RYANAIR - 29

• 40 689
  • 799
  •   1
Отговори
# 30
  • Milano
Не, нямам проблем с приложението.

# 31
  • Mostly in my mind
И аз нямам.

# 32
Привет,
Сори за малоумния въпрос, обаче тръгнах да чекирам полета ни и ми излизат две опции за вид документ- паспорт и ЕЕА ID card, предполагам, че трябва второто да избера, при условие, че ще пътуваме с лични карти само? За Италия става въпрос. Извинявам се, ама за първи път купувам самолетни билети изобщо и яко ме тресе параноята да не объркам нещо!

# 33
  • sf
ID card = лична карта.

# 34
Много благодаря, имам обаче още един въпрос- на майка ми личната карта е безсрочна, а няма как да избера такава опция. Мога ли да напиша измислена дата в бъдещето, примерно 2030-та година?

# 35
може
всички данни освен името не излизат в бордната карта и няма как да се проверяват
както и лична карта или паспорт, каквото пишете е все тая и няма нужда да пътувате с него, а с каквото имате

# 36
Много благодаря за отговорите, всичко е готово вече! 😊

# 37
Моето скромно мнение, е че идеята на това нещо е да си извадиш документите предварително и да видиш с очите си, че са валидни.
Щото ми се е случвало чак на летището да установим, че паспорта на жената е изтекъл (тогава не бяхме женени и нямах толкова контрол върху нещата).

# 38
Здравейте. В момента съм в процес на инвитро процедури, и ще пътувам. През престоя ми в чужбина ще ми се наложи да си бия инжекции, което означава, че ще трябва да си пътувам с лекарствата, разтворите и тн. Има рецепта за тях, мога да си я взема, но не знам дали ще има проблеми. Някой, преминал през подобна ситуация, ако може да ме ориентира - трябва ли да имам специална документация, изобщо проверяват ли багажите...

# 39
  • София
Изобщо проверяват ръчния, кабинен и чекиран багаж на скенер.
Течностите за инжектиране трябва да са до 100 мл като течност. 
Съветвам да си ги носиш в ръчния багаж, че чекирания може да се загуби. За твое  спокойствие си носи и рецептата.
Прочети пак първия пост в темата - обяснено е добре.

# 40
Здравейте, опитвам се да купя билети ,но при въвеждането на имената на пътниците ме отхвърля.Не купувам за пръв път билети за Райънеър, даже имената ни са запаметени в акаунта ,досега не съм имала проблеми.

# 41
Изтрий и ги напиши отново. Може да стане

# 42
Изтрих и ги написах,не става .Пише invalid character нещо си,аз го разбирам,че няма място за името.

# 43
На български ли пишеш?

# 44
Invalid character е друго. Ползвайте само букви на латиница, без ,(!-/ и подобни.

Общи условия

Активация на акаунт