RYANAIR - 29

• 39 689
  • 799
  •   1
Отговори
# 105
А какъв е смисълът да отидеш 3 ча̀са по-рано, ако гишето отваря 2 час преди полета. Ние точно спазвайки тази препоръка, си повисяхме напразно. Освен да пазиш ред на опашката…

# 106
"Малко" е недомислено. Но пазенето на ред за опашката не е съвсем излишно.
Разказваха, че хора, чакали си на края на опашката за гишето се забавили по секюрити и им е бил отказан бординг, когато са стигнали до изхода, защото вече е бил затворил.
Та е малко джунгла ...

# 107
Ами то все някой трябва да е последен на опашката, не може всички първи. Хубаво правят ремонт, ама като затварят 10 гишета, да имат изискване и към персонала на превозвачите да идват по-рано, а не само да дават необмислени съвети.

# 108
  • Варна
Благодаря ви!
Не са много, на 2 продукта не намерих сашета и става въпрос за по едни 50 грама от двата, но в сложени от мен пликове с цип и без етикети. Капсули съм носила без оригинални кутийки, но прахоляци до сега не бях.

# 109
Пренасях хранителна добавка - белезникаво прахообразно вещество, което естествено препразних от оригиналната опаковка в пликче за фризер. Никакъв проблем нямаше. И аз разпитвах тук как стоят нещата, после дадох обратна връзка, че дори не трябваше да опитвам (за което ме бяха подготвили съфорумници).

# 110
  • Melmak
Летях преди ден, нямаше кой знае каква опашка, но никой не може да гарантира. Аз бях 2 ч по-рано на летище с чекиран багаж. И минах за 15 минути скенер и чекиране на гише. Реално гишето на чекин си отваря два часа преди полет и просто можеш да си запазиш място на опашката.

# 111
Здравейте. За първи път ще летя със семейството ми с Ryanair. Досега сме летяли само с Wizzair. Сега си взех бордните карти и за местата пише:
4 човека сме- ред1,2,3,4
места 23F, 23D, 23C и 23Е
От агенцията ми казаха, че сме на един ред, след като ги попитах като сме с деца няма ли да сме заедно. Казаха да, заедно ще сте. Но мен нещо ме съмнява като гледам редовете. Според вас на един ред ли ще сме ?

# 112
Ред 23, съседни места, като едното е през пътеката.

# 113
  • София
Да, на ред 23.

# 114
Здравейте. За първи път ще летя със семейството ми с Ryanair. Досега сме летяли само с Wizzair. Сега си взех бордните карти и за местата пише:
4 човека сме- ред1,2,3,4
места 23F, 23D, 23C и 23Е
От агенцията ми казаха, че сме на един ред, след като ги попитах като сме с деца няма ли да сме заедно. Казаха да, заедно ще сте. Но мен нещо ме съмнява като гледам редовете. Според вас на един ред ли ще сме ?
На един ред, трима ще са един до друг, а четвъртия ще е от другата страна на пътеката, но към Вас. Местата са подредени така:
A,B,C пътека D,E,F

# 115
Супер, много благодаря на всички за бързите отговори. Беше ми притеснено, защото сме с деца. Хубав ден на всички.

# 116
това ред 1,2,3,4 е пореден номер на бордна карта
местата са на ред 23, CDEF

# 117
Имам следното питане, понеже трети човек ни купува самолетните билети, детето на отиване е на една възраст, а на връщане ще навърши други години-това трябва ли да се упоменава някъде-пътува с лична карта/непълнолетно/?/притеснявам се да не ни направят проблем на връщане/

Понеже не ми стана ясно купени ли са билетите или не
Като купуваш билета има категории - възрастен над 16, тийнейджър 12-15г, избираш според възрастта към датата на полета. Логично ако категорията се сменя по време на пътуването, най-лесно и без разправии ще е да вземете един еднопосочен тийнейджър и един еднопосочен възрастен. Ако не го направите, не е фатално, но ще трябва да им се обадите да го променят. Или пък може да се направите, че сте сбъркали и да сложите грешна дата на раждане, не вярвам някой да обърне внимание.

За прехода бебе-дете това не работи и там е добре да си спазвате възрастовата категория стриктно.

Благодаря, купени са билетите, онлайн са-  дъщерята на отиване е на 15г, а на връщане ще е на 16., т.е на връщане това нещо трябва предварително да е уточнено, така ли?

# 118
Знаете ли дали Rayanair има  телефон за връзка на български език?

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 14:57 от grethen

# 119
Няма, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт