RYANAIR - 29

• 39 720
  • 799
  •   1
Отговори
# 675
На Estil куфарите са точно в тези размери. Мерила съм с ролетка, но не ми се е налагало да ги меря в клетката. Колелата се завъртат плътно навътре, така че не стърчат извън очертанията на куфара.

# 676
  • София
Здравейте! Има ли от вас пътуващи с куфар за ръчен багаж до 10 кг, който обаче да се вмества и в рамката на Раян и на Уиз? От една седмица разглеждам куфари, спрях се на един, който го дават 55*40*20.  Ето този:
https://www.bagaji.bg/product/kufar-za-ruchen-bagaj-v-samolet-55 … -ot-polipropilen/
Някой от вас има ли такъв?

До сега наблюденията ми като пътувам е ,че тези с трърдите куфари (включително и мене) не ни много проверяват. Обикновенно тези с меките куфари, защото имат някой друг джоб и някои могат да се увеличават с допълнително отделение.

# 677
И аз давам два гласа с два куфара на Естил, много са качествени , красиви и цените са добри!

# 678
Извинявам се за офтопика, ама имате ли впечатления и от средния размер куфари на Естил - за  чекиран багаж, защото виждам, че са от полипропилен?

# 679
Изключително здрави са. Според мен лесно се драскат, но други проблеми няма.

# 680
Калъф за куфар предпазва от надраскване.

# 681
Някой пътувал ли е с Family Plus? На първа страница е посочено, че 10 кг багаж е за кабината, но в този пакет всъщност, поне както е описано на сайта им, той също е регистриран. Ако имате личен опит и как стоят нещата, моля споделете.

# 682
На пакета си пише 10 кг check-in for all, 1 x 20 kg ... Все е чек ин.

# 683
На пакета си пише 10 кг check-in for all, 1 x 20 kg ... Все е чек ин.

Именно, но на първа страница се споменава и този пакет за багаж, който е 10 кг. Освен това посочените р-ри в такъв случай също са неточни, тъй като мисля, че изискването е само за тежестта.

Исках да потвърдя, а и други да имат предвид. Благодаря.

# 684
Летяла съм, всички багажи са чекирани.

# 685
Здравейте,на някой да са му губили багажа?На мой близък днес му е изчезнал и не знам как се процедира в такъв случай

# 686
Още на летището се съобщава на гишето за загубен багаж, пишете протокол и си тръгвате, после чакате да го намерят и доставят.

# 687
  • Melmak
Трябва още при кацане да се отиде на lost and found, за да ви дадат протокол.

# 688
  • София
Губили са ми детска количка.
Тя не беше точно загубена, просто пътуващите оставихме 3 - 4 колички до багажното отделение на самолета не ги натоварили. Попълвахме някакви документи в момента, както са писали. Количките дойдоха със следващия полет от Баден Баден.
Ако бяха загубени безвъзвратно ни се полагаше по 250 Е компенсация. Много се надявах да не ги намерят, но не стана.

# 689
  • Melmak
Има ли участници тук, които скоро са летели до Валенсия? Има ли закъснения заради стачката?

Общи условия

Активация на акаунт