По принцип са ни много добре отношенията. Когато се караме, се сдобряваме както си трябва, и обикновено, ако нещо си говорим по-остро, то пак е някак с любов. Естествено, има ги моментите аз крещя, на нея ѝ е досадно, но това е нормално и в крайна сметка пак стигаме до някакво съгласие по обсъждания въпрос

Значи, ако някоя от нас се разболее, изобщо не стигаме до спорове по въпроса. Болната отива да спи в хола, през деня вкъщи носи маска и не обслужва детето, доколкото е възможно. Това са елементарни неща. Аз се разболях, когато малката беше на 1 месец и я кърмих с маска, през другото време я гледа МЖ. Не помня защо е била вкъщи, може учениците да са имали някаква ваканция или нещо друго да е било. Преди няколко месеца тя пък беше болна (преди да забременее) и отново същото - тя спа в хола, само аз сменях памперси, храних малката и играх с нея, а МЖ си дезинфекзираше ръцете по 10 пъти на ден преди да прави нещо с нея.
Една хрема при нас не знаеш дали няма да означава болница за детето.
На всички близки децата на по 2-6 месеца са влизали в болница за по няколко дни (и тримата ни племенници в три различни семейства) или са били болни на антибиотик. Даже мислех по едно време, че това е някакъв стандарт, като болестите в яслата и градината, но се оказа, че не е.