RYANAIR - 29

• 39 721
  • 799
  •   1
Отговори
# 135
  • Beyond the stars
Един и същ е размера за чекиран багаж и за 10 и за 20, ограничението е в килограмите.
Размерът е до 80x120x120.
По Вашата логика никой няма да си купува 10кг чекиран багаж.

# 136
Съмнявам се да не са ме разбрали, защото беше написано ясно и те отговориха съвсем ясно. Причината е, че ако имаш ограничения за размера, ще трябва да си поръчаш 20 кг чекиран багаж, вместо 10.
Няма значение чия е грешката, твърдението не е вярно. При чекиран багаж размерът е без значение.

# 137
  • София
Самият факт, че на гишето за чекиране има кантар, а не рамка, говори достатъчно за размерите.

# 138
Тук има инфо: https://www.ryanair.com/ie/en/useful-info/help-centre/malta-air- … tionsar_696869348
8.3.3 If you purchased the 10kg Check-In Bag (up to 10kg with maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm)

Излиза само при условията за превоз на MaltaAir

# 139
Хора, нарочно дадох скрийншот, след като току-що говорих със съпорта. Дали не може поне да погледнете, вместо да заблуждавате???

# 140
Т.е. следва да можеш да се чекираш, независимо от часова разлика кацане/излитане следващия? Така е при не нискобюджетните авиокомпании.при някои има час, два след кацане де.

Гледа се времето за полета, за който се чекирате. Другите нямат значение. Ако платите места, може да се чекирате месеци предварително и да сте чекирани за няколко полета едновременно

# 141
  • Milano
Право е момичето. Разликата идва от това, че ако чекираш 10кг куфар можеш да сложиш течности в него.

# 142
  • Beyond the stars

# 143
И това какво доказва? Брадли цитира правилата им, аз показах скрийншот от чат със съпорта, но разбира се, едно си баба знае, едно си бае.

# 144
Добре де, на сайта пише различно на различните места. Мен ако питате, купете куфар с размер като за ръчен, за да го ползвате и за ръчен друг път. 10 кг не изискват огромен куфар и без друго.

# 145
  • на малък остров в океана
Право е момичето. Разликата идва от това, че ако чекираш 10кг куфар можеш да сложиш течности в него.

Точно така е, и преди сме писали. И аз съм питала преди година две, и тук сме го обсъждали. Чекин куфарът е със същите размери като куфарът, който взимате с вас на самолета.

# 146
  • Beyond the stars
И това какво доказва? Брадли цитира правилата им, аз показах скрийншот от чат със съпорта, но разбира се, едно си баба знае, едно си бае.

Бради цитира част от правилата. В сайтът втори размер не е посочен никъде, освен в Общите условия на Malta Air.
Аз признавам, че 10кг винаги вземам като кабинен, за да не губя време. Но наистина ли ви го измериха с ролетка на чекин ?

# 147
  • СОФИЯ
Пътувала съм с куфар в куфар празни, от значение са килограмите. После след шопинг преценявам кой какъв да платя. Това само при нискобюджетките.

# 148
Не, не го мериха на чек-ин, защото беше в малък куфар. И предпочитам да съм с малък куфар, отколкото на чек ин да решат да спазват правилата и да трябва да доплащам. Освен това резервацията беше за 20+20+10 кг чекиран багаж, та компромисът им беше донякъде разбираем. Съмнявам се да са толкова ларж ако в резервацията е само един куфар 10 кг., особено ако това е поредният пътник, който пътува с 10 кг чекиран багаж, но е с голям куфар или сак. Но който иска да рискува - негово право. Само не е редно да се твърдят с апломб неверни неща, които да заблудят някой по-доверчив.

# 149
  • Milano
Тоест с Малта е едно, с Buzz друго, с Раян трето?🤣 И става мазало.🤦‍♂️

Общи условия

Активация на акаунт