Стани богат - тема 28

• 22 470
  • 776
  •   1
Отговори
# 450
Този младеж знае, мисли когато не знае и има правилни жокери, заслужава да стигне далече

# 451
Тук е Орлов мост, но го проверих. Не знаех, че има такава символика.

Хм, значи съм видяла грешно и са лъвовете.

# 452
Може ли играч използвал жокер/и за даден въпрос,да се откаже да отговори на въпроса и да приключи играта?

# 453
# 454
  • София
Сряда

Кадийски:
Стивън Кинг бе човек, тц тц. Слаб участник, подариха му 3000 лв. че е техен човек.

Браво на втория участник за Приказка без край. Но удари на камък с Майстора и Маргарита. Жалко.

Четвъртък

Страхотен участник. Напълни ми душата.
Браво за снукъра, това или се знае или не. Явно следи. Още по-голямо браво за брадата при Петър I.
Зла Колата можеше да се сети и без жокер. Не го знам в интерес на истината, но направо крещеше за Църна гора.
Страхотна логика за Лъвов мост. Ники не му помогна, не знаеше.
Може би най-добрия участник за този сезон.

# 455
Този човек защо изглежда като мъжът, който беше фен на Властелина - да не са близнаци или нещо подобно?

Напоследък съм заета и не мога да следя епизодите качествено...

# 456
Сребриста каракуда?

Другите риби външно са далеч от златна рибка...

# 457
Тук е каракудата, няма си понятие от риби.

# 458
Хм, много лесни въпроси на текущия състезател. В смисъл, че се познават с малко обща култура и разсъждения. Сигурно защото е за благотворителност....

........

Но той се оказа тъпанар, чига моля ви се??? Той знае ли как изглеждат чига, есетра и зарган ???
Направо ми идва да се гръмна. Единствената опция, която подхожда за златна рибка, е каракудата - като размер и форма.
Иначе и за квантовия скок, и за базата на САЩ бяха много нагласени. И за турнето също беше лесно...

# 459
  • Пловдив
Стига, бе, аз ни зарган, ни чига знам как изглеждат. То и каракудата много не я знам, само за есетрата знам, че е голяма, заради едно стихче от детството ми: "Днес в морето с кака Петра / вижте, хванахме есетра, / има-няма десет метра".

# 460
Каракуда съм чистила, има едни твърди люспи, които трябва обратно на растежа да се махнат. Ами, прилича си на златна рибка по форма, само дето не е златна, и е колкото дланта на ръката общо взето голяма.

# 461
Чига не бях чувала, каракуда съм чувала, но нямам идея как изглежда. Туй то от едно морско чадо...

# 462
Каракудата е речна риба, наричат я таранка още.

# 463
Каракудата прилича на шарана...

# 464
  • София
Слаб участни днес. Много са му 2000 лв.

Вторият участник е обещаващ. Може да стигне далеч. Дано. Ще видим в понеделник.

Ники Кънчев след тази седмица: 44:2!

Общи условия

Активация на акаунт