Стани богат - тема 28

• 22 397
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Защото в това се превърна нашия вариант на предаването, затова... Simple Smile

# 106
Вече си мислех, че са отменили епизода Joy

# 107
На мен ми се стори, че излъчиха 40 минутен рекламен блок.

# 108
Честит празник на пишещите в темата!

Досега доста приятни въпроси има момчето, но се справя добре. Дано вземе хубава сума.

# 109
Как можа да каже, че Данте е написал Декамерон? Иначе игра добре до тук.

# 110
  • Пловдив
Нови епизоди ли са това?

# 111
# 112
Няма какви да са били, освен учители. Другите професии изискват по-високо ниво на образование и обществено положение.

Кируна мисля, че ще е преместен. Другите не звучат логично, а за ЗОИ е изключено.

# 113
Благотворителни епизоди в събота и обикновени нови в делничните дни.

# 114
Тук не знам, но Стайнбек твори до към втората половина на 20-ти век, така че Виетнамската война отпада. Не мисля и че е ВСВ. Бих заложил на някой от другите два отговора и по-конкретно на Голямата депресия, без да съм чел книгата.

# 115
И аз не го помнех, но логичният отговор беше Голямата депресия.
А лекцията беше излишна.

# 116
Въпросите на второто момче вече съвсем свалиха нивото. Ханс Цимер и латино или алтернативен рок, звучи чак като подигравка да се пита.

Между другото, това за чашата за кафе и геврека ме затрудни. Бях между топология и геометрия.

За ВСВ е Исландия 100%. Другите са абсурдни опции, които са независими много по-рано.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 21:40 от Titanbg

# 117
Това съм го виждала като меме, само че с поничка, обаче не помня за коя наука се отнасяше.

# 118
Френски не знам, но тайно общество ми се струва абсурдно. Развлечение също според ме не е. Просто е очевидно, а и едва ли тогава точно с това са асоциирали развлечението. Бих заложил на ритуал.

Този въпрос вече е готин. Метеоритите не знам как би ги събирал. Кибрити и седла не са чак толкова странни. Залагам на изгорени книги.

# 119
  • Пловдив
Кънчев пак си ги изсмука от пръстите едни. Гоце Делчев, Груев и т.н. станали учители, щото в полза на организацията трябвало да се интегрират в местната общност. Не щото и те е трябвало да ядат нещо, а тогава образованите, а и патриотично осъзнати хора често са ставали учители.

Общи условия

Активация на акаунт