Къде в Бургас? Тема 64

• 23 123
  • 525
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Знае ли някой какви са тарифите на  подземния паркинг зад училище кирил и методи

# 481
  • Бургас
Добър фризьор е Муцито!
Салон ,,Муци,, ул.,,Морска,, И мъжко и дамско подстригване!
Много е добър!

# 482
Здравейте, извинявам се ако не съм в подходящата тема,но не намерих в списъка телефон на ел.техник в Бургас, трябва ми за готварска печка , благодаря !

# 483
Здравейте, къде мога да закупя бели поло тениски с яка къс и дълъг ръкав за тинейджър на 14 години?

# 484
  • у нас
Здравейте, къде мога да закупя бели поло тениски с яка къс и дълъг ръкав за тинейджър на 14 години?
За униформи ли?

# 485
Някъде видях реклама за такива в Waikiki.

# 486
  • Бургас
Аз от Уайкики съм купувала преди.

# 487
  • у нас
Има и в Теранова, в Ню Йоркър понякога също.

# 488
  • Б
Здравейте , чиния за микровълнова печка къде може да се намери в Бургас? Тази стъклената , като се счупи и цяла печка ли да вземаш! В Практикер няма.

# 489
  • Бургас
Здравейте, извинявам се ако не съм в подходящата тема,но не намерих в списъка телефон на ел.техник в Бургас, трябва ми за готварска печка , благодаря !

Ето от това момче съм много доволна.
Пак ще търся услугите му.

# 490
  • там, където ми харесва
Здравейте на мен ми трябва хладилен техник.

# 491
Здравейте , чиния за микровълнова печка къде може да се намери в Бургас? Тази стъклената , като се счупи и цяла печка ли да вземаш! В Практикер няма.
В Технополис съм виждала.

# 492
  • Бургас
Чинии за микровълнова съм виждала в блока срещу Васил Априлов в магазина за резервни части. Сигурно има и в Апогей до пазара.

# 493
  • някъде по морето
Здравейте, дайте препоръка кой може да изготви проект на кухня. Имаме вече един, но не е това, което очаквахме, а комуникацията е тромава и не отговарят с дни
Препоръчвам Евродом.
Много са добри в кухните.

# 494
За униформи ли?

Да, за униформа ми трябва. Униформите на Търговска гимназия се поръчват и се чака много за готовата поръчка (поне там, където ни дадоха контакти от гимназията за поръчка - Красико), а искам да му взема още допъпнителни тениски, но изработката е повече от месец. То пък ние нямаме и логото на файл да ни го щамповат, ама то така пък една тениска ще излезе вместо 27 лв. почти 40 лв. и не си заслужава. Ами май ще се наложи да чакаме.

Общи условия

Активация на акаунт