🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 876
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 710
  • here and now
Ей затуй Анета ми е любимата ергенка. Отиде, видя, че не ги бива ергените и се омете... Не си даде шансове да се излага...

# 1 711
Излага я пред цяла България и това хич не е мъжко поведение.
Тя доста успешно се излага и сама .
А Васил, че не е стока го видяхме отдавна,но не сме имали и големи очаквания ,така че лично за мен тя е по-жалка
Жалка не бих я нарекла. Смотана до съвършенство - да. И все пак е жена. И все пак не тя, а Васил се правеше на принципен и джентълмен. Ето как за една секунда се руши фалшив имидж. То не беше баса с Косара, то не беше изказване и за Адриана, то не беше Росица. И всичко в синхрон, не в очи в очи. Голямо мъжество и доблест, браво и на него!

# 1 712
Именно де,Васил стана ясен още на баса. По начало нямах никакви очаквания, но при въпроса какво щял да спечели ,директно го отписах.
При Роси обаче още като беше при Виктор, та чак до скоро се надявах да се опомни, да покаже малко здрав разум и адекватна преценка на ситуацията и по някакъв начин да защити високото си самочувствие, че е много умна. Ми съжалявам, но е на ниво Ферай, всъщност дори  с всеки епизод става по-зле и очаквам напълно да я надмине като излезе и почне да дава интервюта.

# 1 713
Предишните сезони бяха на светлинни години от този само по сеир. Тази година нямаше персони тип Християна Сливата, Бланко и други брутално лоши примери от женското съсловие. Пак се случиха малко селски свади, но не в такъв мащаб. Позволиха на ергените да се влюбят преди крайната дата, което мисля си е нещо съвсем по-нормално от това да нацелуваш всички или да знаеш победителката още в средата и до края да гледаме мъченица Елена и врещенето на Валерия.  Нямаше ги глупавите игри тип “който спука първи балона, печели 20 минути повече с ергена”, безсмислените басни на Наум и асеновградските карнавални костюми.
Аз съм много несъгласна. Ако беше реалният живот - да, сегашният сезон повече се доближава до някаква автентичност, но това в крайна сметка е телевизионен продукт и като зрител искам да има обрати. От четвърти епизод знаем какво ще стане накрая, малко като в сапунка - ще се сдърпат два-три пъти, но накрая ще се “вземат”. Едни и същи на срещи, едни и същи дискусии, никакви игри, никакво опознаване (освен на любимките). Каквото и да си говорим, погледът на Тушев за нещата е доста по-атрактивен - единствената ми критика към него е, че трябваше да обере малко скандалите. Иначе имаше много добри попадения.

# 1 714
Според мен този сезон си е провал отвсякъде. Съжалявам, но си личи колко набързо е трябвало да скалъпят и организират всичко. Заснето е зле – липсват кадри, за които после се налага да ни преразказват. Момичетата редовно са без микрофони, а и да са с микрофони, звукът често напълно липсва.

Накарали са ги да си ходят със собствени дрехи, което за мен е наистина ужасно, предвид факта, че са там 50–60 дни, отделно вечерни тоалети, коктейли и т.н. Нямат гримьор – или ако имат, явно не ги огрява често. Не е лошо да изглеждат по-естествено, но камерата си иска малко грим, защото засилва всяко несъвършенство.

Срещите, както вече казах, са пълен провал. Ергените са смотани, момичетата са с покана, не с кастинг. Всичко е съшито с бели конци. Още от самото начало се знае накъде вървят нещата. Канят се едни и същи лица, останалите са там на курорт.

Продуктовото позициониране беше неадекватно още в предишните сезони, но тук е буквално по няколко пъти на епизод. Определено, в сравнение с предишните сезони, се наблюдава рязък спад в качеството – дори чисто визуално, звуково и монтажно. Да не говорим, че епизодите са монтирани много зле – не се следят сюжетните линии... Пълна пародия е.

Да, няма селски скандали – по-скоро е имало, но не са ги снимали, което адмирирам, тъй като след третия сезон беше крайно време да се обере този елемент. Но с това не-снимане и криене създават усещането за липсващи епизоди, защото се говори за конфликти, които нито сме видели, нито поне чули – тъй като дори микрофони не носят. Даже синхроните не са като хората и дори там понякога звукът е като за бог да прости.

# 1 715
На Косара няма как да и хареса някой, все ще му намира кусури.
Тя си е взела решението, че не и се занимава с Васил, много изтормозено беше, нейното обещание, че приема извинението му и пак е в играта. Въобще не се зарадва от това, че Васил и 'сваля звезди' и се унижава да  и се извинява, че целунал друга.
Мартин поускори малко нещата, много точно го каза той, жените искат да чуят нещо определено от Ергена, ама той как да уцели на коя какво да каже? Пък и трябва бащата на Косара да одобри партнзорите и. Сложна работа.
Няма тя приятелка, АМ излезе, няма с кой да си обсъжда, и с Бат'Марто. Нужна и е такава странична фигура, нещо като съветник.
Косара има татуировка на гърба, но не можах да я разчета.
Скрит текст:

Васил има и той някаква травма, с баба си бил най-близък, защо не с майка си?  Васил е спортист, пътешественик, обича екстремни неща, помните как се кефеше искрено, че Роси го изпревариа на картинга, него, дето всеки ден тринира в интернет игрите.  В това шоу няма такава жена. Търговец бил Васко, ми той дар слово няма, не го виждам да има умения да продаде нещо? - я, Даниела и Марто на бара, колко коктейлчета продадоха! Васил, спокойствие не търси той. И да наистина ще се отнася към жената си  като Принцеса, а не като СпИциална, много повече.

Роси, браво момиче, успя да накараш Васил да покаже истинското си лице. План Б, План Д.
Скрит текст:

А на Клаудия, не могат ли да и дадат малко боя в това шоу? В Шри Ланка не може да няма боя, да пратят Марти и Даниела на пазар!Още ли да я гледаме с червено-жълта коса? Явно не си е донесла достатъчно. Все пак е полуфиналистка.

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 00:00 от Pepina_n3

# 1 716
На Косара няма как да и хареса някой, все ще му намира кусури.
Тя си е взела решението, че не и се занимава с Васил, много изтормозено беше, нейното обещание, че приема извинението му и пак е в играта. Въобще не се зарадва от това, че Васил и 'сваля звезди' и се унижава да  и се извинява, че целунал друга.
Мартин поускори малко нещата, много точно го каза той, жените искат да чуят нещо определено от Ергена, ама той как да уцели на коя какво да каже? Пък и трябва бащата на Косара да одобри партнзорите и. Сложна работа.
Няма тя приятелка, АМ излезе, няма с кой да си обсъжда, и с Бат'Марто. Нужна и е такава странична фигура, нещо като съветник.

Васил има и той някаква травма, с баба си бил най-близък, защо не с майка си?

А на Клаудия, не могат ли да и дадат малко боя в това шоу? В Шри Ланка не може да няма боя, да пратят Марти и Даниела на пазар!Още ли да я гледаме с червено-жълта коса? Явно не си е донесла достатъчно. Все пак е полуфиналистка.

Може да си биядиса косата, но явно е над нещата, нали е арт...И тази обеца на върха на ухото така ми боде очите, ама нейна си работа. Ето, как другите момичета ходят с оправени нокти, но наша Люба е като граблива птица в ръцете. Ами да, мърла изглежда, не само Виктор го вижда. Клаудия и тя.

# 1 717
  • София /Абсурдистан
Пълна мизерия е този сезон, спестили са от всичко.

# 1 718
Пълна мизерия е този сезон, спестили са от всичко.
И от климатици. Сега не умират от студ, а от жега. И явно си хапват добре, личи им. 😁

# 1 719
Няма рокли и за финала, странно са облечени Клаудия и Люба.

# 1 720
Да, явно и за финала ще е направи си сам.

# 1 721
Много ми бяха смешни майките - и двете очаквали, че дъщерите им едва ли не ще се сбият с някого Smile. Чак бяха изненадани как добре говори ергенинът за тях.

# 1 722
Според мен този сезон си е провал отвсякъде. Съжалявам, но си личи колко набързо е трябвало да скалъпят и организират всичко. Заснето е зле – липсват кадри, за които после се налага да ни преразказват. Момичетата редовно са без микрофони, а и да са с микрофони, звукът често напълно липсва.

Накарали са ги да си ходят със собствени дрехи, което за мен е наистина ужасно, предвид факта, че са там 50–60 дни, отделно вечерни тоалети, коктейли и т.н. Нямат гримьор – или ако имат, явно не ги огрява често. Не е лошо да изглеждат по-естествено, но камерата си иска малко грим, защото засилва всяко несъвършенство.

Срещите, както вече казах, са пълен провал. Ергените са смотани, момичетата са с покана, не с кастинг. Всичко е съшито с бели конци. Още от самото начало се знае накъде вървят нещата. Канят се едни и същи лица, останалите са там на курорт.

Продуктовото позициониране беше неадекватно още в предишните сезони, но тук е буквално по няколко пъти на епизод. Определено, в сравнение с предишните сезони, се наблюдава рязък спад в качеството – дори чисто визуално, звуково и монтажно. Да не говорим, че епизодите са монтирани много зле – не се следят сюжетните линии... Пълна пародия е.

Да, няма селски скандали – по-скоро е имало, но не са ги снимали, което адмирирам, тъй като след третия сезон беше крайно време да се обере този елемент. Но с това не-снимане и криене създават усещането за липсващи епизоди, защото се говори за конфликти, които нито сме видели, нито поне чули – тъй като дори микрофони не носят. Даже синхроните не са като хората и дори там понякога звукът е като за бог да прости.
Напълно съгласна. Плюс, че тази година кастът е слаб. Във втори сезон имахме Валерия, Елена, Зенгинер, Пам, Габи - образи, които разделяха хората в мненията им, предивикваха дискусии (независимо дали ги харесват или не). В трети - Маги, Надежда, Валерия и т.н. В четвърти единствения що-годе противоречив образ е Данка, която вече втръсна до мозъка на костите на всички.

# 1 723
Как да не е слаб каста, като то дори не е имало и кастинг като хората. Предните сезони момичетата са били избирани след кастинги, псхипрофили, а тази година са ги скаутвали в инстаграм... Пак е имало някакъв кастинг уж, ама досега май не чух някоя да се е записала, все са били скаутвани.

# 1 724
Бармана като пристигна се надявах да то ползват за фризьор, но не би. Вечно чорлави моми. Разбирам, че е влажно и прическа или изправяне не държи, но може да се прибере косата чисто и спретнато да е. Люба така ще я запомня, бозава, чорлава, Брана и тя. Като не знаят как се прави, да питат бармана, време имат, по цял ден лежат. Но не ги влече да са спретнати. На неподдържана, раздърпана коса, каквото и ансамбълче да навлекат и каквито и нокти да развяват,все тая.

Общи условия

Активация на акаунт