Паническо разстройство - 65

• 24 231
  • 943
  •   2
Отговори
# 165
Виждам, че има Ксанакс от 0.5 и моят - 0.25. Като казвате половинка, от кой имате предвид? Аз днес с половинка от 0.25 все едно бях с Валидолче - леко ме успокои и изобщо не ми се доспа. И сега не ми се спи и си взех мелатонина, който си пия.

# 166
Аз днес имах 1 час спокойствие (6 ден от АД) и после вълната ме заля и даже си ме отнесе.А трябва и доза да вдигам...😵💫

# 167
Kamille252, по мое мнение, ти постигна много добри резултати
 по време на последния прием на АД, но много бързо след това пришпори да ги спреш. Трябваше ти още време според мен, въпреки, че се чувтваше много добре

# 168
Така е,ranimi. И сега не съм много зле,определено вече знам как да работя със себе си,но най-малкият симптом мислено ме връща към тунела, в който бях дълго време. Ще видим докъде ще я докарам, засега държа фронта. Гледам,че до обяд ми е по-тегаво после нещата се нормализират сякаш.

# 169
И аз още тогава изказах мнение, че ми се струва кратко лечението.

И ксанакса и клонарекса съм пила месеци но в минимални количества. После спиране по схема. Към ксанакса може да се пристрасти човек.

# 170
Аз лежах в клиника, за да спра ксанакс. Но към клонарекс също се развива зависимост. Цялостно към бензодиазепини се развива зависимост, ако се прекали. Ако се спазват указанията всичко ще бъде наред. Но на мен понеже не ми се живееше, взимах ксанакс, като бонбони, докато не стигнах до 9 таблетки от по 1 мг на ден. Как не съм умряла, честно - не знам. Не правете като мен!

# 171
Дръж здраво фронта Kamille, реконструирай мисълта и не и се давай! Вичко е само в нашите объркани глави! GrinningWink

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 23:12 от ranimi

# 172
Ох,раними предстои ми изпит по Психопатология в събота. С толкова видове разстройства се запознах,че направо се уплаших и си викам дръж се здраво да не стигаш до такова патология. Да ми стискате палци ей! 💜

# 173
Аз лежах в клиника, за да спра ксанакс. Но към клонарекс също се развива зависимост. Цялостно към бензодиазепини се развива зависимост, ако се прекали. Ако се спазват указанията всичко ще бъде наред. Но на мен понеже не ми се живееше, взимах ксанакс, като бонбони, докато не стигнах до 9 таблетки от по 1 мг на ден. Как не съм умряла, честно - не знам. Не правете като мен!
много се радвам, че сподели, защото като се каже, че има опастност от пристрастяване, трябва да се уточни и количеството.

# 174
Съгласна съм. Но далеч не съм започнала с 9 таблетки. Започнала съм с половинка от 0.5. Тънка е границата, особено при някои хора. Така, че е абсолютно задължително да се спазва препоръката и схемата. Но при мен пак казвам, нещата бяха много, много сложни.

# 175
  • Washington,USA
Последни два въпроса от мен да не досаждам много.

Ходенето на психолог помогна ли Ви?
ПА афектират ли паметта Ви?

Всеки с опит нека да отговори.

# 176
И на двата въпроса - да.

# 177
  • Washington,USA
И на двата въпроса - да.

Колко често ходиш?

# 178
Вече не ходя. Ходех веднъж седмично, в продължение на 6 месеца.

# 179
1, да но не и за ПА
2, да

Общи условия

Активация на акаунт