Раздяла

• 3 268
  • 44
  •   2
Отговори
# 30
Лавила,
съболезнования за бебето.

По темата и аз като другите:
1. Пали свещи, че си се отървала от този боклук;
2. Изхвърляш останалите му боклуци, сменяш патрона;
3. Триеш и блокираш навсякъде;
4. Напиваш се с приятелки - един вид панахида за отишлата си любов.
5. Ревеш, пищиш, виеш, страдаш - неизбежно е, но минава.
6. Помисли защо си се влюбила в този болкук. Важно е, за да не попаднеш на същия. Търси червените флагове, които си подминала.

Един ден се събуждаш усмихната. А после намираш човек, който истински те обича.

# 31
Ако сега не сложиш точка и оставиш вратичка, ще ви върти двете, докато не видиш как предлага брак на девойката и тя надува корема. А тогава е твърде вероятно при теб да са минали годинките и да си изтървала бая влакове. Не знам на колко си сега и дали можеш да си позволиш лукса да си пилееш времето. С риск да съм груба, но го казвам с най-добри чувства.
Сложих точката и поставих ясни граници, че вратата е не само затворена, но и заключена.
На 27 години съм и осъзнавам, че няма как да си губя времето, чакайки нещо, което само е решило да си тръгне веднъж.
Имаш много време пред себе си за всичко. И за нова любов и за семейство и за потомството и да бъдеш  доволна и щастлива. Хубавото тепърва предстои.
Тази  неуспешна връзка ще ти е за малък житейски урок. Да знаеш , че има и такива неща и такива хора. Нищо чак толкова не се е случило. Горе главата и напред. Желая ти успех!🩷

# 32
Толкова хубави и полезни съвети вече са дадени, че едва ли има какво да се допише. Аз само ще ти пожелая щастие, отървала си се от един огромен отпадък, който е срам за човечеството. Бих ти казала да направиш парти по случая и да го отпразнуваш, но знам, че сега не ти е до това.
Такива травми , такова предателство са един безценен урок в живота. Научи го този урок. Започни да се обичаш и уважаваш сама, за да не изпадаш повече в такива ситуации.
Мъжете могат да са големи свине. И те почти никога не напускат връзката с болката, която една жена изпитва.
За това обичай се и работи върху самочувствието си, самоуважението си, даже бъди малко егоист - мисли първо за себе си.
Някъде има правилен човек за теб и той сигурно сега те търси, но във вярното време и на точното място ще те намери. И тогава ще си истински щастлива, даже ще се смееш на сегашните си преживявания. Вярвам, повярвай и ти!

# 33
Върха на наглостта е това.
Не стига че изневерил, но идва да взима пари от нея.
И тя му дава.
Приказката за баницата я знаем, нали...

# 34
Как да постъпиш ли? Верно ли питаш...
 Два изхода виждам:

1. Блок, чао, парти с приятелки по повод, че си се утървала без щети и що годе бързо.
2. Продължаваш да бачкаш яко, за да може да му даваш кинти, да си харчи с другата, и тайно чакаш да и се насити, че да се върне да ти чисти снега от колата...

Избора е твой.

# 35
Знам, че се питаш защо се е случило това. Защото, моето момиче, той иска да е само хубаво. Да е весело, да е лесно, нещата да се нареждат и когато има проблеми клеква или бяга. Нали знаеш как по време на брака казват "Да се заедно в добро и ЛОШО?" А лошо има в живота! И макар и болезнен ранен аборт ти е отворил очите, че е можело да се събереш с човек, който не става за дълъг път.
Дай боже да си здрава, децата ви да са здрави и лесно да растат без проблеми - но при най-малкитя проблем този човек щеше да те оставя ти да носиш цялата тежест!
Дали това е любов с тези приказки как ще съжалява - не това е скапан егоизъм. Иска хем ти да не му се сърдиш, хем да си изживее тръпката с другото момиче. Айде няма нужда!
Предал те е! Отказал се е от теб! Ами прав му път - връщане няма и не бива да има! Предателите се разстрелват!

А ти! Ти сега се ранена. Грижи се за себе си. Прави хубави неща, потърси близки хора и приятели да те подрепят. Излизай, пътувай, учи нови и нови неща. Дай храна на душата и тялото си. Излизай с момчета - няма да е лесно, да приемеш някой, но излизай. И повярвай времето лекува. Един ден, когато болката отмине ще се обърнеш и ще кажеш "Леле как на косъм съм се оттървала от един слаб мухльо"

# 36
Даже господ не е съгласен с тези взаимоотношения, вие настоявате, любовница търпите, пари давате… Не знам как не възприемате като знак това, което се е случило с детето ви. Приключвайте всичко, защото такъв чак егоизъм ще ви приключи вас, ако не се осъзнаете и продължите някак с този мъж. Той не става за семейство. Влияят ви хубавите спомени с него, най-вероятно още го обичате много, но трябва и той да ви обича.

# 37
Знам, че се питаш защо се е случило това. Защото, моето момиче, той иска да е само хубаво. Да е весело, да е лесно, нещата да се нареждат и когато има проблеми клеква или бяга. Нали знаеш как по време на брака казват "Да се заедно в добро и ЛОШО?" А лошо има в живота! И макар и болезнен ранен аборт ти е отворил очите, че е можело да се събереш с човек, който не става за дълъг път.
Дай боже да си здрава, децата ви да са здрави и лесно да растат без проблеми - но при най-малкитя проблем този човек щеше да те оставя ти да носиш цялата тежест!
Дали това е любов с тези приказки как ще съжалява - не това е скапан егоизъм. Иска хем ти да не му се сърдиш, хем да си изживее тръпката с другото момиче. Айде няма нужда!
Предал те е! Отказал се е от теб! Ами прав му път - връщане няма и не бива да има! Предателите се разстрелват!

А ти! Ти сега се ранена. Грижи се за себе си. Прави хубави неща, потърси близки хора и приятели да те подрепят. Излизай, пътувай, учи нови и нови неща. Дай храна на душата и тялото си. Излизай с момчета - няма да е лесно, да приемеш някой, но излизай. И повярвай времето лекува. Един ден, когато болката отмине ще се обърнеш и ще кажеш "Леле как на косъм съм се оттървала от един слаб мухльо"
Благодаря за милите думи от все сърце! Осъзнавам всички неща, които повечето тук изразиха като мнение. Аз самата си ги повтарям непрекъснато, но има моменти, в които си задавам въпроси. Още повече се наранявам сама, питайки се защо, с какво го заслужих, какво не дадох, с какво съм по-малко. Така попадам в една центрофуга и наистина боли. В същото време се старая да продължа и да правя всички тези изброени стъпки към продължаването.

# 38

Скрит текст:
Благодаря за милите думи от все сърце! Осъзнавам всички неща, които повечето тук изразиха като мнение. Аз самата си ги повтарям непрекъснато, но има моменти, в които си задавам въпроси. Още повече се наранявам сама, питайки се защо,
с какво го заслужих, какво не дадох, с какво съм по-малко.
Скрит текст:
Така попадам в една центрофуга и наистина боли. В същото време се старая да продължа и да правя всички тези изброени стъпки към продължаването.
Заслужи го, защото ти го позволи. Ти позволи някой да се изгаври с теб. Трябва да приемеш, че отговорност носиш и ти.
Трябва да знаеш кога да даваш, на кой да даваш, да можеш да преценяваш, да слагаш граници и ей такива неща.

# 39
Не знам какво точно човек прави, за да се "изгаврят" с него, но когато обичам обичам от все сърце. Нямам задни вратички за спасение, нямам буфери или нещо, с което се пазя - просто обичам и се раздавам. И не бих обичала по никакъв друг начин, въпреки, че съм била ранявана. За това и не разбирам какво точно смятате, че е виновна авторката!
За мен не е! Обичала е - грижила се е, дала е най-доброто от себе си. Ама не е попаднала на правилния човек - вероятно е романтичен и ... влюбчив. Слаби ангели дето му викат! Като му се усмихне хубаво момиче и забравя, че е обвързан.

Нищо, авторке не си направила грешно! В тоя живот като се обича - се обича! Ей това никога не се прави полвинчато или някак, както другите ти казват, че се прави. Разбери - той не знае какво иска - днес дете създава с теб, утре с друга да пробва връзка! Нещата дори към някаква менталност отиват. Като един човек не става за дългосрочни отношения - не става! Защо пък ти да си го заслужила или да си недостатъчна. Точно ТИ даже късмет си имала, че не си с едно или две малки дечица и той да се врътне, че вече не му се играе на семейство. Силни и грижовни ангели имаш!

# 40
Ами няма как да изневерява и после да се връща за парички и тя да му дава, че и да се надява едва ли не той да се върне при него.
Ако прочетете внимателно първия и пост ще забележите колко гнусен и манипулиращ е тоя тип и колко наивна е авторката. Наивността не е хубаво качество, ще ме прощавате.
С приказките как уж реве с крокодилски сълзи и как уж и вика, че я обича, тя му вярва, това му е начина да си гарантира връщане като се насити на другата или не им се получи.
Значи ако някой те обича, ще остане при теб и няма да се занимава с други жени.
Другото е простотия на квадрат.

Не пари, а шут в гъза.
На приказките как я обичал пък шамар заслужава и адио рио.
Още в началото като е признал, че има друга е трябвало да го шутира.
А тя толерантна го играе, разбираща, добричка, че и финансово го спонсорира, да има с какво да почерпи новата приятелка.
Той се гаври с нея, те го позволява и се гаври със самата себе си.

# 41
Да, всички сме грешили, защото сме обичали и особено като ни се кълнат, че ни обичат.
Нали всеки така се учи в живота?

# 42
Не, баш така не се учи.

# 43
Вероятно ще мина леко в сферата на фантастиката, но за мен е житейски неиздържано мъж с финансови проблеми да напуска издържащата го приятелка, за да дири евентуална нова все още неслучила се любов. Спекулирам, но по-вероятно за мен е в корена на всичко да стоят финансовите проблеми - примерно заради хазарт, в резултат на което да е направил някоя глупост и да е загубил работата си. И понеже парите от една жена не стигат, да е намерил втора с намерение доколкото може да отскубне и от нея. Има и такива хора.

А може и просто да си е най-обикновен мухльо. При всички положения, Овреме си се отървала.

# 44
Вятър и мъгла, теоритично - новата мома може да е по-богата.
Или вече да предната мома да му е платила дълговете и да почне на чисто нова любов. Това са само спекулации. Има хиляди варианти.

Общи условия

Активация на акаунт