Раздяла

• 5 063
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Аз не разбирам жените които дават пари на мъж…

# 46
Може би смятат, че с нищо друго не могат да го зарадват.

# 47
И защо да не дадеш, ако човека се нуждае  в момента, или няма възможност за нещо, а го искате и двамата? Аз пък не разбирам жените, които за всичко чакат мъжете.
Сега, в конкретния случай ,пари тоя не заслужава и е глупаво да даваш, но в нормални отношения, защо не.

# 48
Пари мога да дам само на мъжа си, и то ако е за нещо важно и не е постоянно. Иначе - не, мъжът трябва да се оправя сам.

# 49
  • Out of the Mix

Само на прима виста.

Когато дойде моментът да имаш сериозна връзка, да живеете самостоятелно, всичко да зависи само от вас, да бюджетирате, мечтаете, ела ще коментираме пак. Wink

По принцип всеки трябва да може да се оправя сам, изучил, работещ.

# 50
Влюбени са и както виждате и пари дават и унижения търпят…

# 51
Благодаря за милите думи от все сърце! Осъзнавам всички неща, които повечето тук изразиха като мнение. Аз самата си ги повтарям непрекъснато, но има моменти, в които си задавам въпроси. Още повече се наранявам сама, питайки се защо, с какво го заслужих, какво не дадох, с какво съм по-малко. Така попадам в една центрофуга и наистина боли. В същото време се старая да продължа и да правя всички тези изброени стъпки към продължаването.
Лавила, тотално погрешен ти е подходът - да търсиш вина в себе си.
Не сте си паснали, той не е бил за теб, ти не си била за него. Толкова е просто. Нали затова казват, не можеш да опознаеш някого, докато не изядеш торба сол с него. Ето, мислили сте, че сте влюбени, опитали сте - не се е получило и сте се разотишли по живо, по здраво.
В случая има засегнато его - твоето его, добре е да си дадеш сметка, че е така. Това е причина да си задаваш въпроси. Но всъщност ТОЙ се е огънал, ТОЙ е започнал да търси нова любов, ТОЙ не е бил искрен с теб. Причината не е в теб, в него е. Ако бяхте останали заедно, пак щеше да те подведе. Така че ти само печелиш от раздялата. Дюшеш го наречи, късмет от лотарията, шестица от тотото - небесата са се отворили и са те отървали от дълги години в лъжи, измени и мъка с един несигурен и неспособен партньор.
Премисли пак и виж колко добре е за теб да започнеш начисто и каква голяма грешка щеше да направиш.

Прав му път, да е жив и здрав, а ти си отваряш новата страница, блокираш този мизерник отвсякъде и другият път дано късметът бъде с теб.

# 52
Пари мога да дам само на мъжа си, и то ако е за нещо важно и не е постоянно. Иначе - не, мъжът трябва да се оправя сам.
Точно.
Един мъж трябва да може да се оправя сам.
Що за мъж ще е ако жена ще му решава проблемите и му дава пари.

Общи условия

Активация на акаунт