Къде в Бургас? Тема 64

• 39 671
  • 788
  •   1
Отговори
# 135
  • на брега на морето
Някъде в Бургас продават ли кисело мляко ЕлБи?

# 136

Да, в Билла и Т-Маркет със сигурност. И в други магазини ще го има, но не съм търсила.

# 137
В Кауфланд продават всичко на LB Bulgarikum, но откакто направиха далаверата да фалират компанията, за да я купи някой техен човек- нито качеството, нито цените са същите. Да не говорим, че кашкавала стана от 18 на 37 лв.!

# 138
Здравейте, за поредна година издирвам място, от където да си купувам плодове и зеленчуци, без значение квартала, може и в близките села. Търся и читав производител на мед, от когото да купим тенекия с мед.

# 139
Venytoto, "Ел Би Булгарикум" е в забранителния списък за продажба на държавни активи и няма как да се приватизира. Вече са разчистени набутаните в ръководството на фирмата хора на Радев и на Нинова.

# 140
Здравейте, за поредна година издирвам място, от където да си купувам плодове и зеленчуци, без значение квартала, може и в близките села. Търся и читав производител на мед, от когото да купим тенекия с мед.
Зеленчуци местно производство продават в крайпътното магазинче веднага след табелата Бургас в посока Маринка. Хубави зеленчуци продава и Соня в малкото магазинче в Меден рудник преди светофара на бившия битак. Влиза се по стълби от тротоара надолу, или през подхода зад новите кооперации. Има добро снабдяване и продава повече български зеленчуци.

# 141
  • Бургас
В Метро.

# 142
Елби съм купувала от Кауфланд, но вкуса му няма нищо общо с преди за съжаление.
Аз търся препоръка за фирма от която сте доволни за дървени щори.

# 143
Около Краснодар или старата поща добра шивачка за ремонти?

# 144
  • Бургас
Здравейте, моля да ми кажете къде в Бургас мога да намеря жена, която лее куршум.Благодаря на отзовалите се.
Меден Рудник - Нефисе (Невена)
Мога да потърся номера й, ако искате.

# 145
Около Краснодар или старата поща добра шивачка за ремонти?
На спирката на Операта има шивачка, след Тришъра на Ботева. Аз съм доволна.

# 146
До сега ползвах Килимарника за пране на килими, сега обаче не мога да се свържа.
Препоръки за фирма за пране на бели килими ?

# 147
Може ли номер на блок за ориентир да ми кажете в Меден рудник за зеленчуковото магазинче. Благодаря !

# 148
До сега ползвах Килимарника за пране на килими, сега обаче не мога да се свържа.
Препоръки за фирма за пране на бели килими ?
Те са много трудни с откриването. Миналото лято бях звънила сигурно 3-4 дни подред без отговор - или рано сутрин, или късно вечер. Започнах да търся други варианти, но реших пак да пробвам за всеки случай дали няма да ми вдигнат, защото всички други опции бяха на компромис. Те пък взеха, че вдигнаха от първо позвъняване. Та цялото това писане е, за да ви кажа пак да пробвате Simple Smile И аз ще ги търся от другата седмица вече.

Хубави зеленчуци ми похвалиха, че има до Флората - днес дори минах от там, но имаха само тиквички в момента (изключително пресни). Явно продават само собствено производство, а не като останалите - две неща собствено, другото от борсата.

# 149
Къде точно до Флората? Днес ще пробвам препоръката по пътя за Маринка, така и така ходим за мляко до Ново Паничарево, та да ги съчетаем ✌️

Общи условия

Активация на акаунт