🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 798
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 1 965
Даниела се показва като платежоспособна из социалните медии. Кара скъпи коли, бижута за хиляди, луксозни почивки, домашна помощница и тем подобни … Та какъв е проблема, че кредитора си иска кеша обратно. А и защо трябва да се вярва на думите на съмнителна особа като нея? Ако беше искрена щеше да си каже и други познати факти, а не да реве, че някой и дал фактически пари, ама видиш ли с фиктивен договор… не гледах епизода, та тя всъщност спомена ли сумата, която дължи или само високопарно си плямпаше?
Изглежда, че тя не си плаща тези неща, не и по банков път с карта от нейна банкова сметка. Иначе щеше да си изплаща заема иска или не иска.

# 1 966
  • София
Следя човека със заема на Даниела от години. Гледала съм и интервюта с него. Този човек е на светлинни години от натурела на наша Данка.

Особняк. Филантроп. Праволинеен до абсурдност. Толкова праволинеен, че явно на моменти изглежда наивен. Обаче е страшно умен. Само забележете изказа в текстовете му. Обърнете внимание на каузите, зад които застава, на решенията, които предлага за различни проблеми. Това е човек, който наред със супер печалившата си софтуерна компания мисли как да намали риска от горски пожари, който работи по автоматизиран строеж на куполни къщи, който разкрива корупционните схеми, с които се сблъсква в администрацията.
Щом той казва, че е дал заем на Данка, а тя не го е върнала, напълно му вярвам. И не е единствена. Споменава я между другото, с няколко други имена, а една от историите разказва подробно. Помогнал е на баща и две деца - брат и сестра да поставят световен рекорд за полет с малък самолет, финансирайки проекта със заем, който те, след като имат вече Гинес рекорд, не му връщат години наред с безумни оправдания.

Така че, няма как да вярвам на паразитиращата поувяхваща държанка, която все следи къде е камерата и бълва лъжа след лъжа, нито мога да ѝ съчувствам.

Човекът е толкова богат и над данкините интрижки, че онова, което смята да направи е точно в негов стил. Парите не го вълнуват, има си достатъчно. Праволинеен е и иска справедливост. Смята да дари вземанията си от всичките си заеми, включително тези от Даниела на Детската болница. Част от длъжниците му имат деца и той иска да види как ще се чувстват тези хора, знаейки че вече не дължат на него, а на децата на България. Сигурно вярва, че има съвест и добро у хората все пак. За Даниела не знам. Тя и деца не иска, защо да я интересува Детската болница...?

# 1 967
  • София
Следя човека със заема на Даниела от години. Гледала съм и интервюта с него. Този човек е на светлинни години от натурела на наша Данка.

Скрит текст:
Особняк. Филантроп. Праволинеен до абсурдност. Толкова праволинеен, че явно на моменти изглежда наивен. Обаче е страшно умен. Само забележете изказа в текстовете му. Обърнете внимание на каузите, зад които застава, на решенията, които предлага за различни проблеми. Това е човек, който наред със супер печалившата си софтуерна компания мисли как да намали риска от горски пожари, който работи по автоматизиран строеж на куполни къщи, който разкрива корупционните схеми, с които се сблъсква в администрацията.
Щом той казва, че е дал заем на Данка, а тя не го е върнала, напълно му вярвам. И не е единствена. Споменава я между другото, с няколко други имена, а една от историите разказва подробно. Помогнал е на баща и две деца - брат и сестра да поставят световен рекорд за полет с малък самолет, финансирайки проекта със заем, който те, след като имат вече Гинес рекорд, не му връщат години наред с безумни оправдания.

Така че, няма как да вярвам на паразитиращата поувяхваща държанка, която все следи къде е камерата и бълва лъжа след лъжа, нито мога да ѝ съчувствам.

Човекът е толкова богат и над данкините интрижки, че онова, което смята да направи е точно в негов стил. Парите не го вълнуват, има си достатъчно. Праволинеен е и иска справедливост. Смята да дари вземанията си от всичките си заеми, включително тези от Даниела на Детската болница. Част от длъжниците му имат деца и той иска да види как ще се чувстват тези хора, знаейки че вече не дължат на него, а на децата на България. Сигурно вярва, че има съвест и добро у хората все пак. За Даниела не знам. Тя и деца не иска, защо да я интересува Детската болница...?
Точно по тази причина ми е много странно как са се намерили двамата. Нямат допирни точки...

# 1 968

Направо не е за невярване как такъв човек може да има бизнес отношения и/или интимни отношения с Даниела, но е то факт има заеми към него.
Освен слаб ангел или наивност, а уж е умен, друго обяснение не намирам.

# 1 969
Двамата имат със сигурност едно общо - той е мъж, тя е жена. Напълно достатъчно. А и аз не мисля, че Даниела преди 8-10 години е била душевно и морално това, което е сега. В един момент нещо се е счупило при нея - как и защо, бързо или бавно, вече все тая.

# 1 970
  • # супернатурална #
От къде дойде това, че Даниела не иска деца, и кой се изявява като говорител на матката и Grinning

Ох, прочетох цялата ода за въпросния господин. Той е за канонизиране.

# 1 971
  • Бургас
Преди десетина години Даниела е била млада и секси мацка, не знам защо се учудвате, че някой мъж я е харесал за правене на кекс, познавам няколко успешни мъже на средна възраст, които си загубиха акъла по млади момичета, хич не ги интересува колко са умни, меркантилни и т.н. Просто мъжки хормони, нищо общо с мисловната дейност на горната глава

# 1 972
Двамата имат със сигурност едно общо - той е мъж, тя е жена. Напълно достатъчно. А и аз не мисля, че Даниела преди 8-10 години е била душевно и морално това, което е сега. В един момент нещо се е счупило при нея - как и защо, бързо или бавно, вече все тая.
Сега остава той и брак да ѝ е предложил и тя да му е отказала Close               

Преди десетина години Даниела е била млада и секси мацка, не знам защо се учудвате, че някой мъж я е харесал за правене на кекс
То много скъпо му е дошъл този кекс.

# 1 973
  • Stockholm
Каквото и да е, развенча се планираният блестящ образ на писателката- победителка. Излезе, че е набедена писателка плагиат, безинтересен победител и задлъжняла към спонсори държанка. Да си я носи Марто сега и да връща стари заеми Joy Все ми е на ума, че ще го направи. Балък, балък, но не чак толкова JoyJoy

# 1 974
  • София
И преди съм го казвала, но за мен въпросният облог въобще не беше драматичен и само още повече щеше да изпише веждите на Косара - те не му казаха да отидя и да целуне нея, казаха му да целуне, която избере. Той избра Косара.
Освен това те не са му опрели пистолет в главата. Решението си беше изцяло негово, можеше да не се връзва, но голям зор да го приеме Мартин.

# 1 975
  • София
Да, да, ще даде за детска болница. Направо повярвахме. Като толкова е искал, защо направо не ги е дарил, ами ги дава на 23 годишна фльорца? И чак вменява чувство за вина.
Краули, спри се малко преди да пишеш, каквото ти падне. Човекът е дал толкова много за благотворителност и прави толкова много за обществото, колкото не правят всичките ни политици взети заедно.
За мен се нарежда се до Лазар Радков и Никола Рахнев.
Нямам идея как са се срещнали с Даниела, защото са в различни вселени, а ценността им система е направо в друго измерение. Но изобщо няма да се учудя, ако "връзката" им е само в главата на Данка.

# 1 976
Това е ясно, че няма нищо на нейно име. Въпроса е, че на такава бръмчала не и вярвам и дума какво плямпа. Сигурно е решила, че ся като я дават по талавизора ще го злепостави и той току виж се отказал да си търси каквото му принадлежи. Типични номера, които прилягат на етноса от който произхожда…  
Даниела се показва като платежоспособна из социалните медии. Кара скъпи коли, бижута за хиляди, луксозни почивки, домашна помощница и тем подобни … Та какъв е проблема, че кредитора си иска кеша обратно. А и защо трябва да се вярва на думите на съмнителна особа като нея? Ако беше искрена щеше да си каже и други познати факти, а не да реве, че някой и дал фактически пари, ама видиш ли с фиктивен договор… не гледах епизода, та тя всъщност спомена ли сумата, която дължи или само високопарно си плямпаше?
Изглежда, че тя не си плаща тези неща, не и по банков път с карта от нейна банкова сметка. Иначе щеше да си изплаща заема иска или не иска.

# 1 977
  • Stockholm
Да, да, ще даде за детска болница. Направо повярвахме. Като толкова е искал, защо направо не ги е дарил, ами ги дава на 23 годишна фльорца? И чак вменява чувство за вина.
Краули, спри се малко преди да пишеш, каквото ти падне. Човекът е дал толкова много за благотворителност и прави толкова много за обществото, колкото не правят всичките ни политици взети заедно.
За мен се нарежда се до Лазар Радков и Никола Рахнев.
Нямам идея как са се срещнали с Даниела, защото са в различни вселени, а ценността им система е направо в друго измерение. Но изобщо няма да се учудя, ако "връзката" и е само в главата на Данка.

Стремежът да се  защитава "най-хейтената", се усеща като фиксация.

# 1 978
Стремежът да се защитава бившия ѝ също се усеща като фиксация. Wink

# 1 979
Аз съжалявам Даниела.
Не й съчувствам...съжалявам я.
Да си съпба попарата..все ми е тая как ще я кара...

Общи условия

Активация на акаунт