Паническо разстройство - 65

• 24 470
  • 946
  •   2
Отговори
# 75
Отдавна се каня да попитам, но все не знаех как точно да го формулирам, така че ще карам направо. Случва ли ви се понякога, в дъждовни или мрачни дни, особено с повече жега и задух, да се чувствате потиснати, сякаш симптомите ви тогава се проявяват по-интензивно? Може да прозвучи откачено, но именно в такива дни имам чувството, че ми е мътна главата и ми се замайва повече. Дали има нещо общо с атмосферното налягане, магнитни бури...Определено ми е тежко на главата тогава.

# 76
Да, от атмосферното налягане е. При мен е същото. Наименованието е - метео хора.

# 77
Някой друг забелязва ли влошаване през лятото? Тези жеги ще ме довършат.Пада ми кръвното от жегата,сърцебиене и прималяване, от там всички останали екстри.

# 78
Смятам, че всички сме така. Аз проблеми отдавна нямам, но е факт, че в жегите не ми е особено добре. Жегите са голям тригър на подобни състояния.

# 79
От както почнаха жегите,депресията ми се развихри с пълна сила.От нея и тревожноста ми се обостри ,направо купон на макс

# 80
И при мен има нещо подобно. С идването на лятото започна сърцебиенето. От месеци не ми се беше случвало. Точно тези дни си мислех дали е нормално това, обикновено казват, че есента и зимата са по-кофти, а при мен обратното, но явно не съм само аз и си има обяснение някакво.

# 81
А аз обратно на логиката дойде ли това време почвам да вдигам кръвното, сърцебиене и адски потене. Всички е то не е жега има ветрец, а на мен главата ми вода.

# 82
И аз съм все изпотена но ми е от жегата и килограми нищо общо се тревоги.

# 83
Здравейте! За паническо разстройство,тревожно и проблеми със съня ми е изписано следното лечение;
1.Есобел
2.Флуанксол сутрин 1/2 и следобед 1/2
3.Вечер само при нужда клонарекс (таблетка от 2мг),която е разделена на 6 - т.е мога да приемам една шестинка.Това ми се струва малко,какво мислите? По колко приемате Вие? Много съм слаба,може би заради това дозата е ниска (45кг).

# 84
Доверете се на лекаря си.

# 85
Здравейте! За паническо разстройство,тревожно и проблеми със съня ми е изписано следното лечение;
1.Есобел
3.Вечер само при нужда клонарекс (таблетка от 2мг),която е разделена на 6 - т.е мога да приемам една шестинка.Това ми се струва малко,какво мислите? По колко приемате Вие? Много съм слаба,може би заради това дозата е ниска (45кг).
Същата терапия имах и аз без клонарекса.Като флуанксола трябваше да го увелича постепенно на 1 таблетка сутрин и 1 н.следобед.Аз обаче на своя глава те го увеличих,че на мен ми се струваше пък много.Преди години клонарекс пиех по схема ,но не чак на 1/6 ,а на 1/4 .Иначе и аз съм от слабите 47 кг съм.
Като цяло мене тези лекарства ме закрепят ,но като ги спра след време се връщат нещата за жалост

# 86
Благодаря на отговорилите.Имам доверие на лекаря, снощи пих 1/6 от клонарекса. т.к предната нощ не бях спала и не усетих разлика.

# 87
1.Есобел
Здравейте, аз съм била на същата схема с тази разлика, че вместо есобел пия золофт. Флуанксола ми е казвала псито, че не се дели, защото е много малка таблетка, но ако успявате не виждам проблем.
Клонарекс делях 0,5мг на 1/4-1/4-1/2вечер, което си е по-малко от вашата доза и много добре си ме успокояваше и спях.
Доверете се, успех!

# 88
Благодаря Ви! Снощи изпих 1/6 и не съм усетила кой знае каква разлика ама да не слагам каруцата пред коня. Simple Smile
Някой има ли обсесии свързани с постоянното мерене на пулса? Туй чудо с лекарства ще се повлияе ли?

# 89
Имах, да.
Повлия се, не си меря пулса много отдавна, нито кръвно, нито нищо. Като се успокои мозъкът, ще спрете да мерите всичко, и ще си заживеете нормално.

Общи условия

Активация на акаунт