Паническо разстройство - 65

• 27 341
  • 974
  •   1
Отговори
# 540
Преди ми беше изписан Анафранил, от който получих подуване на устните и ми го смениха с Феварин, уж да помогне след спиране на бензодиазепин, е толкова зле никога не съм се чувствала, даже и не ми се яде, само в леглото, пълен ужас.

# 541
При първото стартиране на Ад и аз бях така. Ужасна умора, стена, спях само.
Отмина след около месец.

# 542
При първото стартиране на Ад и аз бях така. Ужасна умора, стена, спях само.
Отмина след около месец.
Джанъм, не съм очаквала,че ще съм чак толкова зле, а в понеделник трябва да съм на работа. Сега пък пулса ми падна на 50 и се чудя дали тази вечер да пия АД, за да видя дали утре ще има разлика?

# 543
Да не ти е ниско кръвното? Какъв ти е нормалния пулс? Аз в началото се подсилвах с електролити..нямах апетит, беше ми лошо 24/7, имах сърцебиене, главоболие, екстрасистоли.. по една филийка на ден хапвах.Нормално е в началото.

# 544
Чудя се защо продължаваш да упорстваш с експериментите с лекарства,при условие,че тревожността ти е в следствие на настъпването на менопауза и разбърканите хормони.Незнам какви изследвания си пускала,но е редно да помислиш в тази посока вместо да сменяш постоянно лекарства.

# 545
Да не ти е ниско кръвното? Какъв ти е нормалния пулс? Аз в началото се подсилвах с електролити..нямах апетит, беше ми лошо 24/7, имах сърцебиене, главоболие, екстрасистоли.. по една филийка на ден хапвах.Нормално е в началото.
Кръвното ми е 120/75, пулса обикновено ми е 60-65. Чела съм, че в началото на прием на АД има дискомфорт, но чак толкова да не мога да стана от леглото не съм очаквала.  И се чудя как ще издържа евентуално 20 дни в това положение и същевременно да ходя на работа?

dt, изобщо не упорствам и не'искам даже да пия АД, но според психиатъра трябва, за да преодолея уж по бързо симптомите,които имам от тревожността, а те не са никак приятни. И да може и да си права за разбърканите хормони,днес имах час и за гинеколог, но така и не можах да изляза от къщи, заради състоянието в което бях. Изследвания правих всякакви преди 3 месеца, тогава бяха нормални,  но да възможно най-скоро отново ще запиша час за гинеколог.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 23:52 от bubeto80

# 546
Зарежи психиатъра,проблема ти не е в неговия ресор.Посети и ендокринолог.Не само полови хормони са свързани с настъпващите промени и тревожността в частност.В тази тема на последните страници има предложения за добри специалисти,а и като цяло полезни мнения в цялата тема."Нормални"изследвания не означава такива в оптимални граници.

# 547
Какви са тези съвети зарежи психиатъра?
Нека всички прегледи вървят паралелно.

# 548
Според мен проблема идва от теб самата, ти казваш аз НЕ искам да пия АД.Това вътрешно нежелание, отказване, неприемане води до симптоматика - без значение за лекарство ли става въпрос или за ситуация в живота.Хапчето работи за теб, има за цел да ти помогне и това ще се случи, просто трябва да стиснеш зъби.Има хора с тревожност около приемане на лекарства, и аз бях така.Това пак си е емоционално разстройство.Симптомите ще преминат, просто тялото реагира на медикамента по-остро.

# 549
Съвети всякакви.ОчевАдно е,че лечението му не дава резултат и положението става все по-зле от безкрайните експерименти.Как ще постъпи тя, ще реши сама.

# 550
Съвети всякакви.ОчевАдно е,че лечението му не дава резултат и положението става все по-зле от безкрайните експерименти.Как ще постъпи тя, ще реши сама.
направо за докладване са някои съвети

# 551
Постъпи както намериш за добре.Изказала съм мнение и съм дала друга гледна точка.Щом смяташ,че трябва да ме докладваш ,направи го.

# 552
Аз не те плаша, а ти давам друга гл.точка. В чувствителни теми трябва да се внимава за съветите и как те се поднасят.

# 553
За съжаление хапчето не е магическо.Аз се влача от юни в трагично състояние, вече сме кажи-речи септември.За протокола - едни болежки и проблеми преминаха и дойдоха други.Работя и с психотерапевт.Натрапчиви мисли всякакви, чак не ми се ще да споделям.Не смятам, че лекарството не работи.Аз не го оставям да си свърши работата, защото поведението и реакциите са ми едни и същи.Предизвикателството е голямо и всеки ден е изпитание.

# 554
Водичке, намери ли читав психолог? В кой град? (ние си писахме но нещо не помня напоследък)

Общи условия

Активация на акаунт