а той безкрайно и неуморно я кандърдисваше, пък я чакаше да реши, пък да си свали бариерите. Чак аз се отчаях, за него не знам.
Някъде там го чака неговото момиче, но не е в това шоу, нито пък той е за този формат.

# 502
FreakOnALeash, Люба не беше облечена различно от обичайния й стил, тя така си ходи и не й се впечатлявам вече, просто ме разсмя коментара.

# 503
Не е гей момчето. За Виктор говорим. Отгледан от мама и баба, подсъзнателно търси нещо, с което е свикнал. Глезен е от двете жени, освен това е от поколението, което израсна със социалните мрежи, а там общуването е много по-различно. Можеш да продаваш всякакви номера и пози. На живо нещата са трагични. Наблюдавам и днес младите хора, седнали на една маса, всеки забил нос в телефона...Даже една реклама се въртеше по ТВ-ито,  показваха точно това с един дето щеше да предлага брак, сещате се предполагам. Берем си плодовете на технологиите,  ама светът върви напред, няма връщане, само посоката нещо ми се губи.

# 504
Ще ме прощавате, но чак сега изгледах и имам важен въпрос - на Даниела бившият ѝ ЧСИ ли е? Grinning Grinning Grinning

Майките и на двете изглеждат много сладки жени, къде са попаднали. :д

# 505
И на мен вече ми блъска на гейско Виктор, макар че в началото най-върло защитавах правото му да е красив и да не е гей. При всяко споменаване, че ще се среща със жени, човекът се потва, върти очи, въздиша тежко, за безопасност цяло предаване търси отговори от най-невъзможния избор, Клаудия снощи се беше метнала цялата отгоре му, той с един пръст я побутва да я отстрани, абе въобще мъка е.
Любка пък му е удобна, защото не придиря особено - мърла ѝ каза в прав текст - няма проблем, нацелува я и после каза, че отива да пробва с други - няма проблем. Докато при Клаудия не минава.

# 506
Първото ми впечатление за Виктор беше за човек със странна сексуалност, би или гей. Е, след последните му 2 фаворитки вече съм отново на тази теза. Той дори Бранка не гледаше със страст, а като удавник за сламка - да се "изправи", да има готиното гадже и да е като останалите момчета. Защото Бранка беше определил като най-валидираната от останалите мъже. Инстиктивно си е така - Бранка се води от "готините". Той по тази причина реши, че си харесва и Косара, след вниманието на Мартин.  

Клаудия му е комфортна, дотолкова доколкото знае, че ако се стигне до кекс, тя ще свърши повече от половината работа. Това му беше и шегата в онова комеди шоу, което правеха. Сещай се, снахо... Но в същото време, този акцент на кекса, не му е удобен.

С Люба пък са като две дружки. С нея срещите са му любими, защото там е асексуално - Люба има излъчване на тьотка и вероятно му напомня за средата, в която е израстнал - две жени - клюки и порицания. Отстрани, от поведението му и тази нерешителност, така изглежда.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 14:43 от Linda*kiss

# 507
  • Бургас
Аз мисля , че Даниела е взела заем от господин Запор, за да се ъпгрейдва , за 'бизнеса' и да си издава книгата, но го е настъпила по някой болезнен мазол и той я е осъдил. Така е стигнала до ЧСИ и запориране на сметки. Може би се е надявала, че заема ще е безвъзмезден, ама не...

# 508
  • Sofia
Клаудия много ми прилича визуално на актрисата Касиел Ноа Ашер/Деса Красова/ 🧐
Скрит текст:

# 509
Клаудия много ми прилича визуално на актрисата Касиел Ноа Ашер/Деса Красова/ 🧐
Скрит текст:

Да Клаудия притежава този леко готик магнетизъм на Ашер. Излъчва интересен, доста предизвикателен вайб красотата и.

Общи условия

Активация на акаунт