Стани богат - тема 28

• 22 492
  • 776
  •   1
Отговори
# 420
Лотрек е.

# 421
То беше ясно и преди жокера. Иначе този колко го мисли за акулите, не можа да прочете хубаво нещо, което излиза за 10 секунди и изхаби жокер... Много зле се движи.

П.П. Пълен галфон, свръхпечалбата щели да ограничават... Мислех, че всички знаят, че е опит да се осигури мир в Европа.
А онова за гълъбите беше толкова логично, че не смеех да го избера. Все очакваш някаква идиотщина.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 18:27 от Черна станция

# 422
Неравностойни въпроси за нивата. За Тулуз Лотрек трябва да го знаеш,а и другите споменати художници. А за гълъбите е логика, дори да не го знаеш. Единствено гълъбите могат да бъдат десирани.

# 423
Тази участничка беше загуба на време.

# 424
Не знае Глен Клоуз коя е и за това тя няма Оскар, добре е 😂🤣

# 425
Гълъбите – да,но през Студената война дали са можели да направят толкова миниатюрна и лека камера,както днес правят?

Въпросът за Европейската общност беше - мани,мани... ЕО обединява въглищата и стоманата,за да се противопостави икономически на САЩ...

# 426
Водещият пет пъти я попита дали е сигурна, но тя не схвана намека.

# 427
Много пъти, на сравнително лесни въпроси, Ники Кънчев завоалирано се опитва да подскаже, че грешат, че имат още жокери /за това пак не е явна подсказката/. Само да си гледал сезоните, последните с него, че не помня дали Билалов също правеше това, ще знаеш, че трябва да слушаш всичко от водещия, че има такива скрити случаи, когато явно грешиш и то на въпроси, които би трябвало да знаеш, ако се явяваш в това предаване.

# 428
  • София
Мъжът влиза в тази много голяма групичка от хора през този сезон, които използват жокерите и прибират 2000 лв. По-рядко 3000 лв. ако отговорят на поне един лесен въпрос и така. 90% от участниците този сезон са някъде около 1500/2000 лв.
Това с гълъбите е известно, но дори и да не се знае, човек лесно може да съобрази.
Момичето как можа да изтърси това с Кейт Бланшет, тц тц. Явно изобщо не се интересува от филми.

Ники Кънчев след тази седмица: 38:1!

# 429
Видяхте ли колко нетактичен беше Кънчев в събота? Чувството му за хумор е обидно и тъпо - и преди съм го писала, а иначе се изкарва големия либерал.

# 430
Ха, ха, Ники Кънчев как натъртено произнасяше Самоков Wink
Иначе там в една градинка са изложени едни големи железни буци - главите на тези чукове.

Обаче да не знае за "Мадам Бътерфлай" ми събра очите. От там е една от най-хубавите женски арии все пак.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 18:38 от Черна станция

# 431
Гейша е.

# 432
Дядо Коледа е измислен от Кока кола Rolling Eyes

Дуриан знаех, но за джоба в ухото на котката не. Мислех, че може да е кръстен на Стивън Хенри.

Стивън Хендри му е името. И аз първоначално натам залитнах, но се сетих че е Хендри и го изключих.

# 433
  • София
Трагичен е този, три жокера за елементарен въпрос. Тц тц
И Ники Кънчев всъщност го спаси. Иначе изгаряше след телефонния жокер с този Шон Конъри.

Мале и дамата какъв жокер иска за Д-р Джекил и М-р Хайд.
Как може бе хора. Никаква обща култура. Тръгнали да се бутат в телевизията за 1500/2000 лв.

# 434
Какво е офор?
Знам какво са одит и отит и кой е Один, обаче този отговор ме затруднява.

Не е чувала за тапия...

Общи условия

Активация на акаунт