Накратко от вече 10 седмици съм спряла Дулодет 30 мг. Пиех го в продължение на над 3 години и половина. Беше ми предписан заради паник атаки, тревожност, но като цяло мисля, че си имах типичната следродилна депресия. Много бързо ми подейства и от пустия му страх не посмях по-рано да го спра. Като казах на психиатърката, че го пия още тя беше в шок, било много дълго време. Та много бавно и внимателно го спрях по нейна схема. Всичко чудесно, ноо много бързо започнах да изпитвам симптоми на отнемане и в един момент бяха в пъти по-силни от всяка паник атака която съм получавала преди това. Направо то какво ли не беше, световъртежи, изтръпвания, ужасни болки в главата, страшна дезориентация, чувство, че главата не ми е на мястото, болки в очите от всякаква светлина, емоционални изблици, страшни изтръпвания по цялото тяло, направо то какво ли не беше за тези 10 седмици, че някои неща съм ги забравила вече. Според изкуствения интелект това всичкото си е типичен синдром на отнемане. Да, но вече мисля че продължава много време, но изкуствения интелект продължава да ме убеждава че е защото съм ги пила много време антидепресантите , психиатърката също. Но вече ми свършват силите, знам че странно звучи, но то си е всекидневна борба, та аз бях по-добре преди антидепресантите. Според вас възможно ли е наистина да е все още синдром на отнемането и някои преминавал ли е през такова нещо и кога спира? Аз имам прозорци в които се чувствам доста по-добре и леко, но като цяло е доста трудно. Благодаря ви много, че ме изчетохте, ще съм благодарна на всякакви съвети и опит ❤️
примерно. Идеята е да се събираме от време на време и да си обсъждаме разни теми от огромната палитра на паниките и съпровождащите ги състояния. Друго си е човек да може да се събере с подобни на себе си хора, на които може спокойно да разкаже всичко, без някой да му каже "Абе нищо ти няма, я се стегни". Мисля че е добре човек да може да сподели с някого неща, които не може или не иска да сподели и с най-близките си хора.
примерно. Идеята е да се събираме от време на време и да си обсъждаме разни теми от огромната палитра на паниките и съпровождащите ги състояния. Друго си е човек да може да се събере с подобни на себе си хора, на които може спокойно да разкаже всичко, без някой да му каже "Абе нищо ти няма, я се стегни". Мисля че е добре човек да може да сподели с някого неща, които не може или не иска да сподели и с най-близките си хора.
Препоръчани теми