🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 109 062
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 110
Горката жена, очаквала за присъствие 100 000, пък се оказало, че чак такива балъци няма…и 10 години не може да ги върне. Живот.

# 1 111

Та...ако приемем, че Даниела е била държанка и я упрекваме за което, защо се оневинява мъжът, който си е плащал за това? И дори има нотка на злорадство, че ще си върне "похарченото".

Всъщност не звучи достоверно "Той ми даде пари за "бизнеса", ама фиктивно сключихме договор за тях..."
Ако договора е фиктивен, ама парите са взети реално, то колко пък да е виновен искащия да си ги върне? Реално погледнато Данка не иска да си ги "изработи" по какъвто и да е начин, нали?

Е, явно само в нейната неопитна, алчна главица съществува понятието "фиктивен договор". Тя да се радва, че все пак е взела пари срещу този "фиктивен договор", че можеше да изгори и да има да му дава пари, без изобщо да ги е взела.

# 1 112
Ех, айде бе, ние знаем много добре как работят богатите мъже, за да останат богати, въпросът е защо държанките не се научиха, че даром никой нищо не дава.

# 1 113
Интересен човек е въпросния спонсор, определено самоизградил се, интелигентен, малко прехвалващ се, с нотки на превъзходство, но оставя и някакво чувство за отмъстителност

# 1 114
Мартин и Любомира.

# 1 115
"Нали не мислите, че са едностранчиво отмъстителни? Но щом е към Даниела-хак да и е. Пък е и богат...Не може да се сравнява с шлосера, дето си прибира златните обички."

Напротив, аз съм на нейна страна. Струва ми се, че той леко се е позабравил от богатството, доста самочувствие е добил и сякаш е почнал да забравя, че и той е тръгнал от нищото.
Самият факт с многобройните си хвалби за благотворителност ми става подозрителен. В един момент почваш да си отмъщаваш на хората, на които си раздавал, било заради нелоялност или просто, че не са отговорили на твоите очаквания подобаващо. Когато си мислиш, че тези хора не са заслужавали, че не са достойни. И почва отмъщението. Напълно възможно е.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 18:10 от aleksievanora

# 1 116
Аз допускам, че Данка 'доброволно' направи самопризнание за дълговете, защото ѝ е спуснато от продуцента и освен това, за да си направи нова вълна от реклама, понеже откакто бай Марто я избра като победителка, зае ролята на храст в предаването. Дадоха ѝ право да си каже нейната версия по въпроса, който гръмна още в началото, но малко сякаш се унесе в това да се прави на невинна жертва, горката тя. Май само тя си повярва на историята.

# 1 117
Съобщението за запорите, което Даниела направи вчера, изобщо не беше предназначено за Мартин, той знае това, а беше за обществеността, която по това време вече знаеше за тях и ги обсъждаше. Те просто предоставиха разяснения.

# 1 118
Добре де, какъв е вашият контра съвет? Продавай се за пари, ама гледай да не си ги искат обратно? И сериозно ли зрели жени си мислят, че ще си намерят втори баща, който всичко ще им прости, ще им плаща масрафите и накрая ще им се усмихва? Значи, да съжаляваме Даниела, че е изпаднала в икономическа зависимост, което повтаряме, че са съвсем реални последствия, когато се поставиш в подобно на нейното положение, но и да ѝ ръкопляскаме, че изкарва пари, учейки други жени как да попаднат в същата тази зависимост?

# 1 119
  • София
Даниела била сглупила и си плащала.  Laughing Тук вече се смея с глас.
И си е научила уроците, и си е  променила начина на живот, и вече други неща иска от мъжете - пази се да не вземе някой да поиска я издържа, и изобщо не се потриса от мисълта да работи.

# 1 120
…….
Даниела е сглупила и си плаща.
На чичака му ръкопляскат, бил богат, те богатите затова са богати. Да, да, само затова.

Не съм сигурна, че “Даниела си плаща”😉 Според мен не плаща нищо и в пряк, и в преносен смисъл. За толкова години, ако искаше да съхрани достойнство и добро име, можеше да положи усилия и да започне погасяването… Ако искаше, но явно- не ѝ пука… Живее си комфортно, пътува по скъпи дестинации и “Чичака” няма друга опция, освен да си иска вложеното в бизнеса- явно бизнесдамата печели добре и може да започне връщането.
Може би не би търсил нищо, ако Авторката скромно си живееше без скъпи демонстрации и натрапване на хай лайф стайл…
Даниела би трябвало да си припомни култовия Господин за един ден…

PS: Мартин не знаеше- вече писах за невербалните белези и езика на тялото му, беше учуден, леко яден. Полуистината на Даниела беше за него, под натиск от Продукцията, за малко евентуален екшън между двамата до финала. Не остана материал за снимане🙃😵💫😵💫

# 1 121
Емануела е пуснала стори и пее ‘ за тебе ще остана като Гергана’.

# 1 122
Стига с тая Даниела и запорите и! Дайте нещо от епизодите. Да обсъдим целувките дотук? Как ги класиране?
Аз ги деля най-напред на гледаеми и негледаеми/кринджави. На Мартин са ми ок. Виктор с Клаудия ме харесаха. С Люба са към кринджавите. Всички. Васко кринджави с изключение на последната на Люлката. Тя беше поносима. Но с Косара и първата с Ади мале мале... почти агресивни.

# 1 123
Емануела е пуснала стори и пее ‘ за тебе ще остана като Гергана’.
В смисъл? Не мога да направя асоциация с Гергана.
Иначе, може да чупи стойки, но и тя намаза публичност покрай участието на МарЧин, че при тях конкуренцията хич не е малка.

# 1 124
Да питам жалещите Данчето, колко от вас са приемали или биха приели над 100 хиляди лева от мъж, с който излизат, но не го познават добре, нито семейството му познават ? Разбирам да са женени, ок, нека да му взима парите, но тя сама си каза, че не е знаела много неща за него, т.е. не го е познавала, когато е прибирала  парите, които той щедро и е давал, освен, че и я е издържал. Да не говорим за размера на сумата, това не са 1000 лева, за които да забрави, когато тарикатката е спряла да му дава...енергия и си е тръгнала. Какво значи имал бил, дал й ? Човекът си е плащал, за да излиза с нея. Много ясно, че ще си търси парите. Очевидно изобщо не е идиот. А че на Данка номерата не са минали при него, си е неин проблем. Изобщо не ме интересува на колко и за колко се е продавала. Но нека не се заблуждаваме,  това са си били парично - стокови отношения между тях, а не любов или истинска връзка. И двамата са направили грешен избор и са си платили за него, но той е бил по - умен и я е надцакал. Нещата са прости и ясни.

Общи условия

Активация на акаунт