🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 288
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 810
И като каже бях много младо, то преди 3 години 🤣

# 811
На Данчето енергията и акълът не са ѝ стигнали да оформят сумата, като дарение. Плаща им 5-10% данък и си живее живота...
Но пък акъл раздава от екрана...

Ей такива счетоводни съвети ТРЯБВА да има в нейната книга

# 812
Тц,тц, какъв шок, какъв ужас…ама и вие, като Данкини, си мислите, че богатите мъже ръсят пари върху всяка срещната и като ги зарязват им лепват целувка по бузата и ги потупват по рамото? Когато си се поставил в ролята на предмет за продажба, не трябва да си мислиш, че си нещо повече от това.

# 813
  • Stockholm
Изобщо не искам да ги сравнявам, но Маги психоложката си е изиграла добре картите със Слави Трифонов. Образовала се е, използвала е връзките му, не е постъпвала непочтено с него, не го е лъгала, не се е правила на такава, каквато не е. В замяна той и до ден днешен я уважава и ѝ помага, благославя брака ѝ.  Ето разликата между дамата и простакесата.

# 814
  • here and now
На Данчето енергията и акълът не са ѝ стигнали да оформят сумата, като дарение. Плаща им 5-10% данък и си живее живота...
Но пък акъл раздава от екрана...

Ей такива счетоводни съвети ТРЯБВА да има в нейната книга
Ще взема аз да напиша една и ще влезна в сезона с татко Танко да я рекламирам, тъкмо да подкрепям Тета.. Mr. Green Танко го не ща..

# 815
Викито и Люба не са правили секс щото Вики е гонил комари.

# 816
Следвам този Димитър от години във ФБ, няма как толкова умен и интелигентен човек да е бил с тази жена и да я е спонсорирал. Просто звучи невероятно.

# 817
Колко висока е Данка, че на диванчето седеше на пръсти? Rolling Eyes Или това просто е поредната позичка за пред камера?
Нисичка ми се вижда в сравнение с другите жени.

# 818
Ако е истина това, което разказа за запорите, а съм склонна да вярвам, защото инфото може да се провери, съвсем е възможно да казва по-голямата част от истината. За да ѝ даде този пари, при очевидния ѝ умствен и бизнес капацитет, е бил наясно, че ѝ ги подарява и възвращаемост няма да види. “Дай си ми ги сега” си е отмъщение в стил “Сега ще видиш”.

Кой дава ей така толкова пари .... хайде по-сериозно..моля те.

# 819
Следвам този Димитър от години във ФБ, няма как толкова умен и интелигентен човек да е бил с тази жена и да я е спонсорирал. Просто звучи невероятно.
На негово име са запорите. То е ясно, че ѝ е бил любовник - никой няма да даде 120к заем на неработеща жена по друга причина.

# 820
Ох, страшен хейт отнесе Любка през цялото предаване. А аз свикнах с дрезгавия глас и деколтето, че даже я намирам и за симпатична...

# 821
Разгледах Даниелиния чичо. Трябвало е да иска поне милион. Без опция за връщане.
Тая е пълно куку. Колко трябва да се мразиш, за да си легнеш с тоя гном?

И тя така е преценила впоследствие, затова е кръстила книгата така😂😂😂

# 822
Разгледах Даниелиния чичо. Трябвало е да иска поне милион. Без опция за връщане.
Тая е пълно куку. Колко трябва да се мразиш, за да си легнеш с тоя гном?
Ходи тогава на работа 🤣 Работа е мръсна дума за Даниела

# 823
  • here and now
Даниела каза, че той я е издържал и докато са имали връзка и е давал пари, всичко е билко ок, но после РАЗБРАЛА от някъде някакви неща и си била камшика...
Браво бе Данче....

# 824
Ахаха..майката на Клаудия добре го "успокои", че ако Клаудия си го е нарочила нама отърване..

Общи условия

Активация на акаунт