Стани богат - тема 28

• 22 518
  • 776
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Да, -топ- е коренът за място.

Друг въпрос е, че познатото за мен древногръцко "не" е а-, като в атопичен дерматит.

# 346
Ни лук ял,ни лук мирисал е за човек,който се преструва на невинен,а не че е невинен,както е във въпроса...

# 347
За дъщерите залагам на Канада. Австралия е английска, Индия също, Бразилия е португалска.

# 348
  • Пловдив
Тия не са наистина дъщери на краля, бе, чиче. Кави като слънце са ти сложили.

Канада е, да, по тези съображения.

# 349
В Канада има френска общност, става дума за емиграция, така че сигурно е това.
Този човек е късметлия, колкото и да спечели ще е много.

# 350
  • Пловдив
Аз съм ги чувала тези 800 дъщери, не помня Канада или САЩ, но САЩ така или иначе липсва.

# 351
Все пак да не изключваме Бразилия...

# 352
Мадона е канадка?!

Перикъл, но ми подсказаха семейно. Знаем го Blush

# 353
За Аспазия не знам, ама по метода на изключването остава само Перикъл.
Александър Македонски няма голяма любов.
Сократ е с Ксантипа.
Леонид е с Горго.

П.П. Сетих се за това стихче:

Веднъж Софокъл
взел един кокал,
ударил е Перикъл,
и той се развикал.
Дошъл Ханибал и ги разтървал…

# 354
  • Пловдив
Аз не я знам Аспазия. Знам, че е име на жена, но само газираните напитки са ми познати. Wink И Леонид не го знаех с коя е, така че не можех да предположа.

Мадона и аз я мислех за "чиста" италианка, да. Майка и обаче била от френско-канадски (или френскоканадски? не е смесен френски и канадски, а от френска Канада) произход.

# 355
Гледам и не вярвам на ушите си!
Май само у нас най-тъпите взимат най-големи суми, а умните ги порязват рано-рано...
Вкъщи сме потресени, меко казано.

# 356
А ние казваме, че е тъп човека:joy:JoyJoy

# 357
Да, сега има да се хвали, че е стигнал до това ниво.
 А иначе не знае дали бадемът е дърво или бобово растение.

# 358
Орденът на асасините бях чела. Асасинката, наследница на Леонид, тръгва да свърши една асасинска работа, после да намери майка си, та по пътя се среща с Херодот, отива при Перикъл и Аспазия, там и Сократ... Накрая се оказва дъщеря на Питагор, дет живял стотина години в някаква тайна пещеря след официалната си смърт, и Аспазия се оказва лоша.

Иначе на този много лесни въпроси, бе. Направо ги подаряват на някои играчи парите.

# 359
И после се чудим защо разни тъпунгери се записват да участват... Ами, ето защо се записват – многократно е доказано, че колкото и да си тъп, все ще вземеш някаква сума.
Вкъщи подозираме, че това са подставени лица – хем да спечелят много пари, които на практика да не се изплащат (или да се разпределят между организаторите), хем да послужат за примамка на нови участници.

Общи условия

Активация на акаунт