🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 135
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 035
  • софия
Положението е "паи се". Важното е, че успях да ви настигна. Лайковете ми свършиха на около 50та страница, но на някои коментари се смях с глас.
 Сега по темата. Какво излезе, Робокоп и Тамагочито ще се окажат най-истинската двойка в предаването. Васята раздвижи лицевите си мускули, че даже и погледа стопли. Ади отпусна пружината и вече не е, толкова пренавита. Много ме радват, честно.
 Косарата в промото беше връхта. Както си седеше на дивана изведнъж разпери хриле и започна да съска. Голям удар по още по огромното и его. Момичето, което в нейните очи е безлично и пренавито и отмъкна първото място под носа.
 Положението при Марти парти хич не е добре. Гледам, че пак е започнал да шие с краче, сякаш го чака племенен съвет. ВалиДаца ( поклон за мацката, която го измисли, страхотно попадение) изглежда все по нелепо. Добре, че свършват епизодите, че ако бяхме на половината, до края съвсем щеше да се спихне.
 Довечера чакам с нетърпение Косарата как ще бълва змии и гущери.

# 1 036
  • София
И аз си го мислех това за майките и дъщерите, но в друг аспект. Като примерът, който им е даван. Майката на Любомира си идва все едно от улицата. Не се е опитала да си направи прическа, да се издокара повече като за показване по тв и първо впечатление за момъка. Ето откъде и щерката е научена така. Не го казвам като упрек, защото не съм от контещите се. Не ги критикувам, просто отбелязвам. Любомира си е напълно естествена - каквото виждаш, това получаваш. Типично по Телешки Simple Smile

# 1 037
Косара ще е интересна как съска и Адриана какъв пренавит коментар ще направи. Тя леко се триска треска като говри, на някои реплики. Има сприхавост у нея, но много я крие.
Абеее, странно е това с майките. Честно казано, около мен, повечето жени нямаха нищо общо с майките си, но към 50+ наистина се превърнаха в техни копия.
Да, след 40 понякога започва лесно да се вижда. Дори с различна структура, приликите в в лице, излъчване, начини.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 18:38 от Linda*kiss

# 1 038
Не трябва ли две да си ходят днес, нали финалът е другата седмица? Няма ли да има две нощи със всяка от финалистките?

Аз не знам.  Като гледам, за всеки ерген карат по различни правила.

# 1 039
И аз си го мислех това за майките и дъщерите, но в друг аспект. Като примерът, който им е даван. Майката на Любомира си идва все едно от улицата. Не се е опитала да си направи прическа, да се издокара повече като за показване по тв и първо впечатление за момъка. Ето откъде и щерката е научена така. Не го казвам като упрек, защото не съм от контещите се. Не ги критикувам, просто отбелязвам. Любомира си е напълно естествена - каквото виждаш, това получаваш. Типично по Телешки Simple Smile
А при Клаудия имаше прилика с типа грим, маниерите и това "разумно" говорене, на което и тя превключва като не е на похотлива вълна.

# 1 040
  • София
Да, на Клаудия майката беше по-хващаща вниманието, точно като щерка си. И Виктор наистина лесно общува с майките, за разлика от мъките му с младите жени.

# 1 041
Значи не съм само аз с тези мисли за майките, че бяха малко като баби. Аз съм от контещите се и за мен беше абсурдно да се явиш по тв с тези тоалети и липса на добър грим и прическа.

# 1 042
  • София
Цитат
Моят съвет е да не делите хората на етноси и раси, а да оценявате всеки отделен човек спрямо делата му. Нали не искате следващата ми статия да започне с „Когато дам заем на някой българин, той първо публикува хитроумно изказване по адрес на богатите, а след това селфи от Бали или от Баден-Баден, след което не ми връща заема, аз го осъждам, но се оказва, че той/тя няма нито доходи, нито имущество. Затова на българин не бих дал и два лева назаем.“? Да, такъв е опитът ми, говорим за суми от 15 000, 25 000, 40 000, 96 000... Ще бъде интересна статия... Целта ще бъде да съберем тези пари, които ще бъдат дадени за благотворителност.

Дали ще познаете на кого са тези думи, написани през 2019-та във Фейса? Wink

# 1 043
Цитат
Моят съвет е да не делите хората на етноси и раси, а да оценявате всеки отделен човек спрямо делата му. Нали не искате следващата ми статия да започне с „Когато дам заем на някой българин, той първо публикува хитроумно изказване по адрес на богатите, а след това селфи от Бали или от Баден-Баден, след което не ми връща заема, аз го осъждам, но се оказва, че той/тя няма нито доходи, нито имущество. Затова на българин не бих дал и два лева назаем.“? Да, такъв е опитът ми, говорим за суми от 15 000, 25 000, 40 000, 96 000... Ще бъде интересна статия... Целта ще бъде да съберем тези пари, които ще бъдат дадени за благотворителност.

Дали ще познаете на кого са тези думи, написани през 2019-та във Фейса? Wink
Горкичкият - май си е изпатил от ВалиДаца. А тя не спира да го клепа в ефир.

# 1 044

Освен гените, и навиците и отношението към храната и стила се предават. Да, може да има разлики в много различна среда (например, село-град, щастлив - лош брак, ботокс - бачкане на нивата), но при близки обстоятелства, горе-долу си е подобно.

Близки обстоятелства често няма -  това имам предвид. Поколението на родителите ми са преживели едни 10 г. в зората на демокрацията, в които много хора не са имали достъп до качествена храна и зъболечение. Какво има да ги сранвяваме със следващото поколение, което през никакви катаклизми не са минали.

# 1 045
По-скоро сериозни Daddy issues, ама бохем по-добре ѝ звучи...

Майките..ясно...някой татко няма ли да видим..JoyJoy

Бохем Trollface

# 1 046
  • София
А толкова ли е важно как ще изглежда жена ти след 30-40 години? Що за критерий при избор на половинка?

На мен майките ми бяха симпатични, естествени, умерени. Виждали сме и друг модел.

# 1 047
Сигурно сте го обсъждали, но много пишете и не мога всичко да изчета. На Мартин каква марка са часовниците?

# 1 048
Ето това е летвата, майките се представиха много зле Joy
Скрит текст:

# 1 049
Коментарите във връзка с това кой как се бил или не се бил наконтил са ми много не на място - в крайна сметка, не стига, че тези жени са принудени от обстоятелствата да трябва да се явят в раилити формат заради приумиците на дъщерите им, ами ще трябва и да изглеждат различно от това как изглеждат. Разбира се, че ще отидат като себе си - важното е какво казват, какви хора са и т.н. Като се барнат с ''други'' дрехи, прически, нокти и пр. - какво от това, на кого ще се харесват и кого ще впечатляват. А замисляме ли се някога, че хората може и да не разполагат с пари, за да изглеждат като върха на сладоледа. Иначе винаги съм ''за'' това една жена да се стреми да изглежда поддържана, чиста, красива и с хубави дрехи.

Общи условия

Активация на акаунт