Дисниленд Париж - тема 7

• 4 634
  • 126
  •   1
Отговори
# 15
Mileto това през сайта или в приложението, защото засега съм само до избор на хотел комбиниран с билети и ми изписва, че не включва закуска

# 16
След резервацията, Ви дава възможност да добавите различни пакети. Там има и възможност за различни варианти за храна. Аз го направих през приложението. След това направих резервация за вечеря. Тъй като избрахме закуската да е в хотела не съм правила допълнителна резервация.

# 17
  • На планетата Земя
И през двете места - първо избирате хотела, винаги е без закуска. На следваща стъпка ще пита какво допълнително искате.

# 18
  • София
Кои са ви фаворитите от заведенията? Там, където ми беше харесало преди, сега не са толкова добри отзивите.
Закуската в хотела ли да я направим? Ако да, мисля си за опция връщане в хотела след extra magic hour-a. Ако ли е в парка, пак да е след този час, за да не се губи време.

# 19
  • София
Ние нямахме закуска в пакета и хапвахме в някое от кафенетата в основния парк след изтичане на early magic hour. Закуската в хотела ми се струва голямо губене на време и затова изобщо не я обмисляхме.

# 20
  • На планетата Земя
И ние при последните пътувания резервирахме без закуска. Влизаме в парка, малко атракции в ранните часове, после на Мейн стрийт в някое от кафененцата пийване, закусчица.

# 21
Ние винаги закусваме в хотела, за да приключим по-бързо с тази досадна за сина ми процедура. После трудно се кандардисва да седне някъде и да намери нещо, което ще му хареса и ще го засити. Плюс това той е свикнал от малък с режима: ставане-закусване-излизане. Изобщо кой къде какво и как ще яде, зависи от семейната динамика.

# 22
  • На планетата Земя
Нединка, разбирам ви, и ние бяхме така до един момент, мисля, че последно в хотела закусвахме 2018. После момиченцето ми стана млада дама и сега вика - къде ще губим време за закуска, отиваме на early magic, пък после като дойде тълпата ще закусим някъде набързо. Правили сме закуска в по-късния час в Плаза гардънс, защото си обичаме мястото. После обаче пропуснахме обяда и направихме ранна  вечеря.

# 23
За мен закуската в хотела също е в категорията губене на време, но моите хора си я обичат, особено детето помни с години някакви дребни неща, даже наскоро ми обясняваше какво точно сме яли в хотела. Та аз се чудя дали има вариант само част от престоя да бъде със закуска, другата част - без.

# 24
  • На планетата Земя
На детето любими й бяха шунката,  кроасаните и течният шоколад нестле. Може и частично. Но тогава в момента на резервация не купувате закуска. На рецепция /на входа на ресторанта си плащате конкретната закуска.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 13:30 от Mileto

# 25
На детето любими й бяха шунката,  кроасаните и течния шоколад нестле. Може и частично. Но тогава в момента на резервация не купувате закуска. На рецепция /на входа на тесторанта си плащате конкретната закуска.

Много ти благодаря за информацията Simple Smile

# 26
Ние закусвахме в хотела рано - хем няма тълпа за закуска, хем си хващахме early magic hour-a Simple Smile ... като аз специално се будех без аларми...часовата разлика помага

# 27
  • софия
Най-накрая и аз мога да се похваля с резервация,но започват хилядите въпроси Simple Smile Надявам се да пристигнем успешно около обяд , лятото, отчитам,че ще е жега,та дайте идея за атракции в най-горещите часове. От къде да започна, а за по-интересни те ще се възползвам на другия ден то по-ранното влизане.

# 28
  • На планетата Земя
Летите сутринта ли, че чак на обяд ще сте там?

Иначе на обяд започнете с шоуто дневното. Също постоянно ползвайте приложението, там ще видите в реално време колко се чака за конкретна атркция. И не тичайте през лендовете постоянно, все пак това губи време и сили. Дебнете Питър Пан във вечерните часове преди затваряне. Тогава евентуално чакането ще е по-малко.

# 29
  • софия
Летите сутринта ли, че чак на обяд ще сте там?
Полетът е в 7 сутринта, представям си нещо около 11 :30 вече да влизаме в парка.
Избрахме Sequoia lodge хотел, уж за да сме по-близо и да се движим пеша, дано е добра идея Simple Smile Предполагам, после ще трябва и да се върнем за да се настаним ,та ще е голямо обикаляне.

Общи условия

Активация на акаунт