СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 9 - Наближава заветната цел - 100 точки по МАТ и по БЕЛ

• 28 161
  • 780
  •   1
Отговори
# 15
Като чета заглавието на темата - аз вече не съм за тук май😢. "100 т. по МАТ и по БЕЛ", моя никога не би взел!
Съвсем не ми става ясно къде ще се озове, след като бавно се разделя (поне за момента) с 6 в училище.

Loliy, споко не сте единствени:)
Днес учителката по БЕЛ, частната..., споделила с набора, че и се иска по-често да вижда 100 точки по български на НВО, а синковецът и обещал тържествено, че НЯМА да е той😅

# 16
Хайде и аз да се отчета - моето не иска да чете, не иска да решава допълнително . Отива на последни 2 изпита в СМГ учители този месец и предполагам , че форматът и стратегията вече ще ги е схванал . Остава сега и знанията да се поизбистрят , а не да бледнеят с времето Sad
Иначе последния ПИ по БЕЛ в Междучасие - 70т , в тва Междучасие не може да изкласи нещо - в Ния вадеше по 79/75 , в училище 85т , и БАААМ , сега 70 Simple Smile вече ми е все тая , честно казано .Да е жив и здрав. Simple Smile  По МАТ вади хубави точки за сега ( освен в Междучасие , там имаше 75 Sad  ), но на други два след това , изкара 90/93 , та надявам се вся накъде да влезе и при по-ниска оценка от БЕЛ. Но пък се мотивира с ниската оценка и сега учи за контролното - последни напъни да изкара 6-ци по БЕЛ и МАТ в училище , че и по физика трябва да се постарае , че е с 1 четворка за сега .
Аз с литературата съм скарана - обичам да чета , но фентъзита , криминалета и историчски любовни романи ...смятам сега да си продължа серията Колелото на времето - смятам до към края на юни , че ще ми дойде тамън да се разсейвам с нея Simple SmileSimple Smile

# 17
Vache, благодаря за темата!
При моята девойка се наблюдава следното - като прави пробни НВО при частната учителка, изкарва по ~75-85т. Отиде ли на пробно на школа (реално) - резултата е плачевен. И тя започва да се депресира.

# 18
  • София
При нас пък е обратното, при учителката изкарва по-малко от колкото в школата.

# 19
Ами в Междучасие ПИ са си по-сложни...така че много зависи в коя школа се правят изпитите. Пък и понякога и при частните школи дават по-трудни варианти.

При нас резултатът по Мат в Междучасие е 68 т., на геометричната задача от 2 ри модул изобщо не е успял да направи чертежа:(
В Регалия достигна до около 80 по мат.

По БЕЛ предстои😬

Не ми е розово, хич.

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 17:39 от Compass

# 20
  • София
Ми то по БЕЛ и аз за се явявам на изпити, и аз ще изкарвам +/- 10 т. То на четенето с разбиране всеки може да се издъни.

По математика е друго, там  няма как да те забият. Е, не говорим за на Симеонов задачите.

# 21
То и по БЕЛ и по мат е така. Говоря да е спокойна, да чете ако трябва два-три пъти задачите, и - пак греда.

# 22
Ми то по БЕЛ и аз за се явявам на изпити, и аз ще изкарвам +/- 10 т. То на четенето с разбиране всеки може да се издъни.

По математика е друго, там  няма как да те забият. Е, не говорим за на Симеонов задачите.
По БЕЛ такива глупости учат, че ти пак си добре, че ще изкараш 10 точки. Аз и толкова няма да изкарам, освен ако като играя тото, не взема, че уцеля случайно някой отговор 🤣 а смея да твърдя, че разбирам доста от литература

# 23
От четенето с разбиране по презумпция възрастен, който е чел книги, би трябвало да изкара пълните точки.

# 24
  • София
Само че презумпцията е оборима. Joy И се оборва ежедневно във форума.

# 25
Хубаво де, от доволна част Simple Smile Simple Smile

Мойто чаве там винаги има грешки, особено като има и таблица

# 26
Учителката на детето очаква да изкарам към 90-95 т., ако ми даде тест. От дебнене дали е написано домашното. Шега е това Simple Smile)

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 19:06 от Spensa

# 27
  • София
Татко Мецана, аз имах предвид, че ще изкарвам с по 10 т разлика, иначе поне 3-40 ще докарам. Не съм чак толкова зле.

# 28
Вкъщи положението е спокойно, наборът си хайманосва и изобщо си прави всичко, което си правеше и преди. Учи съвсем умерено, не се преуморява, не се минава с нещо извънредно. Общо взето тази година почти не се различава от предишните.
Благодарна съм му, че е такъв характер, че не ме метна в тази пещ, наречена НВО да се варя и пека, а почти сам се справя с всичко, самостоятелен и оправен е, годишните му оценки (важните, а и почти всички останали де) ще са шестици.
Вчера му казвам, че миналата година тяхното училище е изпаднало от десетката в града по резултати от НВО, а той ми вика: "Спокойно, тази година с нас ще отиде още по-назад в класацията" Laughing

# 29
Благодаря за новата тема!
Заглавието е един път! Grinning

Девойката нещо е тръгнала да се разболява по никое време... Ама решава задачи, та пушек се вдига.

Общи условия

Активация на акаунт