Къде в Бургас? Тема 64

• 39 764
  • 788
  •   2
Отговори
# 255
  • Бургас
Изобщо не ми харесват пиците в с. Pосен. Веднъж се излъгах. И на Инканто са ги развалили.

# 256
Ох, благодаря ти! Мислех, че пак само аз съм недоволната. Тоест не само аз, защото не бях сама, но сме крайно недоволни. Специално отидохме там след ред препоръки и хвалебствия. Отвратително обслужване, нямаха елементарни неща налични, обръщаха внимание на редовните си клиенти, ние им бяхме досадна, защото искаха да приобщят и нашата маса към някаква по-голяма компания. И пиците не са нищо особено. Поръчките се изнасяха безкрайно бавно. Не знам как е станала известна тази пицария на майната си, че да привлича толкова народ.

Изобщо не ми харесват пиците в с. Pосен. Веднъж се излъгах. И на Инканто са ги развалили.

# 257
Аз бях преди 2 години и нямаше хора, да уточня. Но така или иначе, явно това е тенденция - стартираме ударно и после надолу. Жалко ако съм права.

# 258
Ох, благодаря ти! Мислех, че пак само аз съм недоволната. Тоест не само аз, защото не бях сама, но сме крайно недоволни. Специално отидохме там след ред препоръки и хвалебствия. Отвратително обслужване, нямаха елементарни неща налични, обръщаха внимание на редовните си клиенти, ние им бяхме досадна, защото искаха да приобщят и нашата маса към някаква по-голяма компания. И пиците не са нищо особено. Поръчките се изнасяха безкрайно бавно. Не знам как е станала известна тази пицария на майната си, че да привлича толкова народ.

Има ли закрита част тази пицария? Закараха ме веднъж посред лято и бяхме под нещо като навес - силно казано, защото беше адска жега. Помня, че имаше един плакат с някакъв италиански пейзаж за атмосфера, но нищо закрито не видях. Иначе пиците не бяха нищо особено, че да се хвана да троша колата до там.

# 259
  • Бургас
На мен ми харесват пиците в Росен, но отношението им куца.Постоянно се изкушавам от ФБ, но моите отказват категорично да ходим там.

# 260
Ако пътят е зле мм няма да се навие ..още си оправя колата от лошия път в рибарското и утопия ..

# 261
  • Бургас
Отношението на собствениците в Росен е кошмарно. Тази пролет към нас, едни редовни клиенти от години, се отнесоха пренебрежително /меко казано/ с една наша резервация и по начина, по който се държеше собственичката /тя обслужва/ при положение, че ни познава от години... просто станахме и си тръгнахме. А и това де факто е един двор с чадъри, масите натъпкани едни връз друга, че нямат място, и това е много далече от уюта и италианска визия, за която претендират.  Лятото е супер горещо и нетърпимо. А пиците им - все изгорели и солени... А в добавка и пътят до там е като след война... Не си заслужава, но явно са решили да направят реклама в Да хванеш гората. Лошо няма, стига да бяха такива, каквито се представиха по тв. Жалко, защото в началото искахме да им направим оборот и подкрепим трудния бизнес, още повече на село, но вече си самозабравиха и явно не държат на верни клиенти.

# 262
  • Fairbanks, Alaska
Търся мнения за Смарт Груп Холд. Санирането на блока започна и те са изпълнители.

# 263
Блок 66 в Изгрев, нали? Сериозни са, не виждам повод за притеснения.

# 264
Последните няколко месеца поръчвам пици само от Готи. Отказах се да си правя експерименти и да давам шанс на други. В началото на Доминос бяха уникални, но... само в началото, като отвориха. Иначе сме опитвали повечето пицарии. И все пак, не са като моите, но няма време да правя. Затова от мен- глас за Готи.

# 265
  • Бургас
Здравейте! Препоръки за кинезитерапевт в Бургас? Мисля, че имам прищипан нерв. Не ми е за първи път, затова съм наясно с проблема.
Преди години ходих в Сливен да ми го освободят.

# 266
Здравейте, днес случайно минах през грузински ресторант зад Свободния университет. Не знам въобще дали работи или само табелата стои, имате ли впечатления от него?

# 267
Здравейте, моля препоръчайте ми парадонтолог в града?

# 268
Здравейте, днес случайно минах през грузински ресторант зад Свободния университет. Не знам въобще дали работи или само табелата стои, имате ли впечатления от него?

Няколко пъти минавам покрай него. Има движение на хора, но изглеждат да са от персонала. Седнали клиенти по масите не съм виждала за тези 3-4 минавания. Заинтригува ме, но нямам впечатления.

# 269
  • Пловдив
Привет, опитах се да намеря във фейсбук информация, но не открих.
Може ли някой да каже какъв е входа на зоологическата градина и таксата за контактната зона? Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт