Къде в Бургас? Тема 64

• 23 189
  • 526
  •   1
Отговори
# 465
Речникът ми е пжчоправил една буква-неФролог

# 466
Речникът ми е пжчоправил една буква-неФролог
д-р Миринчева, работи по здравна каса, кабинетът и е на ул.Кирил и Методий

# 467
Здравейте, дайте препоръка кой може да изготви проект на кухня. Имаме вече един, но не е това, което очаквахме, а комуникацията е тромава и не отговарят с дни

# 468
  • Бургас
Всеки мебелен магазин, който прави кухни, а не просто предлага чужди такива, може да ви направи проект. Проблема е с реализацията после.
А вие искате изцяло кухня по ваши индивидуални размери или искате някой да ви комбинира готови модули?
Повечето фирми (големите) предлагат второто. За първото - предимно малки фирмички или майстори.

# 469
Здравейте.
Има ли някъде в града магазин,в който продават различни тамяни, Пало санто ?
Благодаря предварително! Simple Smile

# 470
Здравейте.

Миналата седмица търсих и аз, и се оказа, че и малкото магазини, които знаех, вече не съществуват.
Дано се включи някой с инфо за такива места.

# 471
Пало Санто си поръчах онлайн, търсила съм в града и доколкото си спомням, се е продавало в Здравословна бакалия на ул. Шар планина с/у бившия Тандем.
Тамяни 2 вида продаваше мацка - админ на група за арабски парфюми в ФБ, не помня името.
Не съм проверявала в БиоБургас на ул. Цар Симеон I N47 дали продават тамян и пало санто.

# 472
Търся способен фризьоржза мъж в центъра, който да не подстригва тип белен портокал, като във всички барбър шопове

# 473
  • там, където ми харесва
Здравейте, търся мнение за салони Beauty expert в Бургас? Мисля да пробвам козметичните процедури, почистване на лице .

# 474
  • на дъното
Търся способен фризьоржза мъж в центъра, който да не подстригва тип белен портокал, като във всички барбър шопове
И ние сме в търсене на фризьор,фриззорка ,че повечето Барбари работят по един и същ начин и всеки път синът ми след измиване бретона е  🫣.Ние търсим Славейков или Изгрев 🙂
Благодаря предварително 🤗

# 475
В Славейков препоръчвам Снежа. Салонът се намира в малка кооперация вдясно от Била. Като застанете с лице пред Била, непосредствено до цветарското магазинчета има ниша, в която се влиза.

# 476
Знае ли някой какви са тарифите на  подземния паркинг зад училище кирил и методи

# 477
  • Бургас
Здравейте.

Миналата седмица търсих и аз, и се оказа, че и малкото магазини, които знаех, вече не съществуват.
Дано се включи някой с инфо за такива места.

Тамян/ много отдавна беше/ взех от едно магазинче Знахария до Краснодар, с много хубаво качество, за пиене. Не знам зали още съществеува, но може би и по други тип здравословни и за билки ще има.
Дървото съм го виждала в едно малко магазинче за камъни по Богориди.

# 478
Здравейте.
Преди 2-3 години бях купувала тамян от аптеки Афиа може и още да продават.

# 479
  • Бургас
Знае ли някой какви са тарифите на  подземния паркинг зад училище кирил и методи
От 1-3 часа 3 лв на час; 4-24 часа 1 лев на час

Общи условия

Активация на акаунт