RYANAIR - 29

• 39 641
  • 799
  •   1
Отговори
# 45
На латиница, не купувам за първи път

# 46
Може да има проблем със сайта тогава, пробвайте друг браузър, инкогнито режим, приложението вместо сайта и обичайните неща. Ако нищо не стане - пишеш им че има грешка, и чакаш или резервираш от посредник.

# 47
  • Melmak
Пробвайте от друго устройство, инкогнито прозорец на компютър също. Ако имате - в името също може да дава грешка.

# 48
Успях!Просто деисталирах приложението и го инсталирах отново Междувременно цената  на билетите поевтиня с 10 евро:grinning
Благодаря на всички за бързите отговори

# 49
Промо на билети от 14,99 евро имат Раян. /Въпреки че според банера им са от 19,99/

# 50
Следя един  двупосочен полет до Бари през септември. Допреди няколко дни беше намален -120 лв. Насландисвах се, ослушвах се, не купих билети...от вчера цените драстично са скочил- 260 лв. Има ли шанс пак да ги намалят според вас?
Същата ситуация и при мен, но за Бергамо. И докато се чудя сумата скочи от 480 евро до 600. За трима души, двупосочни билети с приоритет.
Благодаря за новата тема!

# 51
И аз да попитам с един тъп въпрос, не че не изчетах доста теми, но за първи път ще резервирам билети. Та, ако купя базов, до колко време преди полет мога да доплатя приорити? И дали няма да е по-скъпо? Двама ще пътуваме и се чудя, дали да е за 1 или за двамата това приорити. А и като се пробвах да резервирам не виждам опция да избера само за единия приорити...

# 52
  • Melmak
Избирате първо базовата тарифа и преди да платите можете да добавите приорити или багаж само на един от пътниците.

Можете да купите билети без приорити и после да добавите евентуално, ако има, и да, може да е по-скъпо.

# 53
можеш да избереш 2 базови и по-нататък пак ще пита и тогава да добавиш само 1 приоритет. По принцип май бяха ограничен брой приоритетите и може да свършат (може и да не свършат, разбира се). И ще е по-скъпо, най-евтино е с билета. Та докато се чекираш може да купиш, или докато свършат.

# 54
Благодаря. Може ли на сайта им като гост да резервирам или трябва регистрация ?

# 55
Невъзможно е без регистрация да купите билети. Приоритет може да се купи мисля до 2 ча̀са преди полета, дори и след чекиране.

# 56
  • Melmak
Линията София- Валенсия целогодишна ли е?

# 57
  • София
Линията София- Валенсия целогодишна ли е?
Да.

# 58
  • София
Здравейте, дами!
Може би въпросът ми е глупав, но да ви питам при прекачвания дали нещата взети от Free shop-овете могат да се счетат за свръх багаж?
Също така, може ли да се носи електрическа четка за коса в Приорити бординг багаж?
Благодаря за отделеното време и внимание!

# 59
  • Пловдив
Може би въпросът ми е глупав, но да ви питам при прекачвания дали нещата взети от Free shop-овете могат да се счетат за свръх багаж?
Oпаковат ги отделно в брандирани торбички и може да си вземеш всичко, което пожелаеш от летището.

Общи условия

Активация на акаунт