Къде в Бургас? Тема 64

• 23 118
  • 525
  •   2
Отговори
# 510
Шивачката е в кооперацията точно срещу детската площадка зад 5- ти блок. Преди зъболекарския кабинет. Има на витрината много дрехи с бродирани народни шевици. Тя такива неща прави. Името е над входа, нещо с " В" беше. Емблемите са бродирани и много по- красиви от тези на Бонита. Някой ми каза, че сега ги прави по 12 лв. със зашиването. Аз миналата година купих тениски от Пепко,  отидох при нея и платих по 10 лв. на брой емблема+ шев. Сега ще ползвам старите емблеми, те не са мръднали.

# 511
  • Бургас
Venytoto, говориш за този магазин в Изгрев, нали? След козметичното студио. Аз съм запомнила грешно името, утре ще минавам оттам и ще видя как точно се казва, а Шевица е този в Безистена.

# 512
selleste, да, за този магазин говоря- който се вижда в дъното на снимката.

# 513
selleste, да, за този магазин говоря- който се вижда в дъното на снимката.
Ваятекс мисля, че беше имате. Видях вчера едно детенце с техните блузки, съвсем прилично им изглеждаше качеството. И аз ще ходя да взема от там.

# 514
  • Бургас
Момичета, май не питам в правилната тема, но имате ли идея кой хирург в Стоматологията е по-добрият избор за операция на киста: Георгиев или Янакиев?
Питам за моя близка.

# 515
Аз съм била при Георгиев, вади ми мъдрец. Препоръчвам го ✌️

# 516
Момичета, май не питам в правилната тема, но имате ли идея кой хирург в Стоматологията е по-добрият избор за операция на киста: Георгиев или Янакиев?
Питам за моя близка.
Попитайте в темата - Лекари в Бургас.

# 517
  • Бургас
А някой правил ли  е имплант на зъб? Събирам мнения и цената ме интерисува.

# 518
Търговската гимназия не дават емблемата като файл, иначе лесно ще намеря решение и тя е щампована на тениската, не е бродирана или допълнително зашита. Свързах се с Ваятекс, в бл. 5, една тениска поло яка за големи деца е 33 лв, просто за информация. Благодаря на включилите се.

Последна редакция: чт, 18 сеп 2025, 10:21 от LadyHiddles

# 519
  • Бургас
Тениските за търговската гимназия с лого са по 12лв и се ползват по физическо. Ризите нямат лого и можете да си купите всякакви. Аз съм взимала бели ризи от Уайкики и H&M. Иначе като станат децата 10клас и рязко спират да носят униформа, щото нали са гъзари GrinningGrinningGrinning
Имам няколко бели блузи с яка (блузи, не ризи) с дълъг ръкав от Уайкики. Така и не са облечени нито веднъж, само изпрани и прибрани в гардероба. Сина ми категорично отказа да ги носи. Ако някоя майка иска може да ги изкарам да ги снимам и да й ги дам на символична цена.

# 520
Тениските за търговската гимназия с лого са по 12лв и се ползват по физическо. Ризите нямат лого и можете да си купите всякакви. Аз съм взимала бели ризи от Уайкики и H&M. Иначе като станат децата 10клас и рязко спират да носят униформа, щото нали са гъзари GrinningGrinningGrinning
Имам няколко бели блузи с яка (блузи, не ризи) с дълъг ръкав от Уайкики. Така и не са облечени нито веднъж, само изпрани и прибрани в гардероба. Сина ми категорично отказа да ги носи. Ако някоя майка иска може да ги изкарам да ги снимам и да й ги дам на символична цена.

Всичко поръчахме още лятото и риза имаме, но ако знаех, че ризата няма лого въобще нямаше от там да я вземем Smile. А поло яките имат емблема, една златиста. Ще му купим още две, три чисто бели с яка и с тях ще си ходи, поне в осми клас. А в десети клас май почти никой не носи и според него.

# 521
  • Бургас
Нашия като започна нямаше блузи с поло яки. Явно това е ново.

# 522
Аз не знам защо така ги водят- поло яки. За мен поло е плътно около врата, което стига почти до брадичката. По тази причина не поръчах онлайн- на картинката виждам якичка, а пише поло. Т.е.- не знам какво ще получа. Според моите разбирания са блузки с яка и тениски около врата. Малко не е по темата, ама не ми е ясно това нова мода ли е или аз съм невежа...

# 523
Заради марката u.s polo assn

# 524
Някой знае ли къде в Бургас коригират разширени дупки на ушите? Като беше малка дъщеря ми, по невнимание й закачих обецата и й се разшири дупката на едното ухо. Отдавна ми мрънка,че иска да го оправи, но догодина ще е абитуриентка и не можело да отлага повече. Не знам къде да я заведа,шие ли се, лепи ли се? Тя иска да я водя при Ламбов. Той човека верно е УНГ,ама все си мисля,че с други работи се занимава. Не знам. Има ли някой минавал през това?

Общи условия

Активация на акаунт