Стани богат - тема 28

• 22 450
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
Диамант, също лесно.

# 196
  • Другата България
Да, хем знае, хем жокер....

# 197
Перуки би трябвало да е тук.

# 198
И аз съм за перуки, а той го отхвърли категорично.

# 199
  • Другата България
Аз не го знам, и за мен е логично да са перуки, но ме е яд за този участник, напразно изгърмя два жокера, сега ако имаше 50:50, щеше да му помогне много.

# 200
Аз щях да изгърмя жоквр още на зоологическата градина. За перуките го предположих, за мойсанита го знаех, защото в Тему има бижута с мойсанит.

# 201
Да, и аз имам от там.

# 202
  • София
Simple Smile Хе-хе, имало полза да "обикаляш" и пазаруваш онлайн из Тему.
Мъничко по-назад (извинявам се) в питанката за "на морето дупката" - и според мен беше пореден витиевато, но неподходящо (или направо затормозяващо) съставен въпрос. Но то тука, често е така.
Слоганът на СБ от българското му инерционно потъване напоследък би трябвало да бъде:
Насам, народе! 3-4 жокера и сигурни 500 кинта. Ако пък и знаете нещичко, още някой лев отгоре.

# 203
  • Пловдив
И аз така за мойсанита - имам още от Алиекспрес. Grinning
Моасанит го пишат някъде на бг, не знам кое е вярното.

# 204
  • София
Мъжът не беше от слабите играчи, но и нищо повече. Средна работа. Не беше сигурен Ники и човека го достраша. Все пак Кънчев каза 5 лв. а успеваемостта му е над 90% така че не трябваше да използва 50 на 50.
Яд ме е, че не знаеше за перуките. Пак 2000 лв. Този сезон всички взимат по 2000/1500 лв.

Не знаех за Принс. Кънчев е много силен в музиката, така че отлично използван жокер.
Това със скорбута си беше подарък, хехе
Този участник дето ще продължи днес има потенциал да стигне по-далеч. Дано.

Ники Кънчев е 13:0 този сезон.
Но тук не включвам съботното предаване, което е благотворително.

# 205
Само за протокола - илюзията за изключителната ерудиция на Ники Кънчев, макар да не е незаслужена, все пак е малко погрешна, защото него го питат само за неща, които се очаква той да знае. А Кънчев все пак има професионални интереси в някои области. То и един инженер да сложат ида го питат само по въпроси за математика, физика и техника и той ще има голям успех.

# 206
  • София
Димитровград трябва да е 🤔

# 207
Готина игра на жената днес. Жалко, че нямаше кураж за повече. Заключи много рано, предвид че имаше всички жокери, а после се отказа на нещо, което знаеше.

От въпросите и се затрудних на този с роднинските връзки, нищо че е за 500лв. Много се чудех между зълва и балдъза, понеже наистина не са ми ясни. Хубав беше въпроса за филма по 1984. Признавам си, че познах по заобиколен начин. СССР изключих като подвеждащ. От другите три, бях чувал само за филм Бразилия, без да съм го гледал и да съм наясно със сюжета му, заложих на него. За скалата на Бофорт и въпроса за Оскарите бях по към 70% сигурен в отговорите, но почти сигурно бих искал поне на единия от тях жокер.

Стигам и до финалния и въпрос, който тя разгада и ми се стори адски лесен като за 10 000лв. Перу и Фиджи е ясно, че имат столици. В условието се казваше, че държавата е била една от най-богатите в света. Бруней и в момента са си богати, а и няма как като климат да са подходящи. Не че знаех коя им е столицата, но нямаше как да не е Науру отговора. Виж, ако имаше други малки острови, би било по-неприятно.

# 208
  • София
Най-накрая една идея по-адекватен зрител, а и забавен такъв.
Сефте този сезон участник спечели 5000 лв. Имаше шанс и с въпросите, но си се справи добре.
Имаше цели два кинаджийски въпроса. Рай за мен. Simple Smile

# 209
Някой може ли да преведе какво точно пише на червената тениска на Спас? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт