Паническо разстройство - 65

• 24 715
  • 950
  •   1
Отговори
# 945
Успокоява но не лекува. Ефектът е докато се приема. Идеята е да се изписва при старт на АД, за да тушира неприятните усещания.

# 946
Здравейте, какво мислите за комбинацията серопрам и флуанксол, като първото го пия сутрин, а второто привечер/вечер ?             
И дали ще ми дойде повече апетит от тях, защото напоследък хич нямам такъв ?

# 947
Ще се увеличи апетита. Пила съм за кратко време флуанксол, а серопрам вече 2 години. Качила съм 7 кг. Определено имам по - голям апетит.

quote author=Товасъмаз link=topic=1773840.msg50425878#msg50425878 date=1762419547]
Здравейте, какво мислите за комбинацията серопрам и флуанксол, като първото го пия сутрин, а второто привечер/вечер ?             
И дали ще ми дойде повече апетит от тях, защото напоследък хич нямам такъв ?
[/quote]

# 948
Благодаря за отговора.

# 949
Здравейте, момичета,
от вчера отново пия антидепресанти.
Ципралекс от 10 mg. и флуанксол от 0.5 - 3 x 1.
Чудя се дали не избързах с почването на терапията до преди 8 месеца пих серопрам поне 5 год. който накрая спря да ми действа и по схема го спрях.
Тревожноста и паник атаките си ги имах и една година преди да прекратя приема серопрам. 
Чуствам се объркана, не искам да пия лекарства, но не искам и да вгетирам в собствения си живот скована от страх и паника.
Другото ми претеснение дали това лечение, ще ми помогне. Серопрам е от същата група лекарства, а той спря да ми действа. Аз си помогнах разбира се с намаляване на дозата, но исках вече да пробвам да се справя сама. Не избрах правилния момент имам доста ангажименти,  които ме натоварват психически и за съжаление се очаква те да се увеличават. Ще бъда благодарна за отговорите, трябва да реша до ден два дали да продължа приема или да стисна зъби и да се опитам да се справя без лекарства.

# 950
Здравейте, момичета,
от вчера отново пия антидепресанти.
Ципралекс от 10 mg. и флуанксол от 0.5 - 3 x 1.
Чудя се дали не избързах с почването на терапията до преди 8 месеца пих серопрам поне 5 год. който накрая спря да ми действа и по схема го спрях.
Тревожноста и паник атаките си ги имах и една година преди да прекратя приема серопрам. 
Чуствам се объркана, не искам да пия лекарства, но не искам и да вгетирам в собствения си живот скована от страх и паника.
Другото ми претеснение дали това лечение, ще ми помогне. Серопрам е от същата група лекарства, а той спря да ми действа. Аз си помогнах разбира се с намаляване на дозата, но исках вече да пробвам да се справя сама. Не избрах правилния момент имам доста ангажименти,  които ме натоварват психически и за съжаление се очаква те да се увеличават. Ще бъда благодарна за отговорите, трябва да реша до ден два дали да продължа приема или да стисна зъби и да се опитам да се справя без лекарства.
Аз бях точно в същата ситуация като вас. 10 г. на Серопрам и спря да ми действа. Психиатъра ми изписа Есциталопрам (Ципралекс) който е почти същото като Циталопрам (Серопрам). Не ми понесе добре Есциталопрама (Ципралекс) и трябваше да го сменим с нещо друго. Пробвахме с Сероксат и засега ми понася добре. Така че при мен смяната на Циталопрам с Есциталопрам не подейства никак добре, при вас не знам как ще е, по мисля че тези лекарства са почти еднакви и щом Циталопрама е спрял да ви действа, едва ли Есциталопрама ще е вашето лекарство. Пробвайте и ако не стане ще трябва да търсите друго лекарство. При мен не стана.

Общи условия

Активация на акаунт