Стани богат - тема 28

• 22 399
  • 776
  •   2
Отговори
# 120
Електрон, мисля.

# 121
Това за кехлибара не го знаех.

Асирия е тук.

Въпроса за хотелите е интересен. Едва ли е инструменти и лаптопи, за да питат. Някое от другите две е. Бих заложил на квас.

Не се сещам кой е Вариан Фрай. Лекар е очевадно и според мен отпада. Журналист едва ли. Бих заложил на по-нетрадиционното - фабрикант.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 22:20 от Titanbg

# 122
Квасът беше единственото живо от изброените.

Тук сигурно е журналист.
Днес програмата им е объркана - предаването продължи доста по-дълго от написаното.

# 123
Интересно кога и как е снимано това предаване. При втория младеж Кънчев беше с раиран костюм. При третия с тъмносив.

# 124
  • София
Интересно кога и как е снимано това предаване. При втория младеж Кънчев беше с раиран костюм. При третия с тъмносив.
Май месец са снимани

# 125
Исках да кажа,че не е в един ден. Вероятно са снимали определени младежи и после са комбинирали. Ще гледам другата събота. Не че е важно, но ми направи впечатление.

# 126
  • Пловдив
А през седмицата имаше ли нови предавания? Аз не знаех.

# 127
  • София
Не съм впечатлен от новото предаване, а и в събота е проблем, че има много футбол.
Превъртях набързо, че е дълго.
Няма разнообразни въпроси, което не е е добре. Над 80% от въпросите са исторически или математически.
Но пък нали е за благотворителност, нека да им е по-лесно и да печелят пари за каузата.
Днес тримата младежи заработиха 20 000 лв. Никак не е зле.
Поздразни ме онова момиче жокер дето не можа да отговори за Вариан Фрай. Като се напише в гугъл веднага излиза инфо за него. Необходими са 2, 3 секунди, за да се отговори. А тя замъца и нищо не каза.

# 128
  • София
Аз бях възхитена от участниците, много ми хареса епизода, това за кехлибара не го знаех. Имаше интересни попадения. Родителите трябва да се гордеят какви възпитани, знаещи и интелигентни деца са отгледали. Със сигурност ще гледам и другите такива епизоди.

# 129
Не съм впечатлен от новото предаване, а и в събота е проблем, че има много футбол.
Няма разнообразни въпроси, което не е е добре. Над 80% от въпросите са исторически или математически.
Но пък нали е за благотворителност, нека да им е по-лесно и да печелят пари за каузата.
Поздразни ме онова момиче жокер дето не можа да отговори за Вариан Фрай. Като се напише в гугъл веднага излиза инфо за него. Необходими са 2, 3 секунди, за да се отговори. А тя замъца и нищо не каза.
Да,не знам защо не се съобразяват. Тангра изнесоха концерт точно в часовете,когато беше мача България:Испания...

# 130

Математически и исторически/лингвистични бяха, защото участниците бяха от НПМГ, Гимназията за древни езици и култури и пр., съобразено с тях. Не им бяха лесни въпросите, мен ме затрудниха доста от въпросите за по-високите суми, т.е. нямах категоричен верен отговор, дори и да елиминирах някои от отговорите. За Вариан Фрай примерно бях сигурна, че не е лекар, защото от какъв зор лекар по време на война ще спасява точно творци, но не и други, и че не е фабрикант, което беше сложено за заблуда заради Шиндлер.

# 131
А през седмицата имаше ли нови предавания? Аз не знаех.
Не, от утре започват, в 18 ч.

# 132
Интересно ми беше. Някои въпроси бяха лесни, но други - не и научих нови неща. Но не го гледах целия епизод и ппескачах, че трябваше да се оправя, докато водата не беше спряла. Как бащата ня онова момче не знаеше кой е Шиндлер. Един от Големите Човеци, които заслужено е живял някога. За Вариан Фрай знаех кой е и знаех верния отговор. И той е един от Големите Човеци. Тази тема за ВСВ винаги ми е интересна и доста неща съм прочела.

# 133
Пуснах днес премиерата на сезона и честно казано не съм впечатлен. Имаше 6 въпроса от тези след първа сигурна сума общо, като за тях участниците използваха общо 6 жокера, а единия даже отпадна. Слабо ниво на разсъждение и познания, предвид че нямаше някакви много тежки неща или резачки.

Единствено малко се позамислих за "Кобрата на Пугачов", защото има доста сходни имена в спортната гимнастика, кръстени на руски/съветски гимнастици. Все пак, като помислих 2-3 минути, докато стоеше въпроса, просто не си представих как може да има такава форма на който и да е уред, докато много повече би паснало на маневра на самолет.

# 134
  • София
Много слаб старт.
Така ако я карат не знам... :/ Рейтингите пролетта бяха трагични, надявах се на сериозно надграждане.
Този Яни, първият участник се изложи. Три лесни въпроса, той използва три жокера и накрая изгоря. А можеше да се справи дори без жокер.

Аз пък не знаех за Люба Йоцова. Ама сигурно с помощта на телефонен жокер щях да преборя гадния въпрос. Grinning

Ники поне си е на познатото ниво, стартира с 2:0, ама на лесни въпроси.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2025, 20:25 от Diavolo

Общи условия

Активация на акаунт