наистина колко бързо отмина една година.Няма да забравя никога желанието с което решихме да имаме бебе и втори,трети месец поред идваше цикъла и рев във банята и два дена преди Великден теста показа две чертички.. исках да изкрещя на целия свят - Бях най-щастливата жена.
При нас също в първите дни таткото го беше страх да не нарани бебето,но сега вече нямам проблеми.Е не може да го кърми и памперсите нещо му се опъват,но в къпането ,преспиване,успокояването и игрите е първа ракета.
Когато ме болеше гърлото и ми беше зачервено само инхалатора БИОПАРОКС ми помага-той е за бременни и кърмачки.
Майче,новото предложение ти е супер

Има и други майчета,където липсват и нищо не знаем за тях.Но пък из другите форуми и темички има още спотайващи се декемврийки.
Днес пак няма да има разходка за Лорка и много ме е яд,милата тук нещо не може да се наспи пълноценно.А от вчера сънува нещо и само скимти милото ми коте,като надникна над легълцето й,или тегли някоя усмивка или спинка.
А и още нещо - има ли грацилни бебоци като нас?Идеята ми е че,ние сме на памперс 2ка,но вече ни е малка,а 3-ката ни е дълбока и голяма и пропуска.Искам да сменя памперсите,но незнам с какви,моля за съвет и предложения
Честито на всички рожденици

Хайде стига съм досаждала,
Даже необикновено много крещим и се смеем
Дано скоро да са отново бременни
.
Май много му харесва и като му взимах шишето наддаваше някакъв вой.Та...........май ще си ги ядем ние пюретата 

Иначе аз ви открих чак през август, дотогава в чата на "зачатието" скитосвах. Не съм знаела колко време ще загубя тук
Пробва ли да увеличиш кърмата?
а после да почерпя че днес бяхме кумуве.
Беше само подпис де, евентуално по-нататък ще има сватба и т.н. с църковен брак. Ама беше много весело, със Соня ходихме защото няма на кой да я оставим, та понеже се размрънка в чантата и я гушнах и ги оженихме така с бебка начело
И понеже младоженците имат бебе на 7 месеца, та и той беше там и тези в обредния дом много ни се радваха и голям смях и веселба падна. Ще кача снимки да ни видите като ми ги дадат. 

,както винаги си страхотна! И да отиваш на лекър.