Стани богат - тема 28

• 22 472
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
Тази е голям резил, ужас.

# 436
и GP идвало от GPS. А с каква визитка дойде, лингводидактика

# 437
Как посочиха този тъп филм за Оскар?

# 438
Те хората затова лингвистични въпроси ѝ пускат, как да предположат, че не ѝ силна тема. Не знам, има някаква малка вероятност да се е паникьосаха ужасно и затова да не знае тапия, GP, и пр , ама по-скоро е зле.

# 439
WTF Хубава жена има втора част?!

# 440
1000лв са си 511 евро, кой ти ги дава

# 441
Представям си тази дама да учи детето ми английски!

# 442
  • Пловдив
Сега гледам. Госпожата се представя изненадващо зле. И с английския, и с турския. Wink
Ама и Кънчев - "в Русе не казвате тапия", и тя потвърждава.

Допълвам. "Сръбкиня с американски корени" била Ерин Брокович - според Кънчев тоя път, не според дамата Тя, първо, е американка по рождение с някакви си други корени, а не с американски корени; второ, фамилното име Брокович и е по мъж; трето, това име на мен ми звучи не като сръбско, ами като на източноевропейски евреин (като Лейбовиц и т.н.), може, разбира се, да е сръбско, хърватско, полско, всякакво, ама как така, дори да е лапсус и да е искал да каже, че е американка със сръбски корени, го закова Кънчо като факт, след като си е негово предположение на зула?

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 21:01 от Магдена

# 443
  • София
Нищо сръбско няма в нея - бащата ѝ е Frank Pattee, а майката се е казвала Betty Jo. Който види нещо сръбско извън инфото в ИИ-то на Кънчев, да ми го посочи!

# 444
Той освен това каза, че сюжетът бил с екологична насоченост. От определен ъгъл - може би. Ако приемем, че Минамата е с екологична насоченост, то същото може да се каже и за Ерин Брокович.

Имам чувството, че тези неща си ги измисля в момента - и преди сме коментирали.

# 445
  • София
Хареса ми участникът. Добър играч. Имаше и знания. Но за Дан Колов и Ласло Алмаши можеше да пробва и без жокер. За Дан Колов е известен факт за Ал Капоне. Алмаши го знам от обща култура, все пак е кино въпрос и то за знаков, велик филм. Браво на Ники.
Много лесен въпрос за Бока Хуниорс. Швеция разбира се. Хехе. Ех, идеални въпроси като за мен, но дадени на този участник. Заслужени 5000 лв.

Жената как може да не е чувала за Тапия? Тц тц. И за Ерин Брокович не знае. Мале, мале.

# 446
Ох боже за 12 милна зона не е чувал нито той нито жокерите,му, Булгаков нищо не му говори и 500лв са много ама хайде

# 447
Нищо, че не е чул. Ама като има жокер моряк, защо извика преди това приятел от публиката? Лошо разпределение на жокерите.

# 448
Той и моряка не знаеше, отговори на 26-та секунда, преди това каза "секунда само", Гугъл знаеше

# 449
Имаше някакъв стар филм за планината Проклетия, но не помня почти нищо...
Не помня и държавата - предполагам Черна гора.

Общи условия

Активация на акаунт