"Папкай ДЕКЕМВРИЙЧЕ сладко, радвай маминка и татко!"

• 14 739
  • 277
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте момичета,
наистина колко бързо отмина една година.Няма да забравя никога желанието с което решихме да имаме бебе и втори,трети месец поред идваше цикъла и рев във банята и два дена преди Великден теста показа две чертички.. исках да изкрещя на целия свят - Бях най-щастливата жена.
При нас също в първите дни таткото го беше страх да не нарани бебето,но сега вече нямам проблеми.Е не може да го кърми и памперсите нещо му се опъват,но в къпането ,преспиване,успокояването и игрите е първа ракета.

Когато ме болеше гърлото и ми беше зачервено само инхалатора БИОПАРОКС ми помага-той е за бременни и кърмачки.

Майче,новото предложение ти е супер Hug

Има и други майчета,където липсват и нищо не знаем за тях.Но пък из другите форуми и темички има още спотайващи се декемврийки.

Днес пак няма да има разходка за Лорка и много ме е яд,милата тук нещо не може да се наспи пълноценно.А от вчера сънува нещо и само скимти милото ми коте,като надникна над легълцето й,или тегли някоя усмивка или спинка.

А и още нещо - има ли грацилни бебоци като нас?Идеята ми е че,ние сме на памперс 2ка,но вече ни е малка,а 3-ката ни е дълбока и голяма и пропуска.Искам да сменя памперсите,но незнам с какви,моля за съвет и предложения

Честито на всички рожденици  newsm59

Хайде стига съм досаждала,

# 46
А и още нещо - има ли грацилни бебоци като нас?Идеята ми е че,ние сме на памперс 2ка,но вече ни е малка,а 3-ката ни е дълбока и голяма и пропуска.Искам да сменя памперсите,но незнам с какви,моля за съвет и предложения
аз минах през памперс,либеро и какво ли още нега сега сме с хъджис и съм доволна

# 47
Вчера ни биха Пентаксима - за сега няма реакция  Praynig Даже необикновено много крещим и се смеем  Hug
И на мен ми е много мъчно за Лено и Емски  Cry Дано скоро да са отново бременни  Praynig

# 48
Запис Grinning.
Майче, последното предложение е най- добро Hug.
Аз съм пред дилема- с какво да дохранвам- пюрета или адаптирано- беба е само 4.880 Cry-дайте съвет, моля. Много съм алергична и ме е страх и от двете

# 49
Привет на всички-малки и големи Hug Hug
Ние днес папкахме пюре (ябълково),ама го бях разбила с АМ.За пръв път детето ми ядеше така лакомо от много време насам Thinking Май много му харесва и като му взимах шишето наддаваше някакъв вой.Та...........май ще си ги ядем ние пюретата Thinking
ЗИЗУ изчакай малко с пюретата щом  е така,има време и вие ще папкате пютренца Heart Eyes
Отиваме да се храним после пак ще дойдем да видим какво става тук.Че гледам някаква носталгия ви е подхванала Wink

# 50
  • София-Велинград
Мами,извиняваите ,че не ви пиша за бебока,но имам нужда да споделя с вас,моето семейстжо.Мами има друга жена и разполагам с факти.Обадих му се по тел. и му казах.Не мога да жижея ж лъжа.отивам да нахраня бебка и идвам при вас.Простете ми!!!!

# 51
Здравейте и от мен в новата тема!
С уважение към труда на авторките - аз викам да я изписваме тая тема, че да направим място на Великденска Wink
За колажа - всички идеи са хубави, каквото и да направите, все ще е хубаво и ако има недоволен - той ще направи по-хубаво, ако може  Mr. Green
verolina защо не пробваш първо с чайчета, мед и лимони. Иначе, както е писала ina-ink и аз съм много доволна от Bioparox-спрей за гърло и нос. Локален антибиотик е, но може при бременност и кърмене, макар че по принцип съм против антибиотиците.
pontes, благодаря !  bowuu
shrew, и аз скоро търсих най-първата тема, но уви... Исках да видя кои са пионерките в декемврийските теми, но то горе-долу ми е ясно Simple Smile Иначе аз ви открих чак през август, дотогава в чата на "зачатието" скитосвах. Не съм знаела колко време ще загубя тук  Mr. Green, но и колко много неща ще науча, разбира се и какви готини мами ще срещна виртуално и на живо  Heart Eyes.
moonlady, я кажи кой ви е стилиста, страшна фризура докарвате!
zizu, според мен АМ по-добре, пюрета - по-нататък, но ти ще прецениш най-добре  Peace Пробва ли да увеличиш кърмата?
Мила slavka, никак не ти е лесно. Как да ти помогна? Опитвам се да се поставя на мястото ти и да помисля какво бих направила аз. Според мен е най-добре да седнете и да поговорите, да разбереш защо го прави, какво му липсва, комплекси ли избива, страх го е от новата му роля на баща или нещо друго? Само, моля те, заради бебока бъди спокойна, вярвай в себе си  Hug

# 52
moonlady, я кажи кой ви е стилиста, страшна фризура докарвате!
Peace
Не казваме... Flutter

slavka gergova, той как реагира като му каза, че знаеш?

# 53
оправданието, че е в депресия. разговорите помагат - право куме, та в очи. без да му ревеш, с предварително обмислени въпроси-хващай го на тясно. родителите си не занимавай, докато не си сигурна, че имаш нужда от тях, щото ако са моите, няма да питат вярно ли е или не, ами ще ме приберат и разведат за 0 бройки. говори с него на спокойствие, детето като спи, но искай конкретната истина. ако е в депресия или само е кръшнал - добре, но ако е отдавнашна история или те разиграва-решавай. хората са казали, че е по-добре ужасен край, отколкото ужас без край. желая ти кураж и успех. и още 1 медрост, ама е вярна - всяко зло за добро.

# 54
  • София-Велинград
Милички благодаря ви че ми пищете.Когато му казах ,отрече но фактите са си факти.чувствам семного сама и вие ми помагате.Гледам бабка и си мисля ,какво ще правим?повярваите ми от снощи  до днес за няколко часа ми спря и кърмата и капчица нямам.Бебка е също цял ден разтроена ,незнам дали усеща.простете ми ако има грещки ,но не съм на себе си.Имам нужда от всички вас и ви благодаря за подкрепата.така знам  че съм по-малко сама.

# 55
  • София
slavka gergova, ние сме тука, ще помагаме с каквото можем! Първо трябва да разбереш дали е само секс,или има и чувства, второто е опасно, първото не толкова.
 Не знам какво да ти кажа,за да те успокоя.  Hug

# 56
  • сто акровата гора
Здравейте момичета! Докато се наканя да пиша и вие вече нова тема сте започнали! Първо да честитя на бебчетата които днес стават на 3 месеца, smile3525 а после да почерпя че днес бяхме кумуве.party023 married Беше само подпис де, евентуално по-нататък ще има сватба и т.н. с църковен брак. Ама беше много весело, със Соня ходихме защото няма на кой да я оставим, та понеже се размрънка в чантата и я гушнах и ги оженихме така с бебка начело  hahaha  И понеже младоженците имат бебе на 7 месеца, та и той беше там и тези в обредния дом много ни се радваха и  голям смях и веселба падна. Ще кача снимки да ни видите като ми ги дадат.  Party
За колажа - гласувах за мики маус, но и новите предложения на Майчето ми харесват, така че както го направите, но наистина е по-добре да има имената на бебетата и мамите и да махнем списъка в началото.
Мила slavka прегръщам те силно и се надявам нещата да се оправят, колкото и тежко да ти е сега. Не знам какво да ти кажа, в такава ситуация човек е много уязвим и объркан, гледай да сте добре с бебо, мъже много...кураж и споделяй с нас, поне да ти олеква.  Hug
Ние в събота сме на консултация и вече нямам търпение да видя колко е пораснала Соня. А и Пентаксима  ще ни слагат, втората, да видим как ще е, от първата нямаше реакция. To може ли втората да е кофти ако при първата всичко е било наред  newsm78
Айде стига съм ви досаждала, прегръдки на всички и да не  боледувате повече ей!  Heart Eyes

# 57
slavka запази спокойствие и хладнокръвие и поговорете сериозно и без сцени, знам, че ще е трудно. Това, че не признава донякъде е добър знак. Означава, че не е сериозно това с другата и че не иска да те нарани.
Ти се изясни с него и както е казала iv4ok виж дали е един път или е отдавнашна история.

soseress може, 2 мами се оплакаха, че при първата нямало реакция при втората рев цял ден. При нас и при втората реакция - ньет!  Grinning

# 58
  • Русе
 Hug Здравейте и благодаря за вчерашните поздрави към Бойко! Да почерпя   party023  cook newsm38 Tada Misc Baby Bottle
Майче предложенията са страхотни аз съм за кламера с мики и последното. Peace
Славка много неприятна работа . Как се е държал преди това?А когато си била бременна? Защото аз имам едно познато семейство с подобен проблем ,но при тях нещата са от по ранен етап.

Бойко също много обича да се обяснява.Казва:дай;ля;агу;ма;ок;и разни други които не могат да се напишат.Обаче се хили гледа ме в очите и ми говори.
За прането.Аз също перях до скоро с Сано и обработвам нааканото с Вениш,но сега взех Ариел и само омекотителя ще ми е бебешки ,взех на Чико да го  пробвам.Обачееее Вениша е страхотен препарат!Супер изпира петната!
Ники това е за теб   bouquet ,както винаги си страхотна! И да отиваш на лекър.
 Аз имам страхотни проблеми с хемороидите. няма оправия.Пробвах всякакви неща.Нестава и нестава.Вмомента (отскоро) съм на билколеченире пък да видим newsm78 дано се оправя ,че вече не се търпи.То така боли ,че и секс не ми се прави.Мъжо взе да ме гледа на чомпи.Ужас!

# 59
  • София-Велинград
mam21 държеше се добре с мен през цялата бременост.Това съм сигурна ,че е започнало от около месец.Оттогава имам тези съмнения а пъзела постепенно си идваше на мястото.Но вчера просто той подцени ума ми и женската ми интуиция.Отиде да и пище смс в банята по-късни и писа и от компа,но не се усети че аз мога и да ги прочета.Вярно е ,че може би не постапи честно като отворих и прочето неговият линк,но ми трябваще соказателство и го получих.Дано не ме обвините!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт