RYANAIR - 29

• 39 732
  • 799
  •   1
Отговори
# 660
  • SF
Въпрос за въпросните ранички.
Имам приорити с право на куфар и раница. Ако не пълня раницата и тя може да се сгъне и побере в клетката, има ли някакво значение, че е по-висока от 40 см? Гърбът й е твърд, но все пак може да се огъва. Не е дървен.

# 661
Трябва да влезе, па дали със сгъване, счупване или нещо друго все едно...

# 662
  • Варна
Винаги следя във flyradar.
Летищата и приложението доста по-късно ъпдейтват. По темата със стачките- точно по време на стачка сме излитали най-безпроблемно и дори преди часа. Май всичко е въпрос на късмет. Случая с Италия от преди 2 месеца, когато очаквахме да не можем да се приберем, уиз еър си отмениха веднага полетите, а Раян и всички останали си излитаха на време, а не е като да нямаше полети и летището да не се пръскаше.

# 663
  • СОФИЯ
Аз към момента се ядосвам за куфарче на борда. Три ползвам, според времето престой. Искам да сменя едно старо, което е с най-оптимален обем вътре и не намирам. Да няма тези кабели за зареждане на устройства и пр.

# 664
Вчера полета от Валенсия излетя навреме въпреки, че беше в часовия диапазон на стачката.

# 665
Ще пътувам в началото на октомври и следя цената на билетите от месец май. От тогава поне 3-4 пъти е имало някакви кодове и никога не са намалявали за моя полет... Както и да е - отказах се да дебна повече и си купих вече билетите, но щеше да е хубаво да има -15%...

# 666
  • SF
Какви са тези кодове и на кого ги предлагат?

# 667
Това не са кодове, а по-скоро промоционални кампании. Намаляват цените по някои дестинации. Аз съм хващала такива намаления, реални са били, въпрос на късмет е.

# 668
Днес има такава кампания, но за да се възползваш въвеждаш код.

# 669
Какъв е кода, не откривам нищо нито на имейл, нито в приложението?
Редактирам се
Влязох през сайта и наистина пише за намаление с код. Но всъщност не баш така, а линкът те води към полетите, които са намалени. Малко заблуждаващо е наистина, защото си мислиш, че с кода може да намалиш всеки полет.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 11:41 от m@ria

# 670
Какъв е кода, не откривам нищо нито на имейл, нито в приложението?
FSALE15P

# 671
Да, мерси, редактирах си поста по-горе

# 672
  • Варна
Извинявам се предварително, ако питането ми е коментирано и преди, но прегледах последните страници и не намерих отговор.
Търся полети от Варна до Виена в края на октомври - началото на ноември. Никакви полети няма по това време, наистина ли спират полетите от Варна по това време на годината?

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 00:43 от smile29

# 673
Каквото излиза, това е. От края на октомври започва зимното разписание.

# 674
Здравейте! Има ли от вас пътуващи с куфар за ръчен багаж до 10 кг, който обаче да се вмества и в рамката на Раян и на Уиз? От една седмица разглеждам куфари, спрях се на един, който го дават 55*40*20.  Ето този:
https://www.bagaji.bg/product/kufar-za-ruchen-bagaj-v-samolet-55 … -ot-polipropilen/
Някой от вас има ли такъв?

Общи условия

Активация на акаунт