Стани богат - тема 28

• 22 520
  • 776
  •   1
Отговори
# 330
Имаше хубави въпроси днес, макар и повечето да не бяха много трудни. Аз лично не знаех два:

За "предупреждението Миранда" малко тъпо, но не се сетих. Беше ми супер познато, но не можех да стопля с какво го свързвам. Бих искал жокер, ако имам, 100%.

Другия беше последния въпрос за вечерта, а именно кое животно се е срещало, когато са се строели пирамидите. Ясно е, че не е птеродактил, но от другите три ми беше трудно да преценя. Със сигурност бих питал Ники Кънчев, понеже не е за приятел и човек в студиото, ако нямаш някой познавач.

Много ми хареса въпроса за халтураджийте. Искрено се забавлявах с него.

# 331
Е, всички знаем, че мамутите са измрели аха, аха, в зората на модерната ера. Иначе последният младеж голям късмет имаше, все нацелваше.

# 332
Мъжът ми също веднага каза "Законът Миранда" и за какво се отнася /чужднец е и явно така го знае/. Аз не го знаех, но тъй като другите две не става, поколебах се между "корабоплаване" и престъпление. Предупреждение не звучи много логично, объркващо е.

За халтурата нямам думи, но още едно потвърждение за четенето, но момчето пък от четене на телефона позна за Мамутите /ако не греша в момента/, но може би и без телефона, от други познания можеш да съпоставиш пирамидите и другите животни. Птеродактилите са много по-назад в историята, тигърът - по-напред, за ленивецът не знам. Младежът страга малко от логорея, но има хубав смях, май за пръв път има такъв участник и не му личеше особено притеснение, по-скоро се забавляваше и донякъде се самоинозираше.

# 333
И аз като Законът Миранда го знам. И филма се сетих, че съм го гледала, но и в юридическите трилъри се споменава. Предвид, че на практика уведомяват подсъдимия за правата му, се сетих, че е същото.

За халтурата не го знаех. Никое не ми удурдисваше съвсем на тия сценки, на които им казват халтура, чак по едно време почнах да се чудя дали не е защото в миналото са пели чужди песни.

# 334
Тигърът май не беше тигър, а саблезъб тигър и не е по-напред. Даже не е и тигър, ама така му викат.
А халтурата я знам от артистите - когато отиват да печелят пари с разни не до там художествени изяви по вечеринки, сватби, празненства и прочее.

# 335
Нещо аз съм се объркала, знам че беше саблезъб тигър, написах го набързо.  Сега прочетох, че тези "огромни котки" са се появили преди 40000 г., а вълнистия мамут - преди 5000 г., когато са били построени пирамидите. Явно не съм свързала добре пирамидите с животните, т.е. не съм знаела отговора, а и при него логика не помага, просто чисти познание.

# 336
Масово под халтура се разбира бездарно изкуство,а не другото значение...

# 337
Преди дни гледах епизод на Тайни в леда, в който говореха за остров Врангел и мамутите, така че не ми беше трудно да позная.
Иначе има конспиративни теории, че птеродактили и динозаври си има до сега, или поне е имало до скоро.

# 338
  • София
Ха, тоз участник се оказа фен на Милан. Форца. Уви, не знаеше за филма на Джоли.
Момчето симпатяга. Връзваше му, шанс. Но пък и харесвам по-рискови играчи. И да не знаят, играят смело. Браво за Мамута. Тук вече се справи чудесно.

# 339
Библиоманът обича Библията, а графоманът обича графове.

# 340
Не е истина!

# 341
  • Пловдив
Библиоманът обича Библията, а графоманът обича графове.
Ми да. А философията обича София.

# 342
Младежът не е за това предаване, още от първи въпрос го разбрах.

# 343
Ама и на този, и на предния, много лесни и логични въпроси и стигнаха далеч.

# 344
Сещам се за топография, та клоня към С

Общи условия

Активация на акаунт