Къде в Бургас? Тема 64

• 25 760
  • 565
  •   1
Отговори
# 555
Съдбата на уличните котки не е никак лека. С моето куче миналата година се запознахме с една писанка. Живееше на оградата на частно училище и ни придружаваше на вечерните разходки. От Март до края на Август всяка вечер, а понякога и след обед, беше с нас на разходка и я хранех. Много мила, не се страхуваше от хора, на всички се радваше, социална. Малко преди 15-ти септемви изчезна. Намерихме я в началото на октомври със счупено краченце. Докторите казаха, че е счупено с ритник. Вече една година живее у нас въпросната писанка, въпреки протестите на възрастната ми котка.
Дано и котето от парка е имало късмет някой да го прибере.

# 556
Здравейте, интересувам се от треньор по плуване за младеж на 15г.
По принцип е плувал като малък, а сега желае 2-3 дена в седмицата да включи плуване към тренировките си.
Моля за впечатления и препоръки за треньор за тази възраст.

# 557
Dreamingofsummer, вие сте страхотен човек и вашето семейство също за това което сте направили. 🩷
Вчера пуснах постове по Фейсбук групите за котето, но не ми ги одобряват. Разочарована съм Sad
Вчера бях в парка да го търся отново, срещнах и други хора да го търсят, но все още го няма. Притеснявам се да не е изключил в дъжда пред някоя кола и да се е случило най-лошото и да е влезнал някъде в някое мазе, но сега да не може да излезе.
Ще видя къде мога да принтирам да залепя обява с неговата снимка, евентуално ако във ФБ не успея да постигна никакъв резултат.

# 558
  • Бургас
Здравейте, интересувам се от треньор по плуване за младеж на 15г.
По принцип е плувал като малък, а сега желае 2-3 дена в седмицата да включи плуване към тренировките си.
Моля за впечатления и препоръки за треньор за тази възраст.
Тодор Костов на басейна в Математическата гимназия.
От всякакви възрасти ходят при него.
Бил е и към комисията  за спасители.

# 559
+1глас за  Тошки. Добър треньор е

# 560
Имаше склад за балони Gemar в Славейков и съм загубила адреса. Мисля, че беше около Кат, не съм сигурна. Дали някой от вас ще го знае да ми каже адрес? Благодаря!

# 561
Castiella, не знам дали е същия склад, но такива балони има в склада на Одрин, преди Спартак /има табела, която се вижда от Одрин, посока Долно езерово/.

# 562
Castiella, не знам дали е същия склад, но такива балони има в склада на Одрин, преди Спартак /има табела, която се вижда от Одрин, посока Долно езерово/.

Възможно е. Как се казва склада? Какво пише на табелата?

# 563
Здравейте! Кое фото ще ми препоръчате да извадя няколко снимки и да са качествени? И също къде могат да направят магнит от наша снимка, но не малък, а в пълния размер на снимката /честно казано не знам дали ще изглежда добре, но имам такава идея/.

# 564
  • Бургас
Има ли таксиметрова компания с по големи коли,тип миниван?

# 565
  • Бургас
Здравейте! Кое фото ще ми препоръчате да извадя няколко снимки и да са качествени? И също къде могат да направят магнит от наша снимка, но не малък, а в пълния размер на снимката /честно казано не знам дали ще изглежда добре, но имам такава идея/.
Аз от години използвам ,,Няголов,, на магазин ,,Младост,,.

Общи условия

Активация на акаунт