Къде в Бургас? Тема 64

• 23 145
  • 525
  •   2
Отговори
# 495
Здравейте , чиния за микровълнова печка къде може да се намери в Бургас? Тази стъклената , като се счупи и цяла печка ли да вземаш! В Практикер няма.
До Велека при арменеца има. Магазина да ДСК.

# 496
  • Бургас
И аз не разбирам защо толкова много се чака там. Сина ми като го приеха 8ми клас класната още юли месиц се свърза с нас и ни насочи да ги поръчаме до края на юли, че да станат готови за първия учибен дин.

# 497
  • Бургас
На 31 юли ходих със сина да видим кой размер е тази година и взехме част от нужните неща. Една тениска и суитчър останаха за взимане, като са платени тогава с уговорката да се обадят като са готови. Обаждане няма, телефона не си го вдигат, а като пратих дребния на място - магазинът изобщо не работел дори...
Чудя се дали да ходя тия дни и да ги насмитам, ама то всяка година е така и ми писна вече.
Като не могат да смогват, защо се натискат (или кой и защо ги лансира) да правят униформите на почти всички училища???

# 498
  • Бургас
Брадата, едно и също магазинче ще да е!
От това, което описа. И след отзиви на родители, които чух...
Всичко е за наши нерви!
Няма оправия в тази държава! Това е!

# 499
Брадата или който и да е въпросният е човек на някой от инспектората и киха комисионни. Навсякъде едно и също, за всички консумативи в училищата е така, от тебешира и химикалките до мебелите и компютрите. Щото не знаем как се печелят обществени поръчки... Дъщерята на шефа - туроператор, всички екскурзии през нейната агенция, мъжа на еди коя си - строителна фирма, айде ремонтите в даскалото за него. Стара работа.
Мацки, скоро да сте пазарували памучни трикотажни чаршафи с ластик? Ако да, препоръки откъде, моля.

# 500
  • Бургас
За коя фирма става дума? За нашето училище имаме две опции да купим униформи или да си вземем логото от сайта на училище и да си ги сглобим сами. Аз взех от Бонита. Поръчах,обадиха ми се и си я взех.

# 501
  • Бургас
Предполагам за АТМ на ул. Ивайло, до Краснодар става въпрос. Вярно е, шият униформите все едно за абитуриентския бал съм ги поръчала.

# 502
  • Бургас
Нашите униформи са на Бонита, бързичко действат. Отделно поддържат и завидно количество на склад на вече правени веднъж униформи. Доколкото знам са по-скъпи от на другата фирма (Красико мисля).
Иначе вариант за сглобка: в Безистена, второто магазинче вляво предлага готови емблеми за някои училища (за НЕГ и АЕГ със сигурност), не са на 100% с оригинала, но са почти същите.
В Изгрев в м-н Шевица също правели, като там дамата дори ги предлагала направо с бялата тениска.

Аз съм взела малко "оригинални", днес ще занеса шивачка да ми мине на оверлог и емблеми на мои тениски, и готово, балансирах малко разходите Simple Smile

# 503
  • Бургас
Точно магазинчето на ул.,,Ивайло,,37

# 504
  • Б
На магазинчето на ул. Ивайло много се чака поне 2  3 месеца  и не искат да им звъниш. Те се обаждат когато са готови.

# 505
  • Бургас
Да, ако не са ти загубили телефона. Плащам някъде между 09 и 10 месец 5 бр бели с дълъг ръкав (зима иде, като беше кризата и училищата излязоха на свободния пазар на ток), към 10ти февруари отивам да проверя какво стана, баба Марта ще идва. Стоят и отлежават в една торбичка моите блузи, нито броя им толкова, нито цветовете, нито ръкавите. Естествено телефона го "загубили". Така че тормозете ги, не разчитайте да се обадят. За абитуриентския бал костюм ще шия, не униформи.

# 506
За по-големи ученици проверете във фирмите за работно облекло - имат обикновени тениски, с дълъг ръкав, с якички ...

# 507
Бели тениски с яка и къс ръкав вчера купих по 6 лв. от Булмаг в МОЛ Плаза- хранителния магазин. Емблеми си купувам от шивачката до 5 блок. Бяха 8 лв., сега не знам колко са. Но разбрах, че тази седмица щяла да ходи на почивка. Първите бяха от Бонита, но те прекаляват с цените.
 Редактирам се- там съм, това са цветовете, които са останали

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 17:47 от Venytoto

# 508
А къде по-точно се намира тази шивачка? И за емблеми на училища ли говорите? Аз бях решила да купя обикновени бели тениски и да изрежа емблемата от старите тениски и да ги зашия. Защото под мишниците се оцветяват много неприятно, а като ги сложа в белина, пускат някакъв странен розов цвят. Не знам от какво са правени,купувани са от същото магазинче под пожарната.

# 509
На Бонита цените наистина на доста по-високи, но поне качеството е по-добро, отделно поддържат наличности. А за АТМ не ми се говори - преди години шиеха униформи за камериерките в Слънчев бряг, поръчаш ги в началото на април, идват края на юли. А уж от техните наличности. Още се чудя защо й се връзват на Пашова...

Общи условия

Активация на акаунт