Паническо разстройство - 65

• 27 266
  • 974
  •   1
Отговори
# 285
Докторът какво казва, Еvi?
И аз съм от Враца, ако желаеш ми пиши.
(по-добре си скривай ЕГН-то, когато споделяш резултати) Simple Smile

Аз съм стигала до 2 таблетки Клонарекс от 0,5мг. Не помня да ме е успивал много.

# 286
Лирена здравей. Сина ми е с неповлияваща се тежка депресия. Пил е почти всичко вече и няма подобрение никакво. Понеже сега се мъчи трети месец с Анафранил  и е вече на доза 175мг. , би би споделила колко висока доза си пила и кога се повлия...
Incantrix, пиех 3×2 табл.от 25 мг, т.е. общо 150 мг. Към него имах включен Ривотрил.
Бързо се повлиях.
Дозата ми беше покачвана доста бързо( бях в болница). Може би за 10 дни стигнах до 150 мг.
Консултирайте се с лекар за Ламиктал. Той е за епилепсия и БАР, но  някои лекари го изписват точно при резистентна депресия. Аз лично се повлиях много добре с Велаксин и Ламиктал и 15 г.бях в ремисия.
Но, както писах по- горе, на своя глава спрях ламиктала.

# 287
  • Washington,USA
Появявам се аз с моето безсъние. Не знам какво да правя за този проблем. Ходих на психиатър два пъти (един и същ) изписа ми Тритико. Еми... Не виждам много полза. От месец вече не функционирам като хората не знам какво да правя.
Седатон, Седатиф не работят...

Почвам да си мисля, че просто ще умра скоро.

# 288
Няма да умреш, трябва да стабилизираш съня. Пробвай с хедонин, но се консултирай с лекар, не на собствена глава.

# 289
Появявам се аз с моето безсъние. Не знам какво да правя за този проблем. Ходих на психиатър два пъти (един и същ) изписа ми Тритико. Еми... Не виждам много полза. От месец вече не функционирам като хората не знам какво да правя.
Седатон, Седатиф не работят...

Почвам да си мисля, че просто ще умра скоро.
Сина ми е 5 години така. Още не умрял, слава на Бог, обаче наистина е много тежко. И на него тритико не му подейства. Има какво да се изпише - Ремирта, Хедонин, Зопиклон, Геродорм, Хлорпротиксен. Ако е нужно бензодиазепин. Може да ти изпишат комбинация.

# 290
Аз така бях изпила цялата аптечна мрежа сънотворни, и в психиатрията с какво ли не опитваха - нямаше спане повече от 2-3 часа.
Накрая ме оправиха с едни гръцки лекарства - Нозинан. Три месеца по схема, и сънят ми се стабилизира. Имайте предвид, че от безсъние бях развила частична психоза. Никак не е за подценяване този фактор.

# 291
Здравейте! Някоя от вас, която пие Конкор или друг бета блокер, коригирала ли си е сама дозата и имало ли е нежелани ефекти? От януари го пия всяка сутрин по 2,5 мг заради стрес и паник атаки и нямам странични реакции, но от известно време пулсът ми стана много бавен в покой пада до 55 удара в минута, което за мен е малко. Мисля дали да не започна да чупя таблетката наполовина и да пия по 1,25 мг? Според кардиолога имам здраво сърце и нямам подлежащо сърдечно заболяване, но все пак се притеснявам.

# 292
Аз не бих го намаляла на собствена глава. Пия по една таблетка всяка сутрин, и се е случвало да забравя някой ден - цял ден не знам къде се намирам. Бих направила консултация с кардиолог задължително.

# 293
Ами и аз така мисля, но часовете са със записване и се чака по една-две седмици, а с този бавен пулс ми е едно такова замаяно и отпаднало, особено в жегите.

# 294
Здравейте .Trittico 150 помага ли при натрапливи мисли и ГТР
Пия от четири дена,обаче голямо напрежение цял ден

# 295
Ами и аз така мисля, но часовете са със записване и се чака по една-две седмици, а с този бавен пулс ми е едно такова замаяно и отпаднало, особено в жегите.

Може да запишете мисля, че има и онлайн консултации с лекари. Halee мисля, че се казваше платформата, там има повече часове. Ако не държите разбира се на точно този доктор.

За тритико не знам, аз съм го пила много за кратко, уж за сън, но не ми помогна на мен.

# 296

Може да запишете мисля, че има и онлайн консултации с лекари. Halee мисля, че се казваше платформата, там има повече часове. Ако не държите разбира се на точно този доктор.

За тритико не знам, аз съм го пила много за кратко, уж за сън, но не ми помогна на мен.
Какъв е смисълът от онлайн консултация в случая - нито може да ме прегледа, нито да направи ЕКГ или ехография .. как да знам дали преценява правилно състоянието ми? Не говорим за разговор с психолог, все пак.

# 297
  • Швейцария
Не.

# 298
ами такова ми е изписано .🤷
Не.

# 299
Маргарита, нали казахте, че нямате заболяване и сте със здраво сърце,защо пак да Ви преглежда? Блокера е само заради паник атаките.Аз съм го спирала рязко бета блокера без странични ефекти.Под рязко визирам от днес за утре.Пиех бета-блокада 50мг. на 45 килограма човек.Няма какво да стане според мен.Ако се страхувате, че като го спрете ще получите паник атака самия страх ще доведе до такава.

Общи условия

Активация на акаунт